Quote Originally Posted by MerlinMyrddn View Post
Şunu bi açığa kavuşturalım. Her MMORPG oyun pay2win'dir. Bu oyunu bir hobi olarak görüyorum ve hobilerime para harcamaktan çekinmem. Sinemaya gitmek gibi düşün. Oyunu geçim kaynağı olarak gören zihniyetlerin temizlenmesi için bu gibi güncellemelerin gerekli olduğunu düşünüyorum. Sigara kullanıyorsan ve günde 1 paket içtiğini düşünürsek sigaraya bile aylık 1000 lira para veriyorsundur. Ben de çalışıyorum akşam gelip daily yapıyorum draki yapıyorum jr girip çıkıyorum oyundan, sırf bunun için plat premium kullanıyorum. Olaya şu açıdan bakmayı dene; girdin drakiye 3 tane wb düşürdün dedin tamam potu çıkardık, bi ineceksin maradona 500 tane pcden draki yapan adam yok parasına satıyor wbleri çünkü gırla kasmış. Bu şekilde en azından drakiyi kurtarmış olabilirler. Tabii ki gerçek hayatına bi ...'ya sap olamamış insanlar oyun içerisinde mayfalaşıp slotlara çöküyor bunlara ne yapılır bilemiyorum. Bi öneri sunmuştum Korekoda olduğu gibi TC kimlik numarası ile üye olmak gibi. Örneğin kimlik numaranla maksimum 2 aktif hesabın olacak.

Son olarak free2play ve pay2win olayına gelmek istiyorum. Çoğu insan bu konuda yanlış fikir sahibi. Knight online free2play bir oyun ancak pay2win opsiyonuna sahip. Yani sen bu oyunu para vermeden oynayabilirsin ama diğer oyuncuların önüne geçmek için elini cebine atmalısın. Pay2win öde kazan mantığıdır öde oyna mantığı değil. Ben bunu istemiyorum ben yeteneğimi konuşturmak istiyorum diyorsan MOBA oyunlara bakmalısın. (lol,dota vb.)

Bir yorumda birden çok konuya açıklama yaptım umarım anlam karmaşası olmamıştır. Kısacası drakiye np gelmesi veya premium şartı bir nebze de olsa çoklu pclere vurulmuş bi darbe benim gözümde.
güzel demişin bak aynı fikir etrafında dolaşiyor fakat senin yönetemin bana ters bende oyun oyun olarak oynansın istiyorum geçim kapısı olmasın, en başta çoklu pclere pazar çetesine ve bu çetenin ortak çalıştığı cz ittifakınada darbe gelsin istiyorum, 8 pc magelerede gelsin şu oyunda solo oyuncuda bişeyler yapabilsin, illagali engellerken neden hep oyuncunun cebine yonelik bi engelleme var ben buna karşıyım...