Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 91 to 100 of 120
    Senior Member
    Oyun yönetimi böyle bir sorunun olduğunu biliyor mu ? Kaç ay oldu bıktırdı artık.Bazı sorunların çözülmesi için oyunu oynayanların tamamının mı sorunu yaşaması gerekiyor ? Oynayanların %50 lik kısmı şu saçma sorunla uğraşıyor.Çözülemiyorsa çözemiyoruz diye bir açıklama yapın millet başının çaresine baksın.

Junior Member
    Çok berbat bir hal almaya başladı bu durum.

Senior Member
    Nickname
    EOMERRR
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    ORC
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    hata aynı şekilde devam ediyor çözüm yok

bu geceki güncelleme ile gelir mi diye bekliyorum directx11 güncellemesini.Oyun zulum olduğu gibi,asas oynamak daha da problemli oldu!sürekli hp mana bar buga girip 2-3 saniye boyunca ne attığın minör ne bastığın pot üzerine gelmiyor !

umarım yarın yazım notları ve ya highscore yerıne bunu düzeltirler )

oynunun suandaki en buyuk problemi budur . Mage ptler mana cektigi anda oyundan atiyor

Junior Member
    bendeki sorun ise premium yokken sorunsuz hatasız girdiğim oyun dün premium aldım ve giremiyorum yükleme ekranında takılı kalıyor

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by beetlee View Post
    Oyun yönetimi böyle bir sorunun olduğunu biliyor mu ? Kaç ay oldu bıktırdı artık.Bazı sorunların çözülmesi için oyunu oynayanların tamamının mı sorunu yaşaması gerekiyor ? Oynayanların %50 lik kısmı şu saçma sorunla uğraşıyor.Çözülemiyorsa çözemiyoruz diye bir açıklama yapın millet başının çaresine baksın.
    Selam.

Tabii ki bilgileri mevcut bu konuyu da referans göstererek, emin olun GM ekibinden de ivedi olarak çözülmesi ile alakalı büyük baskı var.
    Yapımcı bu konuda çalışmasını yapıyor bilgisi verildi. Umuyoruz en kısa sürede çözülecektir.

Quote Originally Posted by Temp899sa View Post
    oynunun suandaki en buyuk problemi budur . Mage ptler mana cektigi anda oyundan atiyor
    bu problem yüzünden oyunu bıraktım.Düzeltilene kadar da girmeyi düşünmüyorum.Asas oynuyorum,bu hata yüzünden (ya da en azından ben öyle düşünüyorum) minör,mana,hp buga giriyor! vs flan atamıyorum ya da pk esnasında attığım minör,bastığım hp-mana pot chara etki etmiyor.Günün stresinden uzaklaşıp keyif almak için girdiğim oyunda daha çok negatif yükleniyorum.Düzeltsinler bakarız duruma.

Quote Originally Posted by Imbururus View Post
    bu problem yüzünden oyunu bıraktım.Düzeltilene kadar da girmeyi düşünmüyorum.Asas oynuyorum,bu hata yüzünden (ya da en azından ben öyle düşünüyorum) minör,mana,hp buga giriyor! vs flan atamıyorum ya da pk esnasında attığım minör,bastığım hp-mana pot chara etki etmiyor.Günün stresinden uzaklaşıp keyif almak için girdiğim oyunda daha çok negatif yükleniyorum.Düzeltsinler bakarız duruma.
    jr den sonra 2 sc pk atalim diyoruz ama olmuyor en az 5 kere runtime hatasi duzelene kadar ara verecegiz sanirim

Tags for this Thread