Results 1 to 7 of 7

Question Yeni Sunucu Açarken, Neden Çok Sayıda Açılıyor?

Merhaba,

Bir konuyu merak ettiğim için bu konuyu açtım.

Yeni sunucu açıldığı zaman, neden çok sayıda açılıyor? Sonrasında boşalma gibi problemler yaşanıyor. Yeni sunucu açılacağı zaman; 3-4 tane açmak yerine, 1 tane açıp kapasiteyi ve kanal sayısını artıramaz mısınız? Sunucu gücü mü yetmiyor? Anlayamıyorum ben bu konuyu.

Mesela keşke sadece ZERO açılsaydı (veya adı her ne olacaksa artık) ve 10 kanal, 20 kamp şeklinde açılsaydı (veya kaç tane kanal/kamp gerekiyorsa; gerekiyorsa 100 tane...). Neden 4 tane açtınız? Neden kapasiteleri artırmadınız? Oyuncu azaldıkça da kanal ve kamp sayısı uygun şekilde azaltılırdı.

Çok sayıda sunucu açıldığında aradan zaman geçtikten sonra boşalma gibi sorunlar ve birleşim gibi ihtiyaçlar ortaya çıkıyor.

Merak ettiğim için soruyorum ve bilgili kişilerden veya yönetimden cevap bekliyorum.

Teşekkürler,
    Saygılarımla.
    Last edited by GFO; 03-14-2024 at 03:25 PM. Reason: Düzenleme

haklısınız

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    Gitmeyin sizde yeni serverlara onlarda fazla açmasın ne kadar çok talep olursa o kadar açılıyor olması gereken. Son 2 yeni server açılmaların da gördük 2019 da altar vega diye 2 tane açılacak diye kayıt oldu oyuncu aşırı talep olunca 3.server sirius açıklandı, aynı çekil son süreçte pandora felis agartha diye 3 tane server açıldı kısa bir zaman sonra 4. yeni server zero açılacak denildi...

Quote Originally Posted by ExorLeon View Post
    Gitmeyin sizde yeni serverlara onlarda fazla açmasın ne kadar çok talep olursa o kadar açılıyor olması gereken. Son 2 yeni server açılmaların da gördük 2019 da altar vega diye 2 tane açılacak diye kayıt oldu oyuncu aşırı talep olunca 3.server sirius açıklandı, aynı çekil son süreçte pandora felis agartha diye 3 tane server açıldı kısa bir zaman sonra 4. yeni server zero açılacak denildi...
    Merhaba,

Ben Oreads oynuyorum hocam. Merak ettiğim için açtım konuyu.

Senior Member
    Tek server açsalar şu ankinden çok daha hızlı boşalırdı. O kadar ekibi 1 tane bifrosta 1er tane booro slotuna mahkum edersen savaş çıkar. Şimdiye kadar oyunda çıkan savaşların hepsinde gördük ki yenilen ekip oyunu bırakıyor, kaderimiz buymuş deyip daha az getiren slotlara tamah etmiyor. 2 ay içinde sadece tek ittifakın olduğu hayalet kasabaya döner açılan server. Burası korsan sunucu değil dostum 2 ayda 1 yeni server açamazlar.

Quote Originally Posted by Maschenny View Post
    Tek server açsalar şu ankinden çok daha hızlı boşalırdı. O kadar ekibi 1 tane bifrosta 1er tane booro slotuna mahkum edersen savaş çıkar. Şimdiye kadar oyunda çıkan savaşların hepsinde gördük ki yenilen ekip oyunu bırakıyor, kaderimiz buymuş deyip daha az getiren slotlara tamah etmiyor. 2 ay içinde sadece tek ittifakın olduğu hayalet kasabaya döner açılan server. Burası korsan sunucu değil dostum 2 ayda 1 yeni server açamazlar.
    Bunun çözümü basit. 2 CZ haritası yerine 2x4 (4 sunucuyla eş değer) 8 CZ. Aynı hesaba gelir.

net gelicekte tam tarih ne zaman acaba

Tags for this Thread