Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
    Junior Member

etkinliklere 2 3 char sokanlar

hocam öncelikler merhabalar etkinliklere 2 3 4 char sokanlar için hiç bir yaptırımınız yok adam z macro koyduğu için video alsak bile atak yapıyormuş gibi gözüküyor ve bu durum oyuncunun canını sıkıyor aynı durum bdw ve ft için geçerli ftlerde ortada duran afklar hepsi birilerinin charları aynı şekil bdw adam 2.3.4.5. serverda charlarını hazır tutup bdwye tıklıyor ve charı aşşa indiriyor sadece ve 5 charından 3ü kazanmış oluyor yani adam tek başına 4 bdw odasını sabote etmiş oluyor adam premium almadan 100 np görevini yapıyo yada gidip 2 3 tur pclerden charları sokup czde 3 4 tur kendi soktugu charları kesiyo 4 5 charının ve oyuna ve oyuncuya aşırı zarar veriyor orda 7 kişi emek verip bişeyler yapmaya calısırken 1 kişi 2 3 4 jr odasını tek başına sebote edip kaybettirmesine neden oluyor ve bu insanlara hakaret aşşalayığcı söz söyleyince yine suclu olan oyunu harbi emeğiyle oynayanlara oluyor umarım bunun için bir çözüm uluşturursunuz saygılarımla ...
    Last edited by By1nci; 05-29-2023 at 04:46 AM. Reason: ekleme yapmak istedim

Senior Member
    Nickname
    SorryMyLove
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Ben devamlı birilerini reportluyorum uzun uzun video çekiyorum. Adam Jr boyu bi mouseye tıklıyor 2 adım öne gidiyor arada bi durduğu yerden heal tuşuna basıyor ve ceza almıyor. Bu yönetimdeki kişiler sözde eski oyuncu ama AFK ve JR de makroya bırakan adamı tüm party saniyesinde anlarken 5 dakika report videosundan anlamıyorlar.

Jr AFK videolarımdan işlem tamam mesajı aldığım konulara bakıyorum adam JR başlar başlamaz C ye basıp townda oturuyor yada JR boyu chara dokunmuyor giriyor bırakıyor. Bir adam etkinlikte JR'de chara az bakıyorsa, Makroysa veya Partyi kaybettirecek bir şey yapıyorsa örneğin adam sabah işe gidecek karşıda rakibi görünce oyundan çıkıyor bunların hepsi ceza almalı. Sorsan gene ceza veririz derler ama CR geçmişimde chara 1 dakika da bir bakan priler bile ceza almadı incelenecektir dendi geçti.

Premiumsuz adam 2 adet silver gem almamalı mesela hatta premiumsuz adam girmemeli adamın boş charının ban korkusu olmuyor. Adam maradon da 20-30 level giydileriyle JR ye giriyor bu adam oynasa ne olur oynamasa ne olur. Partydekiler diyor ki bu adamı 1 aydır reportluyoruz bir şey olmuyor.

1 kişinin 7 kişiye oyunu zehir ettiği yerlerdeki kuralların çok daha katı olması gerekiyor.

Junior Member
    Quote Originally Posted by By1nci View Post
    hocam öncelikler merhabalar etkinliklere 2 3 4 char sokanlar için hiç bir yaptırımınız yok adam z macro koyduğu için video alsak bile atak yapıyormuş gibi gözüküyor ve bu durum oyuncunun canını sıkıyor aynı durum bdw ve ft için geçerli ftlerde ortada duran afklar hepsi birilerinin charları aynı şekil bdw adam 2.3.4.5. serverda charlarını hazır tutup bdwye tıklıyor ve charı aşşa indiriyor sadece ve 5 charından 3ü kazanmış oluyor yani adam tek başına 4 bdw odasını sabote etmiş oluyor adam premium almadan 100 np görevini yapıyo yada gidip 2 3 tur pclerden charları sokup czde 3 4 tur kendi soktugu charları kesiyo 4 5 charının ve oyuna ve oyuncuya aşırı zarar veriyor orda 7 kişi emek verip bişeyler yapmaya calısırken 1 kişi 2 3 4 jr odasını tek başına sebote edip kaybettirmesine neden oluyor ve bu insanlara hakaret aşşalayığcı söz söyleyince yine suclu olan oyunu harbi emeğiyle oynayanlara oluyor umarım bunun için bir çözüm uluşturursunuz saygılarımla ...
    Aynı durumla neredeyse hergün karşılaşıyordum ve maalesef bu sefer sinirlerime hakim olamayıp hakaret ettim. Adam pkda ekrana bile bakmıyordu sadece mouse ile sağa sola hareket ediyordu. Db yemiş adam tek başına karşıdaki 7 kişinin arasına girmeye çalışınca artık dayanamadım ve hakaret ettim. Malesef bu arkadaşları report etseniz de ispatlayamayacağınızın farkında olarak anlık sinirle hakaret ettim ve 15 gün muteliyim. Adam da tabi ki chate yazı bile yazacak fırsatı bulamadığı için hiçbir ceza almayarak oyununa devam ediyor Gerçekten oyundan soğudum ve NTT game biraz da bizim oyun zevkimizi savunmaya yönelik politikalar izleyene kadar bir daha premium almayı düşünmüyorum.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    bunlara allah belanı versin desen 30 gün mute yiyorsun sonra

Junior Member
    Tek karakter ile jr girdiğimiz için sıkıntı yaşıyoruz gerçekten. Şöyle ki o anda siz de jryi kaybedeceğinizi anlayıp diğer bilgisayarla uğraşmaya başlasanız hiç bir ceza almayacaksınız Dikkat ederseniz bu multi girenler ne chate yazı yazarlar ne mecbur kaldıkça konuşurlar çünkü o kadar pc ile uğraşmaktan fırsat bulamıyorlar.

Senior Member
    Sen de 3 char sok

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    video açık giriyorum her etkinliğe sizde öyle girin

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by ExorLeon View Post
    video açık giriyorum her etkinliğe sizde öyle girin
    kendi çarların denk gelince kapıyomusun

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by EvetO View Post
    kendi çarların denk gelince kapıyomusun
    yooo niye kapatayım ben aynı anda 2 mage 1 piriyi FT JR ve BDW de kontrol edebilirim istediğin videoyu al ne partiye zarar veren bir hareket nede bir suç bulaman zor anca netde sıkıntı olması lazım yetenek meselesi, 2017 den beri alışkınım millet başkaları yapıyor bende yapabilirim diye atlıyor rezil oluyor şuan yapılan taklitçilik.. kitle oyundan kastığını satıp yeme derdin 1 black gem gelse kar derdinde o kafa ile hiç birşey olmaz.
    en son attığım cr videoların birinde partide 2 charı ben yönetiyordum pk sırasında partide afk vardı gerekeni yaptım...

Senior Member
    Quote Originally Posted by AlvaroRecob4 View Post
    Sen de 3 char sok
    bu kafa tahminen ne zaman değişir kardeş? Kötü giden hiçbir şeyi değiştirme arzunuz yok, aksine insanları da kötü olanı yapmaya teşvik ediyorsunuz. Biri kötüyse siz de kötü olun herkes kötü olsun ki ortada iyi-kötü kavramı kalmasın. Afffferin devam edin böyle 3 kuruş için...

Tags for this Thread