Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 59

Thread: Felis hk

Senior Member DisobedienceX's Avatar
    Nickname
    Disobedience
    Class
    KO -> Kurian
    Clan
    Artifact
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Maschenny View Post
    Birincisi tek +10 md yok o serverda. Daha 2. haftada 3 tane +10 md vardı o serverda. İtemler +10'dan ileri gitmiyor kardeş yani yanmış ve sayıları 1'e düşmüş olması imkansız.

İkincisi sayısız +15 +16 raptor var. Zero açıldığından beri en kalabalık server ve o serverdaki itemin yanından bile geçemez hala. Aynı şekilde +9 setler falan gibi itemler de o serverda hala daha fazla diğerlerine göre.

Oynadığın ve başka bir serverla birleştirilmesini istediğin serverdaki item durumundan haberin olmadığını düşünmüyorum. Bence kötü niyetle yazıyorsun bunları. Dryads'ta yüksek seviyeli item fazla diye Felis'le birleşmesini saçma buluyorsun ama aynı şekilde Felis'te yüksek seviyeli eşyalar fazla olduğu halde az olan serverlarla birleşmesini mantıklı buluyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
    kimde var knk reb 15 16 raptor? uzun zamandır arıyorum da. max reb 14 gördüm

Banned
    Eslantta gidiyorum görev yapmaya adam yok cz de gidiyorum görev yapmaya adam yok pk atacak adam yok ne zaman müdahale edeceksiniz felis e ya kapatın ya birleştirin

Senior Member xPriDex's Avatar
    Felisi ramazan döneminde ayağa kaldıramazsanız hiç kaldıramazsınız.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xPriDex View Post
    Felisi ramazan döneminde ayağa kaldıramazsanız hiç kaldıramazsınız.
    Servere özel bir event kesinlikle yapılmamalı. Daha önce Vega'ya yapıldı çok daha kötü oldu. Tek çözüm birleşim.

Ramazanda bile bir hareketlenme olmadıysa geç kalınmadan Pandora veya Agartha ile birleşemesi lazım.

Banned
    Mod ve gm arkadaşlar bu konuda birşey yapılacak mı bir bilgilendirme yapar mısınız felis eziyet oldu artık ya birleştirin ya kapatın

Senior Member
    sadece gündüz pksı ölü diye server birleştirmek mantıksız akşam 5felosundan sonra server durumu gayet iyi serverde aşırı fazla itemde yok itemlerde pahalı degil daha ne istiyorsunuz ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Zordaney View Post
    sadece gündüz pksı ölü diye server birleştirmek mantıksız akşam 5felosundan sonra server durumu gayet iyi serverde aşırı fazla itemde yok itemlerde pahalı degil daha ne istiyorsunuz ?
    Beklenen cevap geldi. Akşam pksının olmadığı server var mı? 20 senelik serverde daha çok pk var.

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    83 level başlangıç bile olsa Felis'i kurtarmaz diye düşünüyorum

Senior Member
    Arkadaşlar sizi anlayamıyorum. Mesela herkes yeni serverlar açıldı diye koşmasa oynadığınız server ölü olmazdı. Sizler ilk defa mı başladınız oyuna. Felis açıldığında oynadığınız bir önceki serverı bırakıp oranın ölmesine sebep olmadınız mı? İyi serverdan kasıt nedir? Kalabalık olması mı iyi gelir elde etmek mi? Aç gözlülük yapılmasa yeni server açma gereği duyulmaz hiç bir zaman. Kapasite mi yetmiyor yeni kanal eklenir. Ama bu kafayla 30 serverın birleşiminden olan serverlar görürüz hep.

Banned
    Felis in birleşmesine karşı çıkanlar neyin kafasını yaşıyor? Felis in birleşmesine neden karşısınız sebeplerinide açıklayın boş boş yorum yapmayın. Ölü serverda hayalet gibi oynamak hoşunuza mı gidiyor

Tags for this Thread