Results 1 to 9 of 9

Lightbulb SWİTCH Premiuma Küçük Bir Hediye Olarak Bunu Koysanız

Merhaba

Switch Premium EXP DC VE WAR Premiumu kapsayan güzel bir paket.

Switch Premiumun için de DC Premium olmasına rağmen golden mattock olmadığı için boş vakitte çarı madene bırakıp afk olamıyoruz.

Golden Mattock trade edilmeyen bir item olduğu için pazardan bulamıyoruz.

Switch Premium Paketinin İçerisine Sadece Golden Mattock Hediyesi Eklerseniz Müşteri Olarak Memnun Oluruz.

@khenarth @patheoz

Madenin artık bir getirisi yok denilecek kadar az.

Bronze premium ve normal kazma ile maden yapmak daha mantıklı gibi.

Daha önce madene bıraktığını düşünüyorum. Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama. Ben golden mattock ile madene bıraksam üstümü komple boşaltım diyelim ne sıklıkla kontrol etmem gerekir? DC premium almayı düşünüyorum ve iş yerinden anydesk ile bağlanıp ara ara kontrol etme şansım var.

Senior Member
    Quote Originally Posted by MerlinMyrddn View Post
    Daha önce madene bıraktığını düşünüyorum. Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama. Ben golden mattock ile madene bıraksam üstümü komple boşaltım diyelim ne sıklıkla kontrol etmem gerekir? DC premium almayı düşünüyorum ve iş yerinden anydesk ile bağlanıp ara ara kontrol etme şansım var.
    15-20 dk da dolar

Quote Originally Posted by AsasLaresa View Post
    15-20 dk da dolar
    Teşekkürler bilgi için.

Quote Originally Posted by MerlinMyrddn View Post
    Kardeş sen işsizmisin ? Bir işin yokmu ? Her konunun altında yorumun var.

Sanane benim madene bırakacağım çardan ? İstediğim zaman karakterin üstünü kontrol ederim.

Madem afksin nasıl madendeki cari 15 20 dk da kontrol edecen gibi imada bulunmussun.

Laf oyunlarıyla ve boş yorumlarini kendine sakla

Bir musteri olarak oyun yönetime bir eksikligi bildirdim.

Sen DC pre al bir tek madende sen kas.

Switch premiumlara golden mattock verilirse DC preliler farm atamaz mantigindasiniz.

Sinirlenmek elde değil kendinizi akıllı sanıyorsunuz gidin ALLAH aşkına ya
    Last edited by JurgenKlopp; 03-17-2023 at 02:17 PM.

Senior Member
    Sorunun içinde cevabı gizli gibi ya
    Last edited by NativeBrutal; 03-17-2023 at 11:06 AM.

Adam ne demişte bu kadar sinirlenmiş diye defalarca okudum bir şey bulamadım Yazdığından ne anladın ki sen

Quote Originally Posted by Geraltofrivia26 View Post
    Adam ne demişte bu kadar sinirlenmiş diye defalarca okudum bir şey bulamadım Yazdığından ne anladın ki sen
    Yarası var gocundu galiba. Hayır nasıl kontrol edeceğimi de yazdım neyin derdine düştüyse beyimiz.

Tags for this Thread