Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Exclamation BDW Priest Haksızlığı

Merhaba,

Bu sürekli bana denk gelen bir tesadüf müdür? Sanmıyorum. 2 Haftadır BDW kazanamıyorum. Abartısız söylüyorum 2 hafta oldu. Agartha karusları olarak hep 1 priestiz humanlar 2 priest. Server belirtiyorum belki diğer serverlarda böyle değildir. 2 haftadır bu konuyu açmamak için direniyorum belki düzelir belki tesadüftür diye ama yok düzeleceği yok. Ne kadar sağlam parti olsak da karşıya 1 db 1 cc verince elimiz kolumuz bağlanıyor hiç bir şey yapamıyoruz. Şimdi bdw kazanınca 50m exp verdiği için giren sayısı da arttı önceden fazla sallayan yoktu.

Yetkililer bunun bi kontrolünü sağlayabilir mi ? rica ediyorum.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Aup1903tr View Post
    Merhaba,

Bu sürekli bana denk gelen bir tesadüf müdür? Sanmıyorum. 2 Haftadır BDW kazanamıyorum. Abartısız söylüyorum 2 hafta oldu. Agartha karusları olarak hep 1 priestiz humanlar 2 priest. Server belirtiyorum belki diğer serverlarda böyle değildir. 2 haftadır bu konuyu açmamak için direniyorum belki düzelir belki tesadüftür diye ama yok düzeleceği yok. Ne kadar sağlam parti olsak da karşıya 1 db 1 cc verince elimiz kolumuz bağlanıyor hiç bir şey yapamıyoruz. Şimdi bdw kazanınca 50m exp verdiği için giren sayısı da arttı önceden fazla sallayan yoktu.

Yetkililer bunun bi kontrolünü sağlayabilir mi ? rica ediyorum.
    Kanka Sizin priestler farmcıdır BDW girmiyordur en basit açıklaması bu benim açımdan =) Golemler de priestler . Bu açıdan şansılıyım çünkü prieslerim genelde Full cz aktif olanlar geliyor güzel savaş oluyor =)

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Destan karus kısmı da aynı şekilde
    Kendini çok uyanık sanma, belki daha uyanıklar vardır.

Senior Member DeanW's Avatar
    Zerodada karuslarda 2 pri humanlarda tek pri oluyor genelde yada olmuyor İlk çeken partyilere 3 priest veriyor 2 1 diye gidiyor. saçma eşleşme.

Tags for this Thread