Results 1 to 7 of 7

Server değiştirme acil düzeltilmesi gerek

Merhabalar ;

Yeni serverlar açıldıgında FELİSTE üyelik açtım kendi özel mailim ve kendi özel telefon numaramla ama ZERO'da oynamak istiyorum . FAKAT yeni üyelik açmam gerek biliyosunuz . Bu saçma uygulama nedir neden serverlar arası geçiş yapamıyoruz durmadan mail açık etrafımızdakilerden telefon numarası dilenip onların numarası ilemi açcaz üyelik lütfen şu saçma uygulamayı biirin tamam ilk günleri anladıkda serverlar eskidi artık şu geçişi açın

Kesinlikle düzelmesi ve isteyen istediği sunucuya geçebilmelidir şahsi fikrim benimde

Şaka mısınız? Oyunu hilelerden arındırmaya uğraşıyoruz. Ban yiyen yenisini açsın gelsin madem.

Senior Member
    Evet o da var ama bu o adamlara engel değil adamlar gözü karartıp bilmem kaç tane hat alıyor zaten BAN COZUM DEİL , çözüm oyunun altyapısının iyileştirilmesi ko 20 senede değişen bir şey yok 20 sene daha değişmez ,

1. AYNİ İPden 2 kişi oyuna giremeyecek
    Sanal PC felan vs engelleyecekler

Görün bak oyun nasıl güzel oynanır oluyor ama şu var , EN COK PARA KAZANDIRAN adamlar 30 PC farmci tayfa ondan dolayı iyileşme beklemiyorum kendi adıma 20 sene sonra AYNİ Ko yu ve aynı sorunlari görmeye devam ederiz

Quote Originally Posted by mse_l1yAd5Z2 View Post
    Evet o da var ama bu o adamlara engel değil adamlar gözü karartıp bilmem kaç tane hat alıyor zaten BAN COZUM DEİL , çözüm oyunun altyapısının iyileştirilmesi ko 20 senede değişen bir şey yok 20 sene daha değişmez ,

1. AYNİ İPden 2 kişi oyuna giremeyecek
    Sanal PC felan vs engelleyecekler

Görün bak oyun nasıl güzel oynanır oluyor ama şu var , EN COK PARA KAZANDIRAN adamlar 30 PC farmci tayfa ondan dolayı iyileşme beklemiyorum kendi adıma 20 sene sonra AYNİ Ko yu ve aynı sorunlari görmeye devam ederiz
    Yanlış düşünüyorsun ne kadar oyuna pazar kazandırsalarda oyuna ileri yönlük zarar veriyorlar

Senior Member
    Öyle olsa barındırmazlar ☺️ Yaptıkları şu SERVERİN ömrünü azaltıyorlar , bunun da çözümü var serverları birleştir yeni server aç
    Last edited by mse_l1yAd5Z2; 11-25-2024 at 08:23 PM.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    Neden saçma olsun senin gibi düşünen çok olduğu için serverlerin ömrü kisalir oyuncu diger servere gecer sonra felis neden bitti diye sikayetci olurlar.

Tags for this Thread