Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 123
    Senior Member IBlackWicked's Avatar
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Ticket #: 1700680
    Question/Issue: Server EUROPA

Nick ::BlackWicked::

reverse+1 undefeatable faun ve dual old imir silindi

reverse+1 schorching staf ve dual old flame ring karardı

Lightning+İce olan karakterim Flame+ice döndü.Bu yüzden 70 m zarardayım.Ayrıca itemlerim gitti

Junior Member
    Karakterim yok olmuş

server europa
    ID 131murat131
    nick BEofGoodcheer
    server birleşimden buyana hala char gelmedi banka boş itemler yok
    npoint ler yok char yeni açılmış gibi bom boş ilgilenmnizi bekliyorum

Junior Member
    2 charımada giremiyorum yeni id ve pas aldım oyuna giriyorum karakterlerim yok..
    1. karakter
    sw : europe
    karakter : warrior
    karakter ismi : Begamercy
    giriş id eski : Begamercy
    giriş id yeni : azerothh45

2. karakter
    sw : europe
    karakter : assassin
    giriş id eski : Azerothh
    giriş id yeni : Azerothh44

Lütfen yardımcı olurmusunuz charlarımı geri istiyorum emek var..

Nick: BloodyMinded
    Server: Rosetta
    Hata : şifre ve mail yanlış uyarısı.
    12/11/2013 de reset gelmeden önce oyundaydım. reset gelmeden bir kaç dakika önce oyundan çıktım. bilgisayarı kapattım. sabah server acıldığında oyuna girmeye çalıştım yeni pach gelmişti. yükledim ve oyuna girmek için Id pasword yazdıgımda hatalı oldugu uyarısı almaya başladım. siteden yeni şifre talebinde bulundum fakat e mail in de hatalı olduğu uyarısı aldım. şimdi karaktere giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Junior Member
    admin bizim şeyler ne zaman acılıcak bi bilgi verin bari merak ediyorum su gun bu gun ufacık bi bilgi yeterli..

Junior Member
    Merhaba SuperSaiyajin

Benım Characterim Portal Birleşmesinde Delete olmuştur. Portal Bırleşmesınden bu yana beklemekteyim . Characterim hala aktif olmamıştır.
    Baana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Cok rica ediyorum İyi çalışmalar.

Server :Rosetta
    Character Id:LethaLLeviiyosA
    Portal Bırleşmesınden Oncekı Id : wallcot23
    Portal Bırleşmesınden Sonrakı Id :qwertyoh355

Characterim Şuan server seçme bölümüne gelıyorum ama character seçme ekrani geldıgınde characterim yok ırk seçme ekranı gelıyor yardımcı olurmusunuz?

konuya hergün yorum attığımdan dolayı foruma girişim bir süreliğine engellenmiş.

bir sorununuz olduğunda bire bir sizinle ilgilenen bir muhattab olmadığından mecburen konuyu hatırlatma ihtiyacı hissediyor insan
    birde konunun 2 aya yakın bir süredir. çözüme ulaşmaması insanda endişelere yer açıyor.

5 ticcet a da sadece 1 cevap gelince insan haliyle dahada tedirgin oluyor. gelen cavabı sizlerde paylaşmak isterim .

Ticket #: 1700460
    Subject: 27 eylülden sonra erişilemeyen hesaplar hakkında
    Status: Closed
    Solution: [Nov 1 2013 7:31PM] - Knight Online World Destek Ekibi ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Hesabınız ile ilgili sorundan dolayı özür dileriz. Sorunun farkındayız ve ekip olarak bunu çözmek için çalışıyoruz. Ne yazık ki sizlere kesin bir zaman söyleyememekteyiz.
    En son haber ve duyuruları Resmi sayfamızdan, Facebook ve, Twitter ‘dan takip edebilirsiniz.

Senior Member _:by:Caner_'s Avatar
    Quote Originally Posted by 123456KLM View Post
    konuya hergün yorum attığımdan dolayı foruma girişim bir süreliğine engellenmiş.

bir sorununuz olduğunda bire bir sizinle ilgilenen bir muhattab olmadığından mecburen konuyu hatırlatma ihtiyacı hissediyor insan
    birde konunun 2 aya yakın bir süredir. çözüme ulaşmaması insanda endişelere yer açıyor.

5 ticcet a da sadece 1 cevap gelince insan haliyle dahada tedirgin oluyor. gelen cavabı sizlerde paylaşmak isterim .

Ticket #: 1700460
    Subject: 27 eylülden sonra erişilemeyen hesaplar hakkında
    Status: Closed
    Solution: [Nov 1 2013 7:31PM] - Knight Online World Destek Ekibi ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Hesabınız ile ilgili sorundan dolayı özür dileriz. Sorunun farkındayız ve ekip olarak bunu çözmek için çalışıyoruz. Ne yazık ki sizlere kesin bir zaman söyleyememekteyiz.
    En son haber ve duyuruları Resmi sayfamızdan, Facebook ve, Twitter ‘dan takip edebilirsiniz.
    Merhaba
    Sorununuza gelen cevap açık,forum üzerinden bu konu altında sürekli spam yapmanıza gerek yok.
    Last edited by _:by:Caner_; 11-13-2013 at 07:09 PM.
    Bilgi en büyük güçtür

Junior Member
    Merhaba SuperSaiyajin

Benım Characterim Portal Birleşmesinde Delete olmuştur. Portal Bırleşmesınden bu yana beklemekteyim . Characterim hala aktif olmamıştır.
    Baana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Cok rica ediyorum İyi çalışmalar.

Server :Rosetta
    Character Id:LethaLLeviiyosA
    Portal Bırleşmesınden Oncekı Id : wallcot23
    Portal Bırleşmesınden Sonrakı Id :qwertyoh355

Characterim Şuan oyuna gırıyorum ama character seçme ekrani geldıgınde characterim yok delete durumda yardımcı olurmusunuz?

ali seninde düzelmedimi daha