Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
    Junior Member

Exclamation Merchant vergi sistemi hakkinda

Merhaba değerli şövalyeler ve yöneticiler. Bir arkadaşim 270 veya 280m e dc pre koydu pazara. Satildi. üzerine 260m geldi. Ticket atti aldiği dönüş şu: Yanlişlik yok vergi sistemi yüzde 3 ila 25(veya 33 tam hatirlamiyorum) itemine gore degisiyor. Eger böyle bişey varsa şeffaf olarak belirtmeniz bilgilendirmeniz gerekmez mi? Bir de ben 33 yaşindayim ilk hesabimi 1298 versiyonunda açmiştim ondan sonra bir kaç hesap açtim tabi. Son olarak bu hesabimi 2005 yilinda açtim. Bu oyunda cok insandan ve yöneticiden eskiyimdir. Abyss te solid bin de black widow larda hileci kalmadi o hic bir ise yaramayan dungeon knightlari kaldirin lutfen. Ve black silk bundle drobu geri gelsin lütfen!! Teşekkürler <3
    Last edited by ScORp_LiON; 10-15-2024 at 09:27 PM.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Rehber kısmında Pazar Kalkınma Fonu ile ilgili konu bulunmaktadır. Ayrıca bilmediğiniz veya öğrenmek istediğiniz tüm konuları rehber kategorisinden öğrenebilirsiniz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by THE_MySTiXC View Post
    Merhaba değerli şövalyeler ve yöneticiler. Bir arkadaşim 270 veya 280m e dc pre koydu pazara. Satildi. üzerine 260m geldi. Ticket atti aldiği dönüş şu: Yanlişlik yok vergi sistemi yüzde 3 ila 25(veya 33 tam hatirlamiyorum) itemine gore degisiyor. Eger böyle bişey varsa şeffaf olarak belirtmeniz bilgilendirmeniz gerekmez mi? Bir de ben 33 yaşindayim ilk hesabimi 1298 versiyonunda açmiştim ondan sonra bir kaç hesap açtim tabi. Son olarak bu hesabimi 2005 yilinda açtim. Bu oyunda cok insandan ve yöneticiden eskiyimdir. Abyss te solid bin de black widow larda hileci kalmadi o hic bir ise yaramayan dungeon knightlari kaldirin lutfen. Ve black silk bundle drobu geri gelsin lütfen!! Teşekkürler <3
    Vergi sistemi zaten açık ve net. Pazarda sattığın itemden ve buy pazara attığın itemden %3 kesinti yapılıp pazar fonuna eklenir. Pazar fonunda biriken para 21 GB olunca 19 gb'si dağıtılır. 270 m'ye item sattıysan 262 m civarı sana gelir.

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Pazar fonu diyorsunuz da beni benden alıyorsunuz
    Öğrendiğim kadarı ile pazar fonu ranka arpalık olmuş ?
    Herkeşlere adil olarak dağıtılıyormu ?
    Herkeşler aynı şansa sahip mi ?
    Herkes eşit şansa sahip değilse
    Birisinin şansını elinden alıyorsan
    Orda zaten bir adaletsizlik vardır.
    Ama bu kimin umrunda.
    ?

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Tuzlukcu55 View Post
    Ama bu kimin umrunda.
    ?
    Pazar fonu ilk geldiğinde herkese çıkabiliyordu, oyun içi aşırı şikayet oldu sadece pazarcılara çıkıyor ödüller diye düzenleme ile sadece serverlarında pk atan oyunculara çıkıyor en iyisi oldu pk atmayan sc basmayan oyuncuya çıkmamasından iyi oldu... GAYET ADALETLİ rahatsız olan oyundan kastığına item alır, sc basar ve pk atar

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Tuzlukcu55 View Post
    Ama bu kimin umrunda.
    ?
    Tam olarak hangi adaletsizlikten bahsediyorsunuz anlamış değilim, daha önce sadece alım satım yapanlara random çıkabiliyorken şu an aylık NP (ladder point) sıralamasına göre dağıtılıyor. Ki bu sistem şu an en iyi sistem bence. Belirtilen sıralamaya girdiğinizde o sıralama aralığındaki herkesle şansınız eşit.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ExorLeon View Post
    Pazar fonu ilk geldiğinde herkese çıkabiliyordu, oyun içi aşırı şikayet oldu sadece pazarcılara çıkıyor ödüller diye düzenleme ile sadece serverlarında pk atan oyunculara çıkıyor en iyisi oldu pk atmayan sc basmayan oyuncuya çıkmamasından iyi oldu... GAYET ADALETLİ rahatsız olan oyundan kastığına item alır, sc basar ve pk atar
    Cok bagnaz bir dusunceye sahipsin. Fona katki saglayan herkese esit bir sekilde dagitilmali. Bende premium, pus aliyorum. Pazar yaparak fon'a destek sagliyorum. Ama, pk atmiyorum. Parayi fon'a aktaran biz ama, fondan yararlanamayan yine biz.

Senior Member
    Bu vergi sistemi basli basina bir sorun. Hadi vergi sistemi var, o halde belirli miktar uzerinden fon'a katki saglayan herkese esit bir sekilde dagitilmali. Fona katkiyi yapan bizleriz ama, kaymagini pk atanlar yiyor. Bu kadar da adaletsizlik olmaz. Ya vergi sistemi kalkmali ya da, fon daki para esit miktarda dagitilmali.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Tam olarak hangi adaletsizlikten bahsediyorsunuz anlamış değilim, daha önce sadece alım satım yapanlara random çıkabiliyorken şu an aylık NP (ladder point) sıralamasına göre dağıtılıyor. Ki bu sistem şu an en iyi sistem bence. Belirtilen sıralamaya girdiğinizde o sıralama aralığındaki herkesle şansınız eşit.
    Sadece np kasan ilk 500 deki kişiye çıkması nasıl en iyi sistem oluyor ? Diğer PUS alış verişi yapanlara haksızlık değil mi?

Sıralamadaki çarların bazıları zaten kimin girdiği belli olmayan sabahtan akşama kadar sırayla birilerinin girip np kastığı çarlardır

Toplanan para oyundan silinsin bari, en iyi sistem bu olurdu

Banned
    Nickname
    REZZ55
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by DonJose View Post
    Şimdi pk atanlara çıkıyormuş da iyimiş.
    Neye göre iyi kime göre iyi ?
    Preminyum ve daha bir sürü pus eşya çekip çarına item koymak için farm yapan ve pazarda satan veya pazarcılık yapan herkes pk atanlara öküzlük mü yapacak ?
    Bu mu iyi olan ?

Bunun adı resmen hortumculuk.
    Last edited by DonJose; 10-16-2024 at 11:23 AM.

Tags for this Thread