Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
    Senior Member dudek89's Avatar
    Nickname
    KRO
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Exp Clan
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Sabah JR si kaldırılmalı.

Akşam Jr si saat 22:40 yerine 22:10 a alınmalı

Jr süresi 5 dakika kısalmalı.

Tek Jr olacağı için ödül

Kazanan 3 silver gem
    Kaybeden 2 black gem

Senior Member Sven_'s Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    El-Morad
    Yani konuyu öyle çarpıtan yorumlar var ki. 23.30 da felo pk sına çıkıp 2 3 sc pk atıp gece 01.30 - 02.00 civarlarında yatağa girip uyuyup ve sabah 7 de 8 de 9 da uyanıp işe gidiyor birçok insan zaten. Bunları düşünerekten bir öneride bulundum, şahsi olarak yazdığım birşey yok, boş konuşmayın lütfen.

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    Akşam FT si 20:00 Jr si 20:40 a alınsa iyi olabilir iki etkinliğin saatleri yüzünden pk bölünüyor

Senior Member
    El değmişken şu gece bifrostunuda öğlen 2 ye alınsa aslında iyi olur . 21.00 dakide 20.00 a alınırsa tadından yenmez herkes faydalansın. Sonuçta herşey userler için.

Senior Member DeanW's Avatar
    Ellemeyin böyle güzel.. Milletin iş saati okul saatine göre ayarlıcaksak işimiz var

Senior Member
    Walkryleri çektim tam 30 gündür ne akşam jr si ne sabah jrsi ikisinde giremiyorum saatler çok kötü.

Bir ara 14.00 a jr koymuslardi bence achive ve etkinlik olsun diye kalıcı eklenebilir.

Senior Member
    Sabah jr çok güzel saat de. Kesinlikle değişmemelidir.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mer_czArvD5g View Post
    Sabah jr çok güzel saat de. Kesinlikle değişmemelidir.
    Olmaz. Şimdi biz 2 saat gerideyiz Türkiye'ye göre. Jr saati 5:40 oluyor. E bi de saat 10'da işte olmam gerekiyor, yolum 20 dakika sürüyor. Yani en uygun zaman saat 08:40 - 09:40 arası. Türkiye için 10:40. Sabah jrleri bu hesaplara göre ayarlanmalı. Hafta sonları çalışmıyorum o günler için de farklı bir etkinlik takvimi belirlediğim zaman buradan paylaşırım.

Bu arada hayatımda hiç sabah jrsine girmedim Sadece konuyu açıp destekleyenler, böyle keyfi kişisel saat ayarlamalarını çok mantıklı buluyorlar ya; Bunun mantıklı değil de aslında ne kadar saçma olduğunu anlatmak için kendi saatlerime göre ayarlanması talebimi söylüyorum. Bu şekilde kendilerine göre farklı farklı saatleri isteyecek binlerce insan var; ama bu konudakiler nedense sadece kendilerini özel sanıyorlar.
    Last edited by Maschenny; 07-08-2024 at 01:17 PM.

Tags for this Thread