View Poll Results: Berserker Warrior aşağıdaki iki madde nerfi gelmesini ister misiniz ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • EVET

21 67.74%
  • HAYIR

10 32.26%
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
    Senior Member HeroicRaptor's Avatar
    Quote Originally Posted by ISeIenaI View Post
    @HeroicRaptor sen misin?
    Yukarıdaki arkadaşla hiçbir alakam yok fakat tamamen haklı. Ben artık Warriora nerf gelmesine gerek olduğunu pek düşünmüyorum. Konuyu açan arkadaşın Berserker skilli konusunda haklılık payı olsa da, özellikle ilk madde saçma olmuş. Bir Warrior oynasanız göreceksiniz ki assasslar okçular Light Feet ile kaçıyor, mage uzaktan vuruyor tek atıyor, pri çok zor düşüyor. Yani yüksek statlarına rağmen çok dezavantajlı bir sınıf ve kurtaran şey Descent skilli zaten.

Bu oyunun mageleri hiçbir item koymadan pus almadan tüm herkesi tek tuşla öldürmek isteyecek kadar şuurunu kaybetmiş durumda. Daha da komiği gerçekten dedikleri olsa karşılarındaki oyuncuların robot gibi sürekli gelip gelip öleceğini ve oynamaya devam edeceğini düşünüyorlar. Asla hiçbir şart altında dedikleri olmamalı.

Böylesine aşırı bir nerf çok abartılı değil mi? Eğer gerçekleşirse, warrior karakterlerinin direk oyundan silinmesi daha mantıklı olurdu. Çünkü bu tür nerfler, warrior karakterlerinin oyun içindeki önemini tamamen ortadan kaldırır.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnth19o3 View Post
    Böylesine aşırı bir nerf çok abartılı değil mi? Eğer gerçekleşirse, warrior karakterlerinin direk oyundan silinmesi daha mantıklı olurdu. Çünkü bu tür nerfler, warrior karakterlerinin oyun içindeki önemini tamamen ortadan kaldırır.
    Berserker warrior gelmeden önce ki yıllarda, warrior diye bir karakter yokmuş. Yeni öğrendim teşekkürler.

Senior Member
    Ben eski warrior playerlerdeniz 2005 den 2012 k2 olaylarına kadar sadece warrior oynadım.tekrar 2017 yıllarında warrior oynamak için char dizdim warrior biraz mage biraz asas biraz da priestte döndüğü için ben delikanlı bir warrior yerine mobilitesi sonsuz ve alanlarla felan artık bu klasın warrior olmadıgına karar verdim.ve hiç bir karakteri pk amaçlı dizmedim. warrior eski haline gelmeli.
    80 atack skili + ek 83 de düzgün bir skil için bu alan veya heal recovery skilide olmamalı .

Senior Member
    Quote Originally Posted by SoulsFires View Post
    Yukarıdaki konunun neresinde öyle bir şey talep ediliyor. Bütün takılarımız +3 bu şekilde tonla mage var. Hala old takı diyorsunuz şaka gibisiniz.
    1 Warrior nasıl oluyorda bu şekilde 18 mageye tek atabiliyor sen bana onu söyle. 1 mage 18 warriora tek atsın demiyoruz.Tek mage party istediğin kadar itemin olsun paryi sayısını 3e çıkaramadıktan sonra kral falan olamıyorsun.

Tek isteğimiz warriorlar magelere özenmesin, mageler gibi uzaktan alan atmasın istiyoruz.

Seni Oreads serverında Magelerin nasıl oynadığını izlemeye davet ediyorum. İş bilmeyen mageler yüzünden warrior neden nerf yiyecek? İsteğiniz hiçbir warrior içimi,ze zıplamasın sağa sola rahat rahat 3-4 parti mage ile nova vuralım ırk kaldıralım. Yok öyle bir dünya.

Senior Member
    Kesinlikle ve kesinlikle nerf gelmeli. Warrior oynamak istemeyen herkes oyunda soğudu.

Senior Member
    Yere vurmayı da kaldırmaları lazım.
    Baştan kurgulanmayan sistemsel ve algoritmasal sorunlar; sonradan başınıza dert olur.

Senior Member
    Quote Originally Posted by benkursad View Post
    İnşallah warriora bu istediğiniz nerflerin hepsi gelir, siz de mageler ve okçular olarak warriorların bıraktığı oyunda rahat rahat cz de birbirinizi kesersiniz. Bizim için de oyunu bırakma vesilesi olur kurtuluruz sizler gibi kanser kitleden.
    Aynen katılıyorum. En çok np kasan mageler ama nedense en çok ağlayanda onlardan çıkıyor. Kardeşim oyundaki bu kadar güçlüyse çar neden herkes warrior oynamıyor. Mage elemental vurur anti işlemez . Toplu halde çok güçlüdürler . Okçu team zaten 1,2 parti ise yanına yaklaşamazsın. Asas zaten herşeyle donatılmış. Warrior vurmak için yakına gelmesi gerekiyor. Wolfsuz iş yapmaz ve masraflı çardır. CC alamaz priestsiz solo hiçbir şey yapamaz. Siz istiyorsunuz warrior iyice kuşa dönsün. Oreads serverde humanlarda özellike jr lerde 2 warrior bulursan şanslısındır. Sizin dediğiniz gibi olsa emin ol ortalık warriordan geçilmezdi. Hayatında hiç warrior oynamamış adamların boş yorumları ile uğraşıyoruz.

Senior Member
    Kalkan takamasin takicaksa belirli bir miktar int point vermeli yok öyle zaten ölmüyorum birde bedavadan kalkan tak. Resistans taşları warrior için yasaklanmalı zaten cok yuksek hp ve resistansa sahipler. Defleri düsüyorsa neden resistanslari yada hpleride düşmüyor? Ayrıca descent skilleri magemin blink skilinden hızlı dönüyor bu ne için? Mage o skili açmak için 80 çar kasıyor siz yine bedavadan vermissiniz

Senior Member
    bende iilk warıorların çok güclu oldugunu düşünüyordum fikrim değişti,warıor etkili olabilmesi için tam parti itemli ve full sc olması lazım tek başına müthiş itemli değilse yanında 1 tane prest bile olsa birşey yapamıyor.

Tags for this Thread