Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Asas önceliği hangi item olmali ?

Cümleten Selamün aleyküm ;

Pandora serverında oynuyorum şuan asas charımda 7 mythril set, se+1, coc+1, dark vane+8, weapon breaker +8, old aod, old elf belt, old ske belt, dual old rol var.

45 50k gibi bi bütçem var öncelikle neler satın almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
    Not:Kendi aklımda şu itemler var;
    Dual lego+1
    D.A dex draki
    Judi belt+2
    AOD+1
    Glass belt(Iron belt yerine fiyat performans olarak düşündüğüm için yazdım)
    yada bunlardan ziyade direk +9 shard mı koymak mantıklı olur.

Senior Member
    old roller iyi ,elbilserin iyi ,dual +1 coc iyi ,judi 2 yapabilrsin 9 antili draki alabilirsin silah olarak sağ el ap yüksek bi silah almaya çalış dw sol elde iyide sağ elde çok bana göre avantajlı değil onun parasına daha yüksek ap li bi silah bulursan sağ ele alman daha faydalı olur. old rolden +1 legoya geçmen şahinden ferrariye geçmek gibi olmaz o yüzden en son legoyu düşün. Glass tavsiye etmem heleki asassın old ske yedeğe at geç . aod 1 mi pahalı bdn +2 mi o serverine göre bilemiyorum hangisinin fiyatı ucuzsa onu al sonuçta aynı dex verir. sağ el silahta ap yükseltirsen baya bi avantaj olur hemde dw den dolayı hp düşmez.

9 shard olmasa da en azından 9 Md al bir tane 8 dv 8wb tuhaf olmuş biraz 8 dv yi değiştir mutlaka

Junior Member
    yazdıklarına göre öncelikli olarak elindeki dw8 i satıp en kötü md 9 yapmalısın. takı olarak yüzükleri değiştirmen fiyat performans olarak mantıklı değil. diğer old takılarıı judi2 ve bdn2 yapabilirsin server piyasasını bilmiyorum kalan bütçeye göre sağ el için md9dan daha yüksek silah alabilirsin.

Dostum burda aslinda senin oyun stilin yapacağın setup icin daha dogru karar vermeni saglayacaktir.Ben anti agirlikli oynamayi tercih ediyorum.
    İtem setupum su sekilde fikir vermesi acisindan;
    Mythril 7 set
    13 md 8 wb
    BS dex draki
    İron belt
    Legio1 dual
    Coc 1
    Eme 2
    Old amulet dex
    Old elf belt
    Benden farkli olarak 11 md ile baslayip sonrasinda sag el silahini arttirabilirsin
    Dip not: Herhangi bir kesinligi yok ancak 2.500 apden sonra sol el jamadar ile total ap’ne alacagin +50 ap, sag el daggerdan alacagin total 150 ap kadar fark ediyor!
    Keyifli oyunlar dilerim

Tags for this Thread