Results 1 to 8 of 8

Exclamation Moradon merdivenleri hk.

Moradon haritası, ırk gate'lerinin oradaki ön merdivenlerden koşarken DC alıyoruz. Ne zaman ilgilenilecek bu konuyla? Light feet ya da swiftliyken farketmeksizin DC alıyoruz. Lütfen ivedilikle bunu çözün...

İyi oyunlar.

Bu sorun fps ile alakalı.

Senior Member doltard_1's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Düzeldi zannediyordum ben bu sorunu ta ki dün dc yiyene kadar

Senior Member
    Infractions
    0/2 (10)
    Quote Originally Posted by cun_017tr View Post
    Moradon haritası, ırk gate'lerinin oradaki ön merdivenlerden koşarken DC alıyoruz. Ne zaman ilgilenilecek bu konuyla? Light feet ya da swiftliyken farketmeksizin DC alıyoruz. Lütfen ivedilikle bunu çözün...

İyi oyunlar.
    sadece merdivende değil bu heryerde olabiliyor hızlı koşunca dc. şaşırdın mı dersen hiç şaşırmadım. diğer bozuklukların yanında bu hiçbişey bence

Senior Member
    Tepeye yaklaşırken bi duracaksın, 1sn falan üstteki pazarların yüklenmesini bekleyeceksin, ondan sonra devam.

Town atıp light feet ya da sw ile direkt olarak merdivenleri çıkarken dc veriyor bende de var bu sorun.

Moradonda town attıktan sonra 3-4 saniye bekliyorum sonra sw basıp merdivenleri çıkıyorum o zaman dc vermiyor.

Quote Originally Posted by Pogba_RED View Post
    Tepeye yaklaşırken bi duracaksın, 1sn falan üstteki pazarların yüklenmesini bekleyeceksin, ondan sonra devam.
    Pazarla alakam yok dostum, pazar serverında olmasını anlayabilirim kalabalık haliyle kasma, lag vs. ama pazar kurulamayan 1. sunucuda veya diğer sunucularda da durum aynı.

Quote Originally Posted by UNF0RGIVENNN View Post
    Town atıp light feet ya da sw ile direkt olarak merdivenleri çıkarken dc veriyor bende de var bu sorun.

Moradonda town attıktan sonra 3-4 saniye bekliyorum sonra sw basıp merdivenleri çıkıyorum o zaman dc vermiyor.
    Bazen son anda pcye gelip, bir etkinliğe içeriye çekmeden önce son anlarda Moradon'a geçip love amblem veya FT girişine yetişmek için mecbur koşuyoruz ve o anda olan oluyor, küt diye DC iniyor kafamıza... Sorun, uzun zamandır düzelememesi... UI değişikliği falan yapılacağına şunu yapmak ne kadar zor olabilir ki bunca bakım geçti aradan aylardır yaşanıyor ve dile getiriliyor... Üzücü.
    İyi oyunlar.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    bi yerden bi yere ışınlanınca alt tab yapamıyoz başka yere tıklayınca dc yiyor, merdivenden çıkamıyoz dc yiyoz hadi koxpu engelleyemediniz bari şunları düzeltin.

Tags for this Thread