Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Question Yeni sunuculara kayıt yaptırdığım hesapları bulamıyorum

Merhaba,
    Malum, havalar soğudu ve Knight Online özlemi sardı. Ancak bir sorunum var: hesaplarım birbiriyle karışmış durumda. NTT üzerinde kayıtlı hesapta bir telefon numarası var, OTP’de farklı bir numara, en önemlisi ise yeni sunucu kaydında bambaşka bir numara kullanılmış.

Bir hesabı düzenleyip tüm ayarları yapıyorum, ancak yeni sunucu kaydında kullandığım farklı numara yüzünden sunuculara giriş yapamıyorum. Yeni sunucular açıldığında toplu olarak abim ve kuzenlerimle başladığımız için her bir hesapta farklı numaralar kayıtlı. Şimdi ise yeni sunucu kaydı sırasında hangi hesabıma hangi numarayı eklediğimi bilemiyorum ve bunu sıfırlama şansım da yok.

Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Eski hesaplarımı geri almak gibi bir isteğim yok; tek isteğim mevcut telefon numaramla yeni bir sunucuda sıfırdan bir hesap açıp oynayabilmek. Bu konuda bir çözüm yolu var mı?

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam.

Ön kayıt yaptığınız numara tek sefer kullanılabilir, değiştirilemez maalesef.

Junior Member
    ön kayıt yaptırdığım numara ayıt en azından kullanıcı adını bulma şansım var mı

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by leo_rWhHxQdP View Post
    ön kayıt yaptırdığım numara ayıt en azından kullanıcı adını bulma şansım var mı
    Mail adresinizi vs. hatırlıyorsanız ID'mi unuttum kısmını kullanabilirsiniz.

Tags for this Thread