Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2023
    Posts
    2

    Hesabım Hakkında

    Öncelikler Merhabalar 2 gün önce memlekete giderken destan 3 te charımı eslant base te oturttum exp kazanıyordu dün akşam eve geldiğimde hala oyundaydı charım akşam herhangi birşey yapmadım sabah kalktığımda charım dc yemişti oyuna tekrar giriş yaptım ve üstündeki item ve gb leri çektiklerini fark ettim bunun hakkında ne gibi bir işlem yapabilirim yardımcı olabilecek biri var mı.?

    Bu arada charımın acık olduğu pc de otp falan var ama herhangi başka bir uygulama yüklü değil herhangi bir 3. uygulamada kullanmıyorum yorup yapacak arkadaşlar bunuda göz önünde bulundurmalarını rica ederim. Çevremdeki bazı arkadaşlarım trade ile soyuyorlar falan dediler detayı bilmiyorum dün akşam trade vs. tıklamadım da her şey gitti ya emeğe üzüldüm..

    yardımcı olabilecek veya bilgi verebilecek biri var mı?

  2. #2
    Senior Member DizzyMask's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Posts
    4,212
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,

    Yaşadığınız durumla alakalı destek ekibine Hesap Çalınması kategorisinde bir bilet oluşturup olayın yaşandığı tarih ve saati belirterek sade bir dille anlatıp destek isteyebilirsiniz, ama unutmayın eşya restorasyonu gibi bir işlem yapılmamaktadır, geçmiş olsun.

    Destek Ekibi

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2023
    Posts
    2
    Keşke kaybedilen eşyalar hakkında çalan kişi tespiti yapılınca eşyayı geri alabilsek yani sizin tabirinizle eşya restorasyonu yapabilsek çünkü inanın çok mağdur hissediyor ve çok üzülüyorum. o kadar emek boşa gitti sadece ben değil kim bilir kaç kişinin bu şekilde canı yandı.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form_