Results 1 to 6 of 6

hesap soyulması

EHQ-825-34388 numaralı bilet üzerinden hesabımın soyulmasıyla ilgili bilet gönderdim fakat çalınan eşyalarım için yardımcı olamadılar ben gerekli yerlere ve polise başvuru yaptım bu süreçte bana yardımcı olur musunuz?

Ben çok eski sadece Knight Online oynayan biriyim, başkada oyun oynamam. Bu yüzden bilgisayarıma düzenli format atıp Knight Online'yi nttgame sitesinden indirir ve Discord harici hiç bir şey indirmem ve youtube' bile girmezken son zamanlarda Türkiyede Dicord yasaklandığı için kendi sitesinden Team Speak3 indirdim ve kullanmaya başladım, ne olduysa bundan sonra oldu ve hesabımı kendim sıfır e-posta adresi ve telefon numarası ile kurmuştum otp İphone marka telefonumda ve eşyalarım kitli olmasına rağmen hesabıma girilerek eşyalarım çalınmıştır. Kendim askerim bana bunun için yardımcı olur musunuz?

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Muhtemelen arama motorunda çıkan ilk yani sponsorlu linkten indirdiniz ve bu yüzden bunları yaşadınız. Yasadışı olarak verilerinize ulaşan bu site ve şahıs hakkında adli süreç başlatabilirsiniz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member Arminius41's Avatar
    Scorp amca benim görevlere destek atar mısın

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Arminius41 View Post
    Scorp amca benim görevlere destek atar mısın
    Benim de bir ara yapmam lazım ancak şu sıralar TPS (Third-person shooter) bir oyun oynuyorum. Lütfen mevcut konuyu dağıtmayalım.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Geçmiş olsun whatsappdaki gibi cihaz kaydı gelmeli bankacilikdaki gibi herkes kendi pcsi dışında işlem yapıldığında geçici engellense veya kayıt dışı pclerde işlem yapilamasa telefon ile kaldırılabilir hale gelse çok iyi olur buda Multi oynayan adamida engeller

Senior Member TheTATAROGLU's Avatar
    Nickname
    TATAROGLU
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Zero
    Race
    Karus
    Adına üzüldüm, geçmiş olsun arkadaş.
    ''Eline, Beline, Diline Sahip Ol''
    Hacı Bektaş-ı Veli