Acaba bu zerodan ve diğer sw lerden gönüllü gönülsüz kullanim seçeneği sunsaniz olmaz mi.ya otp hata verdi yeni şifre aldim tekrardan hata veriyor bu ne ya valla sinirden napacağimi şaşirdim var mi bu saçmaliğin çözümü??
Acaba bu zerodan ve diğer sw lerden gönüllü gönülsüz kullanim seçeneği sunsaniz olmaz mi.ya otp hata verdi yeni şifre aldim tekrardan hata veriyor bu ne ya valla sinirden napacağimi şaşirdim var mi bu saçmaliğin çözümü??
Nasıl bir hata? Kod falan var mı? Ya da ekran görüntüsü atabilir misin?
"" Error! Otp Login failed with unknown issue Please contact customer service ""
forumda bir youteber arkadaş açıklama yapmış o videonun her kelimesini can kulağıyla dinledim aynısını uyguladım ama yine aynı hata serüveniyle karşı karşıya geldim.
Oyun ekranında OTP kodunu girdiğinizde "Error otp login failed with unknown issue please contact customer service" hatası:
Bu hatayı alıyorsanız OTP Kodunuz bloke olmuştur. Üretilen OTP kodunun 10 defa yanlış girilmesi durumunda AnyOTP programınız bloke olur. Aşağıdaki konu üzerinde belirtilen adımları sırası ile uyguladığınızda sorununuz çözülecektir. Eğer bilginiz dışında OTP kodunuz bloke oluyorsa oyun şifreniz başkası tarafından biliniyor olabilir. Bu durumda oyun şifrenizi de değiştirmeniz faydalı olacaktır.
- PC den OTP programını kaldırın.
- OTP sitesine giriş yapın MYICS kısmında Reset AnyOTP Device seçeneğini tıklayın.
- Gelen ekranda " Send Code" seçeneğini tıklayın . Telefona gelen kodu girerek altta bulunan reset butonuna tıklayın.
- Daha sonra PCye OTP programını indirip kurun.
- MYICS kısmında "Resend ID ve Authcode" seçeneğini tıklayın ve gelen ekrandan kod talep edin.
- Telefona gelen kodu OTP programına yazarak aktif edin.
Rehber konusuna ulaşmak için : https://forum.nttgame.com/forum/show...B6z%C3%BCmleri
- PC den OTP programını kaldırın. KALDIRDIM
- OTP sitesine giriş yapın MYICS kısmında Reset AnyOTP Device seçeneğini tıklayın.TIKLADIM
- Gelen ekranda " Send Code" seçeneğini tıklayın . Telefona gelen kodu girerek altta bulunan reset butonuna tıklayın.TIKLADIM
- Daha sonra PCye OTP programını indirip kurun.KURDUM
- MYICS kısmında "Resend ID ve Authcode" seçeneğini tıklayın ve gelen ekrandan kod talep edin.ETTİM
- Telefona gelen kodu OTP programına yazarak aktif edin.
ETTİM
ŞİFREYİ değiştirmek için siteye girdiğimde benden tek kullanımlık otp istiyo onuda girdim ama hatalı diyor ben nerede hata yapıyorum Allah aşkına
Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.
Saat dilimi saniye saniye doğru hem telefondan hemde 3 farklı saate göre doğru.Forumda daha önce bir adminin attığı bi youtube videosu var ona bakarakta aynı şekilde noktası npktasına doğru yaptım 3 saat adım adım yaptım ama sonuç aynı 3.defa Otp şifre sıfırlaması yaptım sonuç halen aynı.Bu sorun şimdilik bende var ama göreceksiniz ardımsıra kaç kişide çıkıcak avrupa kış saati uygulamasından mı oldu bu noldu ?bi yardım lütfen.