Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Senior Member

Angry Event Emblem Voucher ?

Ben bu Saklı Noel Ağacı'nı kestim tek başıma saatlerdir pc başındayım kimse gelmedi vurmadı Event Emblem Voucher veriyor diye belirtmişsiniz kesip video atana gm L den mi yolluyor yoksa bildiri yanlış mı yazıldı ?

Senior Member Vaveyla_01's Avatar
    - Saklı Noel Ağacı Eslant haritasında her 8 saatte bir ortaya çıkar.
    - Saklı Noel Ağacı öldürüldüğünde, saldırı yapan oyunculara 4 Saatlik Blue Alencia Wing ödülü verilir.
    - Saklı Noel Ağacı'na son vuruşu yapan oyuncu ağacın kutusundan Event Emblem Voucher eşyasını elde eldebilir.
    ''Sevgi sadakatle, cesaret itibarla, ihanet intikamla ödüllendirilir..''

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaveyla_01 View Post
    - Saklı Noel Ağacı Eslant haritasında her 8 saatte bir ortaya çıkar.
    - Saklı Noel Ağacı öldürüldüğünde, saldırı yapan oyunculara 4 Saatlik Blue Alencia Wing ödülü verilir.
    - Saklı Noel Ağacı'na son vuruşu yapan oyuncu ağacın kutusundan Event Emblem Voucher eşyasını elde eldebilir.
    Eeee video da benden başka oyuncu gördün mü ben tek başıma kestim kutu çıkmadı

Senior Member
    Bosslara towndaki guardlar atak yaptığında kutu açılmıyordu sanırım, biri o ağacı towna doğru çekip guadrlara atak yaptırmış olabilir mi acaba ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pluton0007 View Post
    Bosslara towndaki guardlar atak yaptığında kutu açılmıyordu sanırım, biri o ağacı towna doğru çekip guadrlara atak yaptırmış olabilir mi acaba ?
    Öyle bir şey olsa bile res olunca kutu çıkıyor ve sabahın köründe kimse çekmemiştir diye tahmin ediyorum

Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    Karus
    Konuda son vuruş yapana çıkar diyor ama ilk vurana çıktığını yazanlar olmuştu. Hatta pandorada bunu iş haline getirip 8 10 charla ağaç kovalayan biri var. Diğer forumlarda yazmışlardı. İlk vuruşu sen yapmadıysan sana çıkmamış olabilir.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GengaR_AreS View Post
    Konuda son vuruş yapana çıkar diyor ama ilk vurana çıktığını yazanlar olmuştu. Hatta pandorada bunu iş haline getirip 8 10 charla ağaç kovalayan biri var. Diğer forumlarda yazmışlardı. İlk vuruşu sen yapmadıysan sana çıkmamış olabilir.
    Birileri kesiyordu sonradan geldiğim halde kutu bana kaldı , bundan önceki etkinliklerden birinde dediğiniz olmuştu

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    her zaman resetle kesmeden önce açılmıyor bazen kutular

Senior Member
    z3 de kimse kesmiyor zaten saatini bekliyorum gerekirse 3 saat vurur keserim yeniden gene kutu çıkmaz ise etkinlik adı altındaki bildiri sadece insanları boşuna uğraştırmak amaçlı yazılmış derim daha uğraşmam

Senior Member DeanW's Avatar
    Kutu buga giriyor bazen kutu cıkmıyor.. Emblem almak istiyorsan perin olması lazım. Peri varsa direkt alır emblemi.. İlk vuruş yapman lazım kutu alman icin bide Party kurabiliyorsan kur

Tags for this Thread