Results 1 to 10 of 10

Lightbulb Genie Taleplerim (Öneriler)

Merhaba,

Genie hakkında bazı önerilerim mevcut. Daha önce de yazıldı bunlar biliyorum ama ben tekrar hatırlatmak istiyorum.

1-) Genie açıldığı zaman Skill Bar'ın kitlenmesi meselesi.
    2-) Aylık Genie Sistemi. Ben sürekli PUS'a girip Genie almak istemiyorum veya Genie azaldı mı - bitti mi vs. düşünmek istemiyorum. Tıpkı Premium gibi Aylık Genie Sistemi istiyorum. Aylık Genie yüklersem, 30 gün boyunca istediğim zaman istediğim kadar kullanabilmek istiyorum.
    3-) Genie'de Otomatik Parti Sistemi. Örneğin; 8 kişilik partide, parti başkanı tarafından parti üyelerinin "white list"e alınarak herhangi random bir şifre belirleyip, DC yiyen kişi parti başkanına yazdığında veyahut üzerine tıklayıp kodu girdiğinde otomatik parti daveti gönderen bir sistem. - Teşekkürler @LiaSoL
    4-) Genie'de Farklı Potion Bastırma Sistemi. Mevcut Potion koyma alanında 2 veya 3 çeşit farklı Potion koyabilme sistemi istiyorum, tıpkı Skill'lerde olduğu gibi mevcut olanı sırasıyla basmasını istiyorum.
    5-) Priest'ler de Cana Göre Heal Basma Sistemi. Priest karakterler Genie kullanırken, kendisinin veya Parti üyesinin canının azalma miktarına göre uygun iyileştirme yeteneğini kullanabilmesini istiyorum. Canı 300 azalana 1.920 atmasına gerek yok veya canı 5.000 azalanı 1920 ile doldurmaya çalışması yerine 10K atmasını istiyorum.
    6-) Genie ile otomatik TS yani Transformation Scroll basabilmek istiyorum. Bu hem Scroll hem de Taş ile yapılabilmeli. Bir menü daha eklenerek oraya TS ayarlama ekranı yapılabilir.
    7-) 1. sunucularda, 1. Camp'lerde, Delos ve Ronark Land (CZ) bölgesinde Genie'nin çalışmaması. Bu sayede 1. sunucularda ve kalan sunucuların 1. Camp'lerinde eliyle oynamak isteyenler olacak. CZ ve Delos bölgesinde zaten Genie olmamalı.
    8-) Genie kullanırken, çıkarılmış Pet'e hem HP hem Mana Potion bastırılabilmeli. Şu an sadece tek alan mevcut. Pet'ide aktif kullanmak istiyoruz. - Teşekkürler @kuj_2eb4VXg6
    9-) Genie açıldığında Drop oranı düşmeli. Genie aktif ise kesilen yaratıklardan -%50 daha az Drop alınacak. Genie'nin amacı aslında EXP kasmayı otomatize etmek, Genie Farm tarafında pek kullanılmamalı.
    10-) Genie açıkken görev saymayacak. Genie görev yapmak için kullanılmamalı, görevler otomatize edilmemeli. Görevler elle yapılmalıdır. Adı üzerinde "Görev" (Quest).

Eğer başka önerileriniz varsa konuya yazın, ekleyeceğim. Unutmayın! Genie ne kadar iyi olursa; insanların illegal aktiviteden uzaklaşma ihtimal o kadar artar. Çünkü gerek olmaz.

Okuma zahmetine girenlere teşekkürler,
    Saygılarımla.
    Last edited by GFO; 03-09-2024 at 07:07 PM. Reason: Düzenleme

Cool :D

Quote Originally Posted by gordionview View Post
    7-) Ekrana bakmak istemiyorum
    DC olunca otomatik Login olma gelir mi?

Senior Member HeroicRaptor's Avatar
    Oyunu bu kadar otomatize etmek herşeyi daha da beter yapar.

Quote Originally Posted by HeroicRaptor View Post
    Oyunu bu kadar otomatize etmek herşeyi daha da beter yapar.
    Yönetim bilir.
    Last edited by GFO; 03-09-2024 at 05:51 PM. Reason: Düzenleme

tüm önerilere katılıyor ve destekliyorum. umarım mgame şu sıralar yaptığı güzel update'lere bunları da ekler.
    bir madde de ben önermek istiyorum. pet için sadece 1 pot koyuluyor ama hem hp hem de mana barı var petin.
    petimi saldırtarak kullanmak ıstıyorum

Senior Member
    Oyunu kim oynayacak peki?

Quote Originally Posted by kuj_2eb4VXg6 View Post
    tüm önerilere katılıyor ve destekliyorum. umarım mgame şu sıralar yaptığı güzel update'lere bunları da ekler.
    bir madde de ben önermek istiyorum. pet için sadece 1 pot koyuluyor ama hem hp hem de mana barı var petin.
    petimi saldırtarak kullanmak ıstıyorum
    Önerinizi ekliyorum.

Quote Originally Posted by Deeppurple35 View Post
    Oyunu kim oynayacak peki?
    Hocam, 1. sunucularda ve tüm sunucuların 1. Camp'lerinde ve dediğim gibi CZ ve Delos bölgelerinde Genie çalışmayacak. Yani eliyle oynamak isteyenler buralarda olacak. Genie ile oynamak isteyenler ise kalan kısımlarda olacak.
    Last edited by GFO; 03-09-2024 at 06:24 PM. Reason: Düzenleme

Senior Member
    Üyeliği açalım npointi yükleyelim, gerisini kendi kendine kassın.

Lightbulb

Quote Originally Posted by Pogba_RED View Post
    Üyeliği açalım npointi yükleyelim, gerisini kendi kendine kassın.
    1. sunucularda ve tüm sunucuların 1. Camp'lerinde ve dediğim gibi CZ ve Delos bölgelerinde Genie çalışmayacak. Yani eliyle oynamak isteyenler buralarda olacak. Genie ile oynamak isteyenler ise kalan kısımlarda olacak.

Konum güncelliğini korumaktadır.

Tags for this Thread