Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
    Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by ExorLeon View Post
    Pazar fonu ilk geldiğinde herkese çıkabiliyordu, oyun içi aşırı şikayet oldu sadece pazarcılara çıkıyor ödüller diye düzenleme ile sadece serverlarında pk atan oyunculara çıkıyor en iyisi oldu pk atmayan sc basmayan oyuncuya çıkmamasından iyi oldu... GAYET ADALETLİ rahatsız olan oyundan kastığına item alır, sc basar ve pk atar
    Pazar fonunun pazar yapanlardan birine çıkması gayet doğal bunu neresinde bir saçmalık arıyorsun.
    Asıl saçmalık topladığı fondan faydalanamıyorsa saçmalık ve o fonun başka birilerine tahsis edilmesi saçmalık.
    Asıl saçmalık fonu toplayanları taca da değil direkt auta kickleyip gel koçum gel aslanım pvpciler benn bu fonu size bölüştüreceğim demek saçmalık üstelik saçmalığın dik alası.

O zaman küçülme keklerini de cz yaratıklarının içine koysun NTT ağa.
    madenden küçülme keki çıkmasın.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Tuzlukcu55 View Post
    Şimdi pk atanlara çıkıyormuş da iyimiş.
    Neye göre iyi kime göre iyi ?
    Preminyum ve daha bir sürü pus eşya çekip çarına item koymak için farm yapan ve pazarda satan veya pazarcılık yapan herkes pk atanlara öküzlük mü yapacak ?
    Bu mu iyi olan ?

Bunun adı resmen hortumculuk.
    Cümlenin içinde "bence" kelimesi geçiyorsa bu benim fikrimdir. Sunduğunuz da sizin fikriniz. Moderatörlüğün yanında oyunu aktif oynayan birinin fikri.
    Fikirlere karşılıklı saygı duyarsak hiçbir problem yok.

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Cümlenin içinde "bence" kelimesi geçiyorsa bu benim fikrimdir. Sunduğunuz da sizin fikriniz. Moderatörlüğün yanında oyunu aktif oynayan birinin fikri.
    Fikirlere karşılıklı saygı duyarsak hiçbir problem yok.
    biri kesimin parasını elinden alıp hiç alakası olmayan yanından bile geçmeyen bir kesime vermek zorbalıktır.
    Bunun bencesi sencesi olmaz ki.
    Bence.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    biri kesimin parasını elinden alıp hiç alakası olmayan yanından bile geçmeyen bir kesime vermek zorbalıktır.
    Bence.
    Kullandığın kaba dile karşı sabırla ve kibar bir şekilde cevap verilmesine rağmen kullandığın üslubu değiştirmediğin için hesabınıza süreli ceza verdim. Bir konuyu tartışırken ya da eleştirel olarak cevaplarken nazik olmayı ve normal cümleler kurmayı deneyebilirsiniz. Bu üslupla sizi kimse ciddiye almaz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    Karus
    Bence.
    Hiç alakası olmayan/yanından geçmeyen kişilere gitmiyor ki. Eski sistemde de pazar fonuna katkı yapmış olman yeterliydi. 1 kere buy'a item atsa yeterli. İlla pazar sıralamasında ilk 100'e girmene gerek yoktu yani. Bizim clandan arkadaş ares'te 2 silver gem'i buy pazara atıp fon kazanmıştı. Şimdi rank'ta olanlar hiç item satmıyor mu diyorsun?

Ladder rank'a göre dağıtılması en mantıklısı. Diğer türlü aşağıdaki gibi 25-30 bilgisayarla pazar yapanlar suistimal ediyordu. Senin 1 bilemedin 2 charla oynayıp fon kazanma şansın varken, adam 25-30 charla oynayıp senin şansını kat kat düşürüyordu.

Bence oyunla hiç alakası olmayanlar sadece pazar yapanlar. Şu adamların pazar fonu ile alakası olabilir ama oyunla hiç alakası yok. 30 Charla fona katılıp suistimal edenler mi kazansın yani? "ben pazar yapmaktan zevk alıyorum, o pk yapmaktan diğeri farm yapmaktan zevk alır, zevk meselesi" deme boşuna! Bunlarınki zevk değil gelir elde etmek. Bunu da tartışmaya gerek yok sanırım. Bu durumdan rahatsız olmayan varsa da cidden oyun mantığını gözden geçirsin.

Asıl şikayet etmen gereken bu tipler. Bunlar yüzünden pazar sunucularına girmek için sıra bekliyorsun. Böyle olunca mecbur premium almak zorunda oluyorsun. Düşün bakalım hangisi daha zararlı? Pk atıp fon kazanan mı, pazar sunucusunu 25-30 charla işgal edip senin girişini engelleyen mi?

Last edited by GengaR_AreS; 10-16-2024 at 02:30 PM.

Pazar fonunun pazar yapanlardan birine çıkması gayet doğal bunu neresinde bir saçmalık arıyorsun.
    Asıl saçmalık topladığı fondan faydalanamıyorsa saçmalık ve o fonun başka birilerine tahsis edilmesi saçmalık.
    Asıl saçmalık fonu toplayanları taca da değil direkt auta kickleyip gel koçum gel aslanım pvpciler benn bu fonu size bölüştüreceğim demek saçmalık üstelik saçmalığın dik alası.

O zaman küçülme keklerini de cz yaratıklarının içine koysun NTT ağa.
    madenden küçülme keki çıkmasın.

Pazar yapana niye ciksin ki? Oyuna ne gibi bir katkisi var pazarcilarin? Tam olarak ne yapiyorlar da bu oyunu oynuyorlar? Oyun ekosistemine gram faydasi olmayan kisiler eksik kalsin.

Junior Member
    Ben sahsen 2 pazarcı karaktere sahıbım ve dun bu 3. hesabı actım kı ana karakterımı pazarda tutmak zorunda kalmayayım. Ozgurce pk atmak ıstıyorum.
    Pazar kalkınma fonu ve eventlerle oyun parasına pus satma.. bunlar tamamen oyunun mıkroekonomısındekı enflasyonun onune gecme amaclı pıyasadan para cekme olayı. yoksa korsan sunucular gıbı max bır sene dayanırdı resmı sunucu. mantigini az kafa yoran anlar.
    Kı ben NPye gore dagıtılmasını adıl buldum. Sonucta pcyı koseye bırakıp buy sell bekletmekten baska hicbir aktivitemiz yok ve ona rağmen pazarcilara absürt paralar gelirse oyunu oynayan kalmaz. 3 Karakterle pazar yapan birisi olarak hem pazar fonunu hemde fon cekilisinin mantigini destekliyorum. Ki daha npde ilk 50ye girmisligim bile yok.

Oyunun bir problemi degil. Problemleri: CZ genie- irk basmanin kalkmasi- jrde cift çarlarin onune gecilemeyisi. - bazi buglar.
    Fon iyi bir ekleme.
    Belki 1 kisiye max pazarci sinirida gelebilir. YAni ABDde yasiyorum 100 dolara 2.el laptop toplamak benm icin sadece 24 saatlik is ama ben herseyden once OYUNCUYUM ve karakter diziyorum. 1. onceligim gelir yada pazardan ev gecindirmek degil.

Senior Member
    Cz de Pk atanlar yararlansın da sıralamadaki ilk 500 ile sınırlı olmasın.

Junior Member
    Tam olarak hangi adaletsizlikten bahsediyorsunuz anlamış değilim, daha önce sadece alım satım yapanlara random çıkabiliyorken şu an aylık NP (ladder point) sıralamasına göre dağıtılıyor. Ki bu sistem şu an en iyi sistem bence. Belirtilen sıralamaya girdiğinizde o sıralama aralığındaki herkesle şansınız eşit.
    yani arkadaşımız diyorki para babasıysan item varsa sıralamadasın payın en çoğu sana çıkar diyor zengini zengin etmek yani

Junior Member
    Tam olarak hangi adaletsizlikten bahsediyorsunuz anlamış değilim, daha önce sadece alım satım yapanlara random çıkabiliyorken şu an aylık NP (ladder point) sıralamasına göre dağıtılıyor. Ki bu sistem şu an en iyi sistem bence. Belirtilen sıralamaya girdiğinizde o sıralama aralığındaki herkesle şansınız eşit.
    Vergiyi pazarcıdan toplayıp pk atanlar arasında sıralamaya girenlere dagıtmanın neresi adalet vergi sistemi ya tamamen kalkmalı yada toplanan paralar vergi verene dagıtılmalı olmadı hiç dagıtmadan oyundan silinmeli o zaman adalet olur

Tags for this Thread