Results 1 to 8 of 8

Cep telefonuma kayıtlı usko hesaplarına erişemiyorum

Selamlar,

2007den beri usko oynuyorum ve zaman içinde cep telefonlarıma ve aile bireylerimdeki kişilerin cep telefonları ile sms onay yaptım.
    Yıllar içerisinde oyunu defalarca bırakıp tekrar başladığım için sayısız hesap açmış oldum.
    Şuanda cep telefonlarıma kayıtlı hesaplar hakkında bilgi alma şansım var mı? Gerekirse cep telefonuma onay kodu gönderebilirsiniz ve bana ait olduğunu ispat edebilirim.

Ticket atmam gerekiyorsa hangi link üzerinden atmamda fayda var zira yanlış bir departmana ticket atarsam sorun olabilir 1 cash'im kaldı

Senior Member
    Quote Originally Posted by lal_ZWsaD7CN View Post
    Selamlar,

2007den beri usko oynuyorum ve zaman içinde cep telefonlarıma ve aile bireylerimdeki kişilerin cep telefonları ile sms onay yaptım.
    Yıllar içerisinde oyunu defalarca bırakıp tekrar başladığım için sayısız hesap açmış oldum.
    Şuanda cep telefonlarıma kayıtlı hesaplar hakkında bilgi alma şansım var mı? Gerekirse cep telefonuma onay kodu gönderebilirsiniz ve bana ait olduğunu ispat edebilirim.

Ticket atmam gerekiyorsa hangi link üzerinden atmamda fayda var zira yanlış bir departmana ticket atarsam sorun olabilir 1 cash'im kaldı
    Yanlış departmana atarsan gerekli yere yönlendirirler biletini. Ayrıca bilet göndermek için 1 cash olması yeterli. Gönderim ücreti yok, bilet gönderdin diye o 1 cashin eksilmeyecek yani. Hesabında cash olmasını istemelerinin sebebi; kötü niyetli ya da troll kişilerin boş hesap açarak spam mesajlarla gereksiz yere destek bölümünü meşgul etmesinin önüne geçmek.

Senior Member xMakhWelo's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Zero
    Race
    El-Morad
    Selamlar,

Selam.

Herhangi bir telefon numarasına kayıtlı hesapları öğrenme şansınız bulunmamaktadır, bu nedenle bilet atmanız bir fayda sağlamayacaktır.

İyi forumlar.
    Alternatif Client KnightOnlineSetup2557
    NTTGame Portal - https://www.nttgame.com
    Destek Bölümü - https://support.nttgame.com
    Davranış Kuralları - https://nttga.me/davraniskurallari
    Raporlama Sistemi ve S.S.S https://nttga.me/cheat-report-rehber

Selamlar,

ben daha önce sms onaylı hesaplarım için bir başlık açmıştım ve kısaca dediler ki o telefon numarasına sms onaylı hesaplar hakkında bilgi veremeyiz, senin telefonuna bildirim gelse bile

ben de diyorum ki benim telefonuma mühürlenmiş hesaplara erişemiyorsam o zaman belirttiğim ID harici tüm hesapların boşalmasını istiyorum çünkü her telefon numarasının 3 hakkı var.

Google GMAIL'de bir emaile telefon numarası da ekleyebilirsin kurtarma epostası da ekleyebilirsin ve dilersen ileriki tarihlerde silebilirsin.

Ben benim ile onayladığınız hesaplara erişmek istiyorum. Eğer eriştirmek istemiyorsanız da sildirmek istiyorum. Bilişim hukukuna göre KVKK'ya göre hukuksuz bir istekte mi bulunuyorum? Eğer öyle ise lütfen benimle ilgili hukuksal metni paylaşır mısınız? Ben sadece hakkımı kullanmak istiyorum.

Senior Member
    Selamlar,

ben daha önce sms onaylı hesaplarım için bir başlık açmıştım ve kısaca dediler ki o telefon numarasına sms onaylı hesaplar hakkında bilgi veremeyiz, senin telefonuna bildirim gelse bile

ben de diyorum ki benim telefonuma mühürlenmiş hesaplara erişemiyorsam o zaman belirttiğim ID harici tüm hesapların boşalmasını istiyorum çünkü her telefon numarasının 3 hakkı var.

Google GMAIL'de bir emaile telefon numarası da ekleyebilirsin kurtarma epostası da ekleyebilirsin ve dilersen ileriki tarihlerde silebilirsin.

Ben benim ile onayladığınız hesaplara erişmek istiyorum. Eğer eriştirmek istemiyorsanız da sildirmek istiyorum. Bilişim hukukuna göre KVKK'ya göre hukuksuz bir istekte mi bulunuyorum? Eğer öyle ise lütfen benimle ilgili hukuksal metni paylaşır mısınız? Ben sadece hakkımı kullanmak istiyorum.
    Dostum hesapların ne olduğunu bilmiyorsun. Hesaplarla ilgili bir bilgiye sahip değilsin. Şimdi sana bu isteğinin saçma olduğunu şöyle açıklayayım: Örneğin benim bir hesabım var ve kayıtlı numarayı kapattırdım başka bir numara kullanmaya başladım. Benim eski kullandığım kapattırdığım numara Türkiye kurallarına göre yanılmıyorsam 6 ay sonra tekrardan satışa çıkıyor. Yani numarayı satın almış herhangi birisi hesap bilgilerini biliyorsa numara üzerinden hesabı alabilir. Bu yüzden bu durumda numarana kayıtlı olan hesapların sana ait olup olmadığı belirsizleşmiş oluyor. Benim diyorsun ama hesabın kullanıcı adına dahi erişimin yok. Senin olduğunu ispatlamaya çalıştığın hesabı sen bile bilmiyorsun ki... Burada KVKK seni değil hesabı korur. Bilet gönderip telefon numarası verip de "bana kayıtlı hesap bilgilerini verin." şeklinde bir isteği büyük ihtimalle tetris oyunu bile yerine getirmezdi.

farz edelim ki mahkemelik bir durum olsa ilgili cep telefonu numaralarını yıllarca kullandığımız ispat edilebilir ve ispat ettiğim telefon numaraları ile ilişikli hesaplara erişme isteğim mantıksız mı olurdu? Zira sınırlı sms onayı olduğu için kullanamadığım hesaplar için kontejyanımın dolması anlamsız değil mi? Ben diyorum ki benim telefonuma sms gelsin ve benim olduğum anlaşılsın ve erişim bilgileri verilsin konu bu.

telefon benim, hesap benim ancak erişemiyorum. Telefon elimde. Yıllardır da kullanıyorum. o hesap ne zaman açıldı sistemde gözükür benim telefon numarasına ne zamandan beri sahip olduğum da sistemde gözükür yani hesabın bana ait olduğu belli olur konu bu.

Senior Member xMakhWelo's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Zero
    Race
    El-Morad
    Selamlar,

Tekrar selam.

Biz moderatörlerde sizler gibi oyuncuyuz. Vermiş olduğumuz yanıtlar, genel olarak paylaşılmış bilgilerden ibarettir.

Hesap desteği yalnızca bilet üzerinden verilmektedir. Resmi bir bilgi ya da resmi bir işlem yaptırmak istiyorsanız, destek bölümü ile iletişime geçmelisiniz.

İyi forumlar.
    Alternatif Client KnightOnlineSetup2557
    NTTGame Portal - https://www.nttgame.com
    Destek Bölümü - https://support.nttgame.com
    Davranış Kuralları - https://nttga.me/davraniskurallari
    Raporlama Sistemi ve S.S.S https://nttga.me/cheat-report-rehber

Senior Member
    farz edelim ki mahkemelik bir durum olsa ilgili cep telefonu numaralarını yıllarca kullandığımız ispat edilebilir ve ispat ettiğim telefon numaraları ile ilişikli hesaplara erişme isteğim mantıksız mı olurdu? Zira sınırlı sms onayı olduğu için kullanamadığım hesaplar için kontejyanımın dolması anlamsız değil mi? Ben diyorum ki benim telefonuma sms gelsin ve benim olduğum anlaşılsın ve erişim bilgileri verilsin konu bu.

telefon benim, hesap benim ancak erişemiyorum. Telefon elimde. Yıllardır da kullanıyorum. o hesap ne zaman açıldı sistemde gözükür benim telefon numarasına ne zamandan beri sahip olduğum da sistemde gözükür yani hesabın bana ait olduğu belli olur konu bu.
    Dostum anlıyorum fakat bu dediklerinle sen bile uğraşmazsın ki Telefon numarasından hesap kullanım haklarının silinmesini ve bu sayede yeni hak açılmasını istiyorsun, maddi bir çıkarın yok bir şeyin yok. Bunlar için mahkemeyle uğraşırken edeceğin masraf yeni bir hat almandan çok daha fazla tutacak, ayrıca git gel uğraş bilmem ne... Yeni hesap açacaksan ya da başka numaradaki hesabı taşıyacaksan al bir tane faturasız hat dursun kenarda kullanma.

Ayrıca telefona tanımlı 3 hesap açma hakkının silindiğini bugüne kadar ne gördüm ne de duydum. İlk postumda dediğim gibi 1 cash varsa ticket atman için yeterli. O cash gitmiyor orasını dert etme 1 cash ile spam mesajlar atmadığın sürece istediğin kadar desteğe ulaşabilirsin. Yanlış yere attığında doğru yere yönlendiriyorlar zaten orayı da dert etme.

Tags for this Thread