Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 50 of 50
    Senior Member
    Samımıyetı soyleyeyım farm atan warıor karakterını bufflarlar baska bısı yapmazlar

Junior Member
    Büyük bir kısmına katılıyorum. Bu arkadaşın yazdıkları gerçekten dikkate alınmalı. Kendisinden ricam eğer hayata geçirilen varsa ki yok diye biliyorum güncellemesi

Eğer bunları bir yerden kopyala-yapıştır yapmadıysan eline sağlık, bunları düşünmen bile oyunu ne kadar önemsediğini gösteriyor

Seni gm olarak işe almaları lazım

Senior Member
    Warrior güncellemelerini genel olarak mantıklı buldum. Fakat jamadar konusunda çok yanılmışsın. Zaten zamadar silahlarının yüksek ap li olanı çok az ve genellikle daggerlardan düşük apsi var bir çok serverda. Oyun zaten gab yerine adaga, iron belt yerine pontus/lunar/taurus/ararat belt ve iron neck yerine draki / pontus / taurus / ararat / pendant vermişken bu silahları nerflemek yıllardır ortadan kaybolan asasları iyice yok edecektir. Daggerın antisi olup jamadarın antisinin olmadığı bir takı yok o yüzden tercihini buna göre yapmalısın.

Bunun dışında rogue classındaki base hp artışına katılıyorum 2k sc ile 8k hpye ulaşıp gezen bir rogue 23.30 pksında hiç bir varlık gösteremiyor 3-4 pt gezen magelerin sağa sola nova atması her magenin ortalama 1000-1200 vurduğunu düşündüğümüzde zaten 6-7 magenin novasına yok olan bir job. Ekstra olarak cp nin eski çiftlemesinin tamamı gelmesede sadece hp pot veya sadece minor seklinde düzeltilmeli diye düsünüyorum. Oyun sadece warrior / mage online a döndü. Bunun için Battle priest / asas gibi jobların tekrardan pklara döndürülmesi gerekiyor.

Okçu classının toxic bir jobdan attacker bir joba dönüştürülmesi gerekiyor.

Ice / LR / Mana çekmeyi nerfleyip, 70-72-80-cs skillerini daha stabil yapmak lazım.

Mage joblarında 3-4 pt gezmeyi engellemek için aynı alana düşen novaların damagesinin azalması lazım veya iç içe gezen magelerin damagesinin azalması lazım.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Benim yüksek lisans tezim bile bu kadar detaylı değil vallla helal olsun, allah bilir kaç gün, hafta ya da ay sürmüştür bunu hazırlamak

Junior Member
    ilk defa forumda seni destekliyorum raptorcum eline sağlık @mawkhelo warrior bitmiş demişsinde. warrior oyunu bitirdi senin haberin varmı kral?

Junior Member
    Yazmışsın da yazmışsın okçu oynadın mı hayatın da desem daha karakter oluşturmamışsındır. Bir çok nerf yapılmalı yazmışsın. Bırak git Allah aşkına oyunun en zayıf jobu okçudur. 5 tane 80 skill inden 1 tanesi seker. Styx iyi iş yapıyordu weight arttırıldı parası arttırıldı üstüne alamıyorsun. 70 skill I kullanıyorsun warrior u gıdıklamıyor bile. Hala nerf diyorsun

Senior Member
    Bu kadar saçmalamaya zaman bulduğuna göre gerçekten boş birisin. Oyunu yeniden yazmış adam. Beğenmiyorsan oynama kardeş.

jrde karşıda 2 warrior bizde 4 mage bizim priestimiz oyundan çıkıyo. niye çıkıyor biliyor musunuz? magelerin warriorleri kesemeyeceğini bildiğinden çıkıyo. yok job dengelemesi yok bilmem ne çok şey bekliyorsunuz bu oyundan. hiçbiri gerçekleşmeyecek. sizin sesinizi duymuyorlar, fikirlerinizi önemsemiyorlar. acı ama gerçek.

Tags for this Thread