View Poll Results: Rebirt sisteminde her 5 Levelde 1 Skill Point gelmesini ister misiniz ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Evet

7 50.00%
  • Hayır

6 42.86%
  • Ben Warriorum neyleyeyim bunu !

1 7.14%
Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Lightbulb Rebirt Sistemine Skill Point Eklenmesi

Merhaba Arkadaşlar

Reb. kasma gerçekten zor ve 2 stat point atakerlar dışında priest ve magelere etkisi az.
    Reb. 15 yapmak için başka bir neden daha verilmesi gerekiyor.
    Her 5 rebte 1 skill point verilse, 15 reb olunca 3 skill puanı eder. Böyle olunca şunlar yapılabilir ;

asas veya okçu : 80-60-10 +2 ile 10 master açabilir.(Defansif anlamda asasları warriorlara karşı %5 güçlendirir)
    db veya buffer : 80-60-10 +2 ile 10 master açabilir. (Priestleri defansif anlamda %5 güçlendirir)
    her mage : 80-48-23 +3 ile ikinci 80 resisti açabilir. (Yine partideki diğer joblara yarar, şansımı öpeyim)
    heal-db : 75-75-0 +2 ile Superior Parasite veya 75-70-5 +2 ile 5 master açılabilir. ( Heal-db oynayış artar)
    asas : 80-48-23 +3 ile 48 lv Cure disease açabilir. (Bu kurian ve magelere karşı çok güçlü bir özellik olur)

Kusura bakmayın bu +3 skill point Warriora yaramıyor ama buda yaramasın bari, her gelen şey onlara yarıyor.

NOT : Daha önce benzer bir konu açmıştım. Ama o zaman dile getirdiğim her rebte 1 skill puanı idi. Çok fazla olduğu için hiç kimse dikkate almadı.
    Ama öyle olsa 80-60-23 olabiliyordu ve Her class ANCA Reb.15 te ikinci class 60 lv yeteneğini açabilecekti ...
    (O zamana kadar genie ile kasan ve bir ton para harcayan insanları bir düşünün)

eski konu : https://forum.nttgame.com/forum/show...l-point-talebi

EDİT :
    Yukarıdaki açılabilir skiller geneli hep defansif ve o kadar reb kasan birinin düz 83lv den bir tık daha sağlam olması gayet normal diye düşünüyorum.

Eğer bu yapılamıyorsa Reb için yeni skiller ortaya çıkarsınlar ;
    Reb 5-10-15 ortak skiller olabilir.

Şuan kafamdan salladığım ve olmayacak ama GM'lerin kendilerine göre düşünüp mantıklı bulacağı skiller olacaktır.

Reb 5 : Tüm resist skiller +50 point
    Reb 10 : Master 10 (%15 koruma) pasif olacak şekilde yeni koruma %20
    Reb 15 : Vurulan Damage %10 artırma (atak değil yine mageler madur olmasın)
    Last edited by SoulsFires; 03-10-2024 at 08:23 PM. Reason: ilave yeni fikir

Senior Member
    5 reb de 1 skil demişsinde oyun reb 99 a kadar editlendi

20 reb de 1 skil olsa reb 99 da 4 skil point eder oda iş görür bence 20 reb de 1 skil point eklenmeli

bide u dan her reb 2 stat point verilioyrsa oraya
    dagger jamadar axe sword spear club felanda eklenmesi gerekiyor

neden her reb bölümüne anti def eklenmesi gerekiyor ??
    oyun reb 99 editlenmiş olup ilerleyen günler yada birgün reb 99 acıldığında adamlar cok sağlam olmaması ve anti verip adamların damage düşürülmesi anti veren prilerin cabuk düşmemesi icin

her reb 2 stat point istersek dd jamadar verebiiriz 1 reb 2 stat point dd2 de verebilmemiz gerekmekdedir

fark cok acılmamak üzere teşekürler

Senior Member
    Sen 99 reb çıksa da kasabileceğini gerçekten düşünüyor musun
    Sayılara bakma sen, ona kalsa 1 kod değişimi ile isteseler 999 yaparlar.
    Biz güncel konuları konuşuyoruz.

Senior Member HeroicRaptor's Avatar
    Skill pointlerle oynamak dengeleri bozar oyunu hiç oynanmaz hale getirir. Ancak kapsamlı bir upgrade ile 90 level ve tüm skiller baştan düzenlenebilir. Anti-def ise çok alakasız olur. Reb levelini artırmak da oyuna pek birşey katmıyor.

Ayrıca Warriora yaramasın falan da saçma bir düşünce. Sizin şahsi değerlendirmenize göre iş yapılacaksa bence de Attacker Mage oyundan silinsin o zaman. Görev itemleriyle ırk kaldırıp halen daha forumlarda yazıyorsunuz.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HeroicRaptor View Post
    Skill pointlerle oynamak dengeleri bozar oyunu hiç oynanmaz hale getirir. Ancak kapsamlı bir upgrade ile 90 level ve tüm skiller baştan düzenlenebilir. Anti-def ise çok alakasız olur. Reb levelini artırmak da oyuna pek birşey katmıyor.

Ayrıca Warriora yaramasın falan da saçma bir düşünce. Sizin şahsi değerlendirmenize göre iş yapılacaksa bence de Attacker Mage oyundan silinsin o zaman. Görev itemleriyle ırk kaldırıp halen daha forumlarda yazıyorsunuz.
    Warrior ile ilgili kısım makara olsun diye yazdım. Her şeyi de çok ciddiye alıyorsunuz.
    Ayrıca bu şekilde 3 stat gelirse magelere bizlere de pek bir işe yaramıyor.
    Amacım o kasılan reblerin bir anlamı olması ve insanlara faydası olması yönünde bana olmasa bile ...
    Herkes için 2 sene önce açtığım konuda zaten 15 stat talebi yapmışım. Bu işte oyunun dengesini bozar.

Ayrıca şu da var ki ben görev itemleriyle ırk kaldırma olayına zaten karşıyım. Ama warriorlarında tek tuşla ırk kaldırma olayına karşıyım.
    Yapılacak şey basit mage staff ap miktarına göre nova meteora gelen mp damage etkisini bir eğri (artarak) ile yansıtmaları gerekiyor.
    (mesela şuan 1 mp ortalama novada 3.5 damage çıkarıyorsa, staff ap 153 olduğunda böyle 100 olduğunda ise 1 mp 2 damage çıkarırsa sorun çözülür)

Ben magede ırk kaldırma ile alakası olmayan ama nerf yediğimiz şeylerden şikayetçiyim. Mesela ;
    1- Çiftleme skillimiz var artık FİRE ARMOR çiftleyemiyoruz. VAMPRİC FİRE çiftleme yapamıyoruz.
    2- Draki pendant var S.A.S (yanlış anlama görev itemi değil para verdik o kadar) ama recov. çalışmıyor.
    Çok abartı geliyorsa alanlarda çalışmasın ama tekli ve staff skillerinde çalışması gerekiyor.
    Warrior alan atınca neden çalışıyor ayrıca bunuda sorgulamak gerekiyor. Biz 1.5k dan alamıyoruz. Adamlar 3k vurup rec. alıyor.
    3- Her jobun ap sc leri var. Mageninde vardı kaldırıldı. Alan skillerde çalışmayacak şekilde tekli ve staff vuruşunda çalışacak şekilde geri gelmesi gerekiyor.
    Magede yukarıda yazdığım sebebten staff fark damage'i oldukça az bu yüzden staff vuruşları ws lerde yetersiz oluyor.
    HP def az ama staff vuruşu sadece MP+%20 fazla olması gerekiyor.
    4- Eski zombie slotlarını geri istiyorum. Orada geniede çalışmasın.
    Bizim sosyalleştiğimiz bir kaç gün oynadıktan sonra 5-6 ay sonra bile karşılaştığımızda sohbet ettiğimiz sabit slotlarımızdandı.
    Paramun apost vs duruyor full genie ile ruhsuz kasılıyor. Zombielerde exp falanda gelmiyor. Ama çok güzel ortamımız vardı.
    5- Mage master pasif skillinin değiştirimesi yönünde hiç ama hiç bir işe yaramıyor.
    Last edited by SoulsFires; 03-09-2024 at 06:31 AM.

Ben destekliyorum, güzel konu.

Senior Member
    Oyunun dengesini çok bozar. Hiç gerek yok.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pogba_RED View Post
    Oyunun dengesini çok bozar. Hiç gerek yok.
    Warriorların değişikleri hiç oyunu bozmadı da bu bozucak! Hiç sanmıyorum.
    Ayrıca eklenebilecek skiller yukarıda hep defansı bir tık daha artıran şeyler.
    Atak olarak herhangi bir şey yok...

AYRICA REB 15 KASAN KARAKTERLER DÜZ REB OLANLARA GÖRE %5 DAHA FAZLA KORUMASI OLMASI KASTIĞI LEVEL OLARAK SAĞLAM OLMASI GEREKMEKTE...
    Last edited by SoulsFires; 03-10-2024 at 08:16 PM.

Senior Member
    Yukarıdaki açılabilir skiller geneli hep defansif ve o kadar reb kasan birinin düz 83lv den bir tık daha sağlam olması gayet normal diye düşünüyorum.

Eğer bu yapılamıyorsa Reb için yeni skiller ortaya çıkarsınlar ;
    Reb 5-10-15 ortak skiller olabilir.

Şuan kafamdan salladığım ve olmayacak ama GM'lerin kendilerine göre düşünüp mantıklı bulacağı skiller olacaktır.

Reb 5 : Tüm resist skiller +50 point
    Reb 10 : Master 10 (%15 koruma) pasif olacak şekilde yeni koruma %20
    Reb 15 : Vurulan Damage %10 artırma (atak değil yine mageler madur olmasın)

Senior Member
    Görmeyen arkadaşlar konu hakkında düşüncelerini alalım.

Tags for this Thread