Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 39
    Junior Member
    Yakın zamanda bu tarz bir konu ile sorunu olan ve çözümlenebilen oldumu mail alamıyorum e posta adresim silindiği icin o yüzden hesabımla alakalı hic bir değişiklik yapamıyorum güncelleme ve değiştirmede destek ekibi tarafından desteklenmiyor belli durumları baz aldıkları icin telefona sms yoluyla kod ile işlem yapabilmem mümkün değilmi aceba bir fikri olan varmı hesabımın güvenliğini saglamam gerekiyor
    Last edited by DonJose; 01-19-2025 at 05:56 AM.

Junior Member
    umarım avukat ve benzeri durumlara gerek kalmadan oyun ekibi tarafından fark edilip destek alabilirim yorumunuz ve desteğiniz için teşekkür ederim

Senior Member Arminius41's Avatar
    Quote Originally Posted by weaver75ad View Post
    umarım avukat ve benzeri durumlara gerek kalmadan oyun ekibi tarafından fark edilip destek alabilirim yorumunuz ve desteğiniz için teşekkür ederim
    Gelişmeleri buradan paylaş bro. Kullanıcı hatası yok burada kesinlikle destek verilmeli. İş yükü iş gücünden dolayı e-mail değişim desteklerine olumsuz cevap verilmesi haksızlık. Sonuçta tüm hesabının aitlik bilgilerini sağlıyor isen ve e-mail adresin kapatıldı ise oyuncu ne yapacak?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Arminius41 View Post
    Gelişmeleri buradan paylaş bro. Kullanıcı hatası yok burada kesinlikle destek verilmeli. İş yükü iş gücünden dolayı e-mail değişim desteklerine olumsuz cevap verilmesi haksızlık. Sonuçta tüm hesabının aitlik bilgilerini sağlıyor isen ve e-mail adresin kapatıldı ise oyuncu ne yapacak?
    evet desteğin için öncelikle teşekkür ediyorum ve benimde destek alabileceğim tek birimin oyun yönetici ekibi oldugunun farkındayım umarım forumda bu konu ilgili birim ve kişiler tarafından görülür ve destek yada yönlendirme saglanır ve bende hesabımın güvenliğini tekrar saglayabilirim konuyu güncel tutmaya devam edeceğim saygılarımla

Junior Member
    Bu tarz durum yaşayan ve destek alan arkadaşlarımız var mı aceba ?

Junior Member
    Daha önceden bu tarz bir durumda kalan ve destek alabilen oldu mu ?

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam.

Sorunuz özelinde cevap vermem gerekirse sadece SMS üzerinden işlem yapmanız mümkün değil.

E-postaya erişim gerekiyor, bunun içinde destek verilmiyor ancak destek ekibine bilet yolladıysanız ve e-postanızla alakalı bilgi verdiyseniz gelecek yanıtı beklemeniz daha sağlıklı olur.

Junior Member
    Aleyküm selam

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim kendimde öyle düşünmüştüm sizdende ogrenmem bilgimi tekrar tazelemiş oldu

konu ile alakalı bu durumu arz ettim malesef olumlu gelişmiyor o yüzden forumda bir alternatif cozum bulabileceğime inanıyorum umarım en yakın zamanda güzel bir sonuc alabileceğim konuyu güncel tutarak bilgi alışverişi sağlamam benim için olumlu sonuçlar getiriyor yanında : )

Junior Member
    e posta güncelleme desteği kesilmesi sonrasında bu tarz bir sorun ile karşılaşan oldu ise konu hakkında yardımcı olabilirmi ?

Junior Member
    Bu tarz bir konuda destek alabilmiş arkadaşlar var ise tecrübelerini paylaşırsa mutlu olurum

Tags for this Thread