Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
    Senior Member HAKOOBABA's Avatar
    Quote Originally Posted by OFFENDERR View Post
    Tüm driverlar güncel ;

CPU : AMD Ryzen 7 7800x3d
    GPU : RTX 4060 Ti

Windows 24H2 kullanıyorum.

Aynı problemi yaşıyorum, bununla bağlantılı mı değil mi emin olamadığım birçok sorun daha var.

1-) Minör yavaş atmaya başladı
    2-) Light Feet skili basıyorum cooldown'a giriyor ama skill basmıyor
    3-) Sağ ve sol altta bulunan bildirim menülerini yukarı çektiğimde oyun takılıyor
    4-) Inventory açtığımda oyun takılıyor
    5-) Hem inventory üzerinde hem pazarda gezerken itemlerin üzerine geldiğimde oyun takılıyor
    6-) F10 menüsünü açtığımda oyun takılıyor
    7-) NPC'leri açtığımda oyun takılıyor
    8-) Yetenek kullanmaya çalıştığımda çok sık şekilde "casting failed" hatası almaya başladım.

NOT: Tüm bu mikro takılmalar bazı zamanlarda geçmeyip DC bile olmadan direkt oyundan atıyor

Dx11 ve Dx9 tüm ayarları denedim, Punto küçültme gibi önerileri de denedim hiçbiri fayda etmedi yarım saat düzeliyor sonra tekrar başlıyor takılmalar
    Özetlemiş arkadaş konuyu, bunun çözümünün windowsda olduğunu düşünmüyorum

Senior Member
    Dx9 desteği uzun süre önce çoğu grafik işlemciden kaldırıldı bazı API lerle bunu çözebilirsiniz lakin ben denediğimde başka problemler çıkmaya başladı
    Bu yıl MS win10 desteğini de kaldırıyor bu os i kullanamayacağınız anlamına gelmiyor fakat artık güncellenemeyeceğiniz anlamına geliyor ayrıca oyun firmaları win8 - 8.1 gibi işletim sistemlerindeki desteği nasıl kaldırdılarsa win10 dan da bu desteği kaldıracakları anlamına geliyor.
    Tavsiyem, bilgisayarınızdaki anahtar türünü öğrenin ardından Ms sitesinden bir flash aracılığı ile gerekli adımları takip ederek temiz bir kurulum yapın.
    W11 e geçiş yaptıysanız w10 ile alakalı tüm dosyaları temizleyin ve kütüphanelerinizi tekrar güncellemeyi deneyin. Tekrar win10 a geçiş yapmak isterseniz aynı adımları izleyebilirsiniz.

Senior Member
    merhaba aynı sorunu yaşadım güncelleme geri alınca düzeldi

bunu nasıl yapıcaz tarif edermisiniz

Tags for this Thread