Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 39 of 39
    Junior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar,

Eposta konusunda direkt olarak sonuç alabilen olmadı.

Sonuç aldıkları şu durum oldu. Mynet'in paralı olduğu dönemde, mynet hesabınız varsa hesabınızı korumanız amacıyla mail firması belli bir süre verdi. Bu süre zarfında ödeme yaparak hesaplarını korudular.

Bizim oyunda da mynet hesabına sahip mail adresleri sorun yaşadığında, destek ekibi mail firmasına ödeme yapıp hesabını koruyan oyunculara yardımcı oldular. Ancak hesabını korumayıp mail adres değişikliği talep edenlere yardımcı olmadılar. Forumda mynet yazarak araştırma yapabilirsiniz.

Sizin gibi durumda olanlara destek ekibinin yardımcı olduğunu görmedim. Hatta geçtiğimiz ay destek ekibine sordum. Eposta değişikliği için değişiklik yapılmadığını, 16.02.2019'dan beri yardımcı olunmadığını ilettiler.

İyi forumlar

Sayın Alper Bey,

Öncelikle YouTube kanalınızı 2019 yılından bu yana takip eden bir izleyicinizim. Başta Knight Online olmak üzere DJ’lik ve diğer içeriklerinizi büyük bir ilgiyle takip etmekteyim. Kanalınızın içeriklerinden son derece keyif alıyorum. Şimdi ise size bir konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Benim, hesabımla ilgili yaşadığım bazı sorunlar var. Ancak, bu durumu kabul etmiş ve değişiklik talep etmiyorum. Sadece, müşteri hizmetlerinin genellikle verdiği sabit cevaplar ve kısır döngüye düşmeden bana bir alternatif çözüm ya da farklı bir yol önerilmesini rica ediyorum. Bu tür durumlarda yardımseverliğinizle bilindiğiniz için, bu konuda da benzer bir destek beklemekteyim.

Hesabımın tüm sahiplik bilgileri bende mevcuttur. Bu bilgiler şunlardır:

E-posta bilgileri: Ancak, uzantı desteği kesildiği için e-posta adresim silinmiş ve şu an hiçbir şekilde erişimim bulunmamaktadır. Knight Online destek ekibi, kötü niyetli kullanımları önlemek amacıyla güncelleme desteğini çektiği için, burada benden herhangi bir destek beklemenizi istemiyorum. Umarım bu konuda hemfikirizdir.

2013 yılından beri değişmeyen bilgilerim:

ESN kodları (ilk ve sonuncu)
    Güvenlik soruları
    Hesap kayıt tarihi / açılma tarihi
    Telefon numarası
    Hesabımın güvenliğini sağlamak için ihtiyaç duyduğum bilgi: Bir süre ara vermem nedeniyle unuttuğum item kilitleme (güvenlik anahtarı) bilgim bulunmaktadır. Bu konuda, aynı şekilde e-posta bilgilerimde olduğu gibi, güvenlik anahtarımın bir kısmının verilmesi halinde, eksik olan kısmı hatırlayarak hesabımın güvenliğini yeniden sağlayabileceğimi düşünüyorum. Eğer bu konuda yardımcı olursanız, şifremi yeniden hatırlayacağımdan eminim.

Oyun destek ekibi, bildiğim hiçbir bilgiyi sormadan yardım edemeyeceklerini belirtiyor. Ancak, hesabımın tüm sahiplik bilgileri bende mevcuttur. Sadece birkaç unuttuğum bilgi ile ilgili destek almak istiyorum. Bu bilgilerin, elimdeki mevcut bilgilerle sağlanması gerektiğini düşünüyorum.

Sizden ricam, bana sadece "yardım edemeyiz" demek yerine, şu adımlar izlenebilir diyerek bir yönlendirme yapmanızdır. Bu konuda alacağım desteği çok değerli buluyorum ve size olan güvenim tamdır.

İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

İyi forumlar dilerim.
    Last edited by GamesDepot; 01-31-2025 at 07:09 PM.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by weaver75ad View Post
    Sayın Alper Bey,

Öncelikle YouTube kanalınızı 2019 yılından bu yana takip eden bir izleyicinizim. Başta Knight Online olmak üzere DJ’lik ve diğer içeriklerinizi büyük bir ilgiyle takip etmekteyim. Kanalınızın içeriklerinden son derece keyif alıyorum. Şimdi ise size bir konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Benim, hesabımla ilgili yaşadığım bazı sorunlar var. Ancak, bu durumu kabul etmiş ve değişiklik talep etmiyorum. Sadece, müşteri hizmetlerinin genellikle verdiği sabit cevaplar ve kısır döngüye düşmeden bana bir alternatif çözüm ya da farklı bir yol önerilmesini rica ediyorum. Bu tür durumlarda yardımseverliğinizle bilindiğiniz için, bu konuda da benzer bir destek beklemekteyim.

Hesabımın tüm sahiplik bilgileri bende mevcuttur. Bu bilgiler şunlardır:

E-posta bilgileri: Ancak, uzantı desteği kesildiği için e-posta adresim silinmiş ve şu an hiçbir şekilde erişimim bulunmamaktadır. Knight Online destek ekibi, kötü niyetli kullanımları önlemek amacıyla güncelleme desteğini çektiği için, burada benden herhangi bir destek beklemenizi istemiyorum. Umarım bu konuda hemfikirizdir.

2013 yılından beri değişmeyen bilgilerim:

ESN kodları (ilk ve sonuncu)
    Güvenlik soruları
    Hesap kayıt tarihi / açılma tarihi
    Telefon numarası
    Hesabımın güvenliğini sağlamak için ihtiyaç duyduğum bilgi: Bir süre ara vermem nedeniyle unuttuğum item kilitleme (güvenlik anahtarı) bilgim bulunmaktadır. Bu konuda, aynı şekilde e-posta bilgilerimde olduğu gibi, güvenlik anahtarımın bir kısmının verilmesi halinde, eksik olan kısmı hatırlayarak hesabımın güvenliğini yeniden sağlayabileceğimi düşünüyorum. Eğer bu konuda yardımcı olursanız, şifremi yeniden hatırlayacağımdan eminim.

Oyun destek ekibi, bildiğim hiçbir bilgiyi sormadan yardım edemeyeceklerini belirtiyor. Ancak, hesabımın tüm sahiplik bilgileri bende mevcuttur. Sadece birkaç unuttuğum bilgi ile ilgili destek almak istiyorum. Bu bilgilerin, elimdeki mevcut bilgilerle sağlanması gerektiğini düşünüyorum.

Sizden ricam, bana sadece "yardım edemeyiz" demek yerine, şu adımlar izlenebilir diyerek bir yönlendirme yapmanızdır. Bu konuda alacağım desteği çok değerli buluyorum ve size olan güvenim tamdır.

İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

İyi forumlar dilerim.
    Merhabalar,

Şahsi kanalımı ve yaptığım içerikleri takip etmeniz beni mutlu etti. Bunun için minnettarım.

Elimden gelen bir şey varsa her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Lakin bazı konularda bizlerin de etkisi olmamaktadır. Bizler de sizin gibi oyuncuyuz ve gönüllü olarak oyunculara resmi forumda yardımcı oluyoruz, yönlendirmeler yapıyoruz ve bizden istenen neyse onu gerçekleştirerek forumun düzenini sağlamaya çalışıyoruz.

Yaşanılan hesap sorunu için üzüldüğümü belirtmek isterim. Hesap sorunlarında yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor ne yazık ki.

Item kilit şifreniz olsun veya başka şahsi bilgiler olsun, güvenlik prosedürü gereği asla paylaşımı yapılmaz.

Hesap konusunda yaşanan sorunların çözümünü destek ekibi sağlamaktadır. Eğer bu konuda onlar yardımcı olamıyorlarsa, bizim buna müdahale edebilmemiz mümkün değildir. Ancak öneri sunabiliriz.

Pazartesi günü eposta uzantı durumunu öneri olarak destek ekibi ile konuşacağım. Ben yine de umutlanmayın derim; ama elimden geleni yapacağım.

İyi forumlar.

Senior Member Arminius41's Avatar
    Alper Bey bende sizi takip eder takdir ederim. Burada müşteri hizmetlerinin kişinin tüm aitlik bilgilerini karşıladığı halde iş yükü iş gücünden dolayı yardımcı olmamaları izah edilemez derecede bir şirket için kabul edilemez.

Ayrıca kişinin kendi hatası değil e-mail uzantısı kapanmış burada bir hata yok ama ısrarla yardımcı olunmuyor. Ben o konuyu çok iyi hatırlıyorum sadece hesap güvenliği değil şirkette ki iş yükünü arttırdığında dolayı çok zaman almasının e-mail desteği verilmesinr sıcak bakılmadığı oyun yöneticileri tarafından foruma yazılmıştı.

Peki söz konusu olayda kişi konuyu mahkemeye taşısa durum ne olur sadece meraktan soruyorum. Düşünsenize yıllarınızı vermişsiniz herşeyini biliyorsunuz sizin ama havada kalıyor...

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Arminius41 View Post
    Alper Bey bende sizi takip eder takdir ederim. Burada müşteri hizmetlerinin kişinin tüm aitlik bilgilerini karşıladığı halde iş yükü iş gücünden dolayı yardımcı olmamaları izah edilemez derecede bir şirket için kabul edilemez.

Ayrıca kişinin kendi hatası değil e-mail uzantısı kapanmış burada bir hata yok ama ısrarla yardımcı olunmuyor. Ben o konuyu çok iyi hatırlıyorum sadece hesap güvenliği değil şirkette ki iş yükünü arttırdığında dolayı çok zaman almasının e-mail desteği verilmesinr sıcak bakılmadığı oyun yöneticileri tarafından foruma yazılmıştı.

Peki söz konusu olayda kişi konuyu mahkemeye taşısa durum ne olur sadece meraktan soruyorum. Düşünsenize yıllarınızı vermişsiniz herşeyini biliyorsunuz sizin ama havada kalıyor...
    Merhabalar,

Geçmişte yaşanılan tecrübeden dolayı 16.02.2019'dan itibaren eposta değişimi konusunda destek olunmuyor. Size de bilet üzerinden bunun bilgisi verilmiştir zaten. Güvenlik prosedürüne güncelleme getirdiler.

Arama yaptım ama bulamadım, yetkilinin forumda belirttiği yanıtı bulup paylaşabilir misiniz? Ben hiç o şekilde bir ileti yazıldığını hatırlamıyorum. Genelde böyle konularda destek kesilirse suistimalden dolayı olmaktadır.

Ben hepinizin duygularını çok iyi anlıyorum. Buna emin olabilirsiniz. Bu konuda yasal haklarınızı kullanabilirsiniz. Ne olup biteceğini ben bilemem.

Pazartesi günü destek ekibi ile konuşacağım dediğim gibi. Hani bir karar çıkarsa en azından gerçekten yardıma ihtiyacı olan oyuncuların hesabı kurtulmuş olur. Dediğim gibi umutlanmayınız ama elimden geleni yapacağım.

İyi forumlar.

Hocam ben bu sorunu yaşamıyorum o yüzden bilet vs atmadım ben sadece yarın birgün herkesin başına gelebilecek bir problemin emeklerimizi ziyan etmesinin yanlış olduğunu söylüyorum

Ayrıca duyuru yapılan konuda bu süreç için çok zaman alan süreç tanımını işlerimizi çok arttırıyor olarak algılamak hayatın olağan akışında gayet normal.Kendimde veri hazırlama kontrol işletmenliği yapıyorum zaman alan her iş iş yükü iş güçü olarak tanımlanır

https://forum.nttgame.com/forum/show...-15-%C5%9Eubat!

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Arminius41 View Post
    Hocam ben bu sorunu yaşamıyorum o yüzden bilet vs atmadım ben sadece yarın birgün herkesin başına gelebilecek bir problemin emeklerimizi ziyan etmesinin yanlış olduğunu söylüyorum

Ayrıca duyuru yapılan konuda bu süreç için çok zaman alan süreç tanımını işlerimizi çok arttırıyor olarak algılamak hayatın olağan akışında gayet normal.Kendimde veri hazırlama kontrol işletmenliği yapıyorum zaman alan her iş iş yükü iş güçü olarak tanımlanır

https://forum.nttgame.com/forum/show...-15-%C5%9Eubat!
    Biz de zamanında düşüncelerimizi 2019'da bu karar alındığında söylemiştik. Sizinle aynı düşüncede olsam da şirketin verdiği karar açık ve nettir.

Ayrıca bu konu hakkında resmi duyuru, e-posta değişimi taleplerinin hesap güvenliği ve kötüye kullanım riskleri nedeniyle işleme alınmadığını belirtiyor. Duyurudaki ana vurgu budur. Şirketin aldığı bu kararın arka planında iş yükü gibi ek faktörler bulunabilir, ancak esas neden güvenlik endişeleridir. Bilginiz olsun.

İyi forumlar.

Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Biz de zamanında düşüncelerimizi 2019'da bu karar alındığında söylemiştik. Sizinle aynı düşüncede olsam da şirketin verdiği karar açık ve nettir.

Ayrıca bu konu hakkında resmi duyuru, e-posta değişimi taleplerinin hesap güvenliği ve kötüye kullanım riskleri nedeniyle işleme alınmadığını belirtiyor. Duyurudaki ana vurgu budur. Şirketin aldığı bu kararın arka planında iş yükü gibi ek faktörler bulunabilir, ancak esas neden güvenlik endişeleridir. Bilginiz olsun.

İyi forumlar.
    Eğer ki hesabın çok özel ve detay bilgilerin (Esn kod) dahi verilebiliyor ise ve kişinin doğum günü tarihi doğrulayıp, dosyaya ben olsam TC kimlik kartımı dahi ek yaparak gönderirim. Bence bu konuda kamuoyu oluşturup kesinlikle elzem durumlarda talep karşılanabilir hale getirmeliyiz. Eğer ki zaten bu bilgileri birden çok kişi biliyorsa o hesap zaten diğer kural olan hesap paylaşım kuralını İhlal etmiş oluyordur. Bu bence iş yükünden ötürü alınmış bir karar..

Bu sorunun bunca yıldır çözülememesi büyük eksikliktir, günümüzde hepimizin bildiği bir çok oyun ve uygulama bu e-posta değişimini bu kadar uğraştırmamaktadır. Ntt kullanıcısı istediği bütün bilgileri verdiği halde neden değişiklik yapmamaktadır ve ileride diğer kullanıcıların da yaşayacağı bu sorunla alakalı bir çözüm üretmemektedir? Oyuncular olarak bu konu ile ilgili sizlerden destek istiyoruz.

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Konuyla ilgili destek sağlanmamaktadır.
    Destek ekibi bilet üzerinde gerekli bilgilendirmeyi yapmıştır.

Gerekli bilgilendirmeler yeterince yapılmış olup konu yoruma kapatılmıştır.

İyi forumlar.

Tags for this Thread