Ben oynadım kardeş

Yani o serverdaki item seviyesini de pazarcıların bankasında tuttukları stok itemleri de gayet iyi biliyorum

Hiç bir zaman birleşim diye bas bas bağırmadım 1 tane konumu ya da yorumumu göremezsin. Stokçu pazarcıların saçma fiyatlarından dolayı serverı sevmedik ve Zero'ya geçtik... Toplam item sayısına bakarsan +7 +8 +9 +10 evet diğer serverlarda daha fazla var; ama "bak burada önemli bir nokta var." yüksek seviye item sayısına bakarsan vega diğer 3 serverın toplamı dersen yanlış olmaz.
Yine bir yatırım yapmış risk almış cümlesi geldi... Kardeş Felis'teki adamın yatırımı yatırım da Agartha'daki ya da Pandora'daki adamın yatırımı yatırım değil mi ? Evet çoğu Felis birleşim konusuna yorum yaptım. Hepsinde de ortak bir şey söyledim. O da buydu... Gittikleri serverı bitirdikleri zaman oradaki adamın yatırımını neden kendilerininkinden önemsiz görüyorlar ? Ya da sen de aynı cümleyi kurduğuna göre sen neden onların yatırımını önemsiz buluyorsun ?
Olympia'yı Rosetta'ya katarken haksızlık yok muydu ? Aralarında 5-10 yıl vardı o serverların

Haksızlık diye bir şey yok ortada 2 ölü server birleştirirsin ve 2 serverın mevcut oyuncuları bir araya geldiği için 2 tane boş server yerine 1 tane kalabalık server elde edersin. Gidip oyuncusu olmayan ama milyon tane itemi olan serverı normal bir servera katarsan tek bir şey yaparsın: o da oyuncu olmadığı için itemleri diğer servera aktarmış olursun... Yönetim ne yapacağını biliyor.
Şimdi Felis birleşsin diyen aynı isimler daha önce de Vega birleşsin diye de ağladılar onca zaman. Peki diğer serverlar boşalana kadar birleşim oldu mu ? Olmadı...
Şimdi düşün bakalım durmadan Vega birleşsin diye konu açan aynı kişiler neden şimdi durmadan Felis birleşsin diye konu açıyorlar ? Şans mı dersin bu adamların her gittiği serverın ölü kasaba olması ?