Results 1 to 9 of 9
    Banned

Lightbulb 1+1 2+1 3+1 Event & 2x 4x JR Event Gelmeden Önce !

1+1 2+1 3+1 Event & 2x 4x JR eventlar gelmeden önce bu konuya bir dikkat çekelim, malum yaz aylarının hemen başında görevler sıfırlanıyor. Ardından level 1+1 gibi etkinlik geliyor ve hemen ardından 2x Jr etkinliği yapılıyor. 2x bonuslu Jr etkinliğini lütfen bu sene +79 level up 1+1 2+1 gibi etkinlikten sonra getirmeyin. Ortalık itemsiz yamuk bowlu çırılcıplak mageler priestlerle doluyor, zaten dengesiz olan Jr sisteminde oyunu bırakmayan sürekli oynayan oyunculara zulüm yaşatıyorsunuz.

Bu sene görevlerin sıfırlanma durumundan önce krowaz haritasındaki npc'nin, DRYADS gibi daha önce krowaz olmayan serverlara da eklenmesi gerekiyor. Zaten level kasarken görev yaparak ilerlemek bir yere kadar mümkün sonrasında slotda saatlerce exp pre ile level kasmak gerekiyor.

Son olarak silver gem, draki box gibi etkinliklerden elde edilen satışa açık olan ödüllerin drop rate'leri son 2 3 aydır çok düşük. Ortalama 400 500 adet silver gem ve 100 tane draki box'tan elle tutulur takı veya silah atmaması itemli oyuncuların Jr etkinliğe daha az girmesine sebep oluyor. Tüm serverların pazarlarına tek tek baktım silver gem günde 3 kez olmadan önce de sonra da çok düşük fiyatlarda satılıyor. Günde tüm Jr etkinliklerini kazansanız bile ay sonunda bunları pazarda satıp oyunda kod çıkmasını engellesin diye aldığımız GOLD PRE'i zor bela alıyorsunuz.

Drop rate'ler neye göre şekilleniyor sunucularda bilmiyorum ama buna da makul bir ayar çekilmesi fena olmazdı.

Herkese iyi forumlar

Senior Member Arminius41's Avatar
    Kesinlikle gelmesin zaten 15 günde 80 level çok kolay olunuyor skill açma görevleri daha kolay ne yapsın Nttgame hazır char mı versin?

Senior Member
    Bencede 1+1 2+1 3+1 gelmemeli zaten çok kolay bir şekilde lvl kasılıyor

Senior Member
    önce serverlar arası geçişler açılsın.Arkadaşlarım hep başka hesap açıp diğer serverlara geçti. Ben yeni hesap açmak istemiyorum zaten oynadığım hesaba premium almışım.6 ay oldu hala ön kayıt isteniyor yeni üyelik açmak zorunda kalıyor insanlar. Oyuncu ilk zamanlara göre o kadar fazla yok zaten. Bir yoğunluk olmayacağı için geçişler açılmalı. Sonrasında 1+1 getirilebilir.
    Last edited by Rockyy93; 06-03-2023 at 10:42 AM.

Junior Member
    kesinlikle gelmesin. zaten yeni oyuncu yok denecek kadar az şuan oyunda. herkes çarını dogru duzgun kassın.

Banned
    Herkes halinden memnun herhalde, Jr'den küfür ede ede çıktığınızda tekrar hatırlatacağım.

Oyunda Özellikle 70-75 Level'a kadar Rahatça ulaşılabiliyor, Sınır zaten 83 ve 83+Reb olarak düşünürsek Çok gerekli mi bilemiyorum taktir sizlere ait

Senior Member
    Quote Originally Posted by thehotchiliGG View Post
    Oyunda Özellikle 70-75 Level'a kadar Rahatça ulaşılabiliyor, Sınır zaten 83 ve 83+Reb olarak düşünürsek Çok gerekli mi bilemiyorum taktir sizlere ait
    zaten 73 e kadar görevlerle geliniyor 73 e de doğru düzgün bir exp istemiyor sıkıntı zaten 73 den sonrası. Bak bir araştır kaç levelde kaç milyon exp istiyor level atlamak için. Hadi çar kasmaya çalış bakayım taxi dışında parti bulabilecek misin?

Banned
    Level Exp Gereksimi Tablosu

Tags for this Thread