Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Kötü niyetli kişilerin Char'a ait kayırlı numarayı bilmesi

    Selamlar herkese. Bugün Zero sunucusunda öyle gelişigüzel solo takılırken iki kişiden oluşan ekip ısrarla WhatsApp'da muhabbete dahil olmak için telefon numaramı istedi. Tabiki vermedim. Fakat kötü niyetli kişilerin bir şekilde numaranı bilmesi hesabını tehlikeye sokar mı ?

  2. #2
    Senior Member __NeverMore__'s Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    346
    Nickname
    JimmyTheJimmy
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    tabikide sokar , mümkün olduğunca uygulamalar üzeri iletişim kur numara verme güvenmediğine

  3. #3
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    58,504
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

    Tanımadıklarınıza iletişim bilgilerini kesinlikle vermeyiniz. Muhtemelen telefonunuza dolandırma amaçlı sms ya da mesajlar gelecekti. Telefonunuza bir şekilde bu tür mesajlar gelirse de kesinlikle inanmayınız.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.



  4. #4
    Sayın Mod,

    Cevabınız için teşekkür ediyor iyi pazarlar diliyorum.

    Prof.Dr.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form_