Sabah JR si kaldırılmalı.
Akşam Jr si saat 22:40 yerine 22:10 a alınmalı
Jr süresi 5 dakika kısalmalı.
Tek Jr olacağı için ödül
Kazanan 3 silver gem
Kaybeden 2 black gem
Sabah JR si kaldırılmalı.
Akşam Jr si saat 22:40 yerine 22:10 a alınmalı
Jr süresi 5 dakika kısalmalı.
Tek Jr olacağı için ödül
Kazanan 3 silver gem
Kaybeden 2 black gem
Yani konuyu öyle çarpıtan yorumlar var ki. 23.30 da felo pk sına çıkıp 2 3 sc pk atıp gece 01.30 - 02.00 civarlarında yatağa girip uyuyup ve sabah 7 de 8 de 9 da uyanıp işe gidiyor birçok insan zaten. Bunları düşünerekten bir öneride bulundum, şahsi olarak yazdığım birşey yok, boş konuşmayın lütfen.
Akşam FT si 20:00 Jr si 20:40 a alınsa iyi olabilir iki etkinliğin saatleri yüzünden pk bölünüyor
El değmişken şu gece bifrostunuda öğlen 2 ye alınsa aslında iyi olur . 21.00 dakide 20.00 a alınırsa tadından yenmez herkes faydalansın. Sonuçta herşey userler için.
Ellemeyin böyle güzel.. Milletin iş saati okul saatine göre ayarlıcaksak işimiz var![]()
Walkryleri çektim tam 30 gündür ne akşam jr si ne sabah jrsi ikisinde giremiyorum saatler çok kötü.
Bir ara 14.00 a jr koymuslardi bence achive ve etkinlik olsun diye kalıcı eklenebilir.
Sabah jr çok güzel saat de. Kesinlikle değişmemelidir.
Olmaz. Şimdi biz 2 saat gerideyiz Türkiye'ye göre. Jr saati 5:40 oluyor. E bi de saat 10'da işte olmam gerekiyor, yolum 20 dakika sürüyor. Yani en uygun zaman saat 08:40 - 09:40 arası. Türkiye için 10:40. Sabah jrleri bu hesaplara göre ayarlanmalı. Hafta sonları çalışmıyorum o günler için de farklı bir etkinlik takvimi belirlediğim zaman buradan paylaşırım.
Bu arada hayatımda hiç sabah jrsine girmedimSadece konuyu açıp destekleyenler, böyle keyfi kişisel saat ayarlamalarını çok mantıklı buluyorlar ya; Bunun mantıklı değil de aslında ne kadar saçma olduğunu anlatmak için kendi saatlerime göre ayarlanması talebimi söylüyorum. Bu şekilde kendilerine göre farklı farklı saatleri isteyecek binlerce insan var; ama bu konudakiler nedense sadece kendilerini özel sanıyorlar.
Last edited by Maschenny; 07-08-2024 at 01:17 PM.