Results 1 to 5 of 5

Exclamation Depo bug proplemi

OREADS SERVER3Ü
    KARAKTER ADI : DemonSouL
    DEPO BUGTA KALDI 10094 ADET RAİNWORM DEPOYA KOYDU İTEM ALAMIYORUM SATAMIYORUM WEİGHT HATASI VERİYOR VE AYRICA ÜSTÜMDEKİ İTEMLERİ SATMAYA CALIŞIYORUM SYTEM ERROR DİYOR SÜREKLİ.
    DEPOYA FAZLADAN RAİNWORM KOYMAK İSTEDİM VE 95 ADET FAZLA KOYDU SONRA BUG PROBLEMİ YAŞADIM.ÖZÜMLENMESİNİ TALEP EDİYORUM.

Senior Member DizzyMask's Avatar
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,

Fazla olan eşyayı üzerinize sürükleme yöntemi ile 200 200 almayı deneyin, bu şekilde temizleyebilirseniz relog atıp pazar kurma işleminizi test edersiniz. Bu yöntemle olmazsa detaylı inceleme adına bug kategorisinde bir bilet oluşturmanız gerekebilir.

Destek Ekibi

Exclamation

Quote Originally Posted by dizzymask View Post
    merhabalar,

fazla olan eşyayı üzerinize sürükleme yöntemi ile 200 200 almayı deneyin, bu şekilde temizleyebilirseniz relog atıp pazar kurma işleminizi test edersiniz. Bu yöntemle olmazsa detaylı inceleme adına bug kategorisinde bir bilet oluşturmanız gerekebilir.

destek ekibi
    yöntemi denedim. üzerime hiç birşey alamiyorum ayrica pazardan item de alamiyorum

Senior Member DizzyMask's Avatar
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Kom_mF9rVMzl View Post
    yöntemi denedim. üzerime hiç birşey alamiyorum ayrica pazardan item de alamiyorum
    O zaman dediğim gibi bilet yollayıp detaylı inceleme talep ediniz.

Senior Member
    Depodaki o ürünü mousenin sol tuşuyla inventoryne getirmeyi denedinmi genelde o fazlalık ürünelrde sağ tıkla almaya çalıştığında alamazsın ama sol tuş mouse ile sürükleyip inventoryne bırakınca sana sayı girmeni söylüyor.

Tags for this Thread