Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

3 ay oldu hala bir açiklama yok

3 aydir mevcut yurtdışı bağlanti sorunları ile ilgili herhangi bir açıklamaniz olmadi 3 aydir aldıgım tüm pus ve premium eşyalari boşa gitmiş durumda 2 aydir yeni basladığım serverda exp ve platinum premium olmasına rağmen dc sorunlari ve lagdan moba ölme nedenleri yüzünden 83 bile olamadim bizler bu oyunu ''ŞİMDİYE KADAR HİÇ GÖRMEDİĞİMİZ BU KÖTÜ ŞARTLARDA'' dahi oynamaya devam ediyoruz siz neden bu konu ile alakali küçükte olsa elle tutulur bir açıklama yapmiyorsunuz ? bu durum düzelecek mi düzelecekse ne zaman ve bizim kayiplarimiz telafi edilecek mi ?
    Artik ciddi anlamda bu konu ile ilgilinilmesi ve bir netliğe kavuşturulmasi gerekiyor bizler yurtdısı oyunculari olarak sayimiz hicde az degil bu sekilde bizleri görmezden gelemessiniz mazisi 20 seneyi aşmis bir oyunun bu şekilde umursamaz bir tavir icinde olmasi gerçekten içler acısı..

Junior Member
    Valla ben saldım artık nasıl lanet bişeyki gecenin 3 ünde bile lagdan oynanmıyor

Junior Member
    evet biraktim bende oyunu gecen hafta tum itemleri sattim. arada sadece foruma bakiyorum. butun etkinliklerde dc pk da dc. elveda ko.

Senior Member
    Yurtdışında oynayan üst seviye oyunculara oyun tarafından wtfast desteği verilmeli.

Tags for this Thread