Results 1 to 7 of 7

Öneriler : Elysium+14 reb'den daha iyi bir şey var mı?

Herkese merhaba, artık CZ'de LR mage oynuyorum (daha önce ardream'deydim), destek değil saldırı.

255mp+125mp bonusum var:
    - Reb 15 olmak için 30 mp bonus
    - Set hatası başına 25 mp bonus (3 kutsal taş/2 krowaz)
    - Dual agate+3 için 24 mp bonus (her biri 12)
    - ss draki büyüsü için 12 mp bonus
    - Dual akara imir+3 için 24 mp bonus (her biri 12)
    - Master Teach Scroll (10 mp bonus)

Genelde bir yakın dövüş partisiyle oynuyorum, çünkü oynadığım sırada çevrimiçi olarak çok az büyücü var. Ve genellikle rahipleri avlarım ve 72 becerisini kullanarak iyileşmelerini engellerim.

Genelde level 72 çıtalarla verdiğim hasar 900 ile 1100 arasında pathos eldivenler ve süpürücü veya skill 62 master ile (sihir artışı scroll olduğunda 1300'e ulaşabiliyordu)

Benim şüphem şu:
    - Kullandığım asa bir Elysium+14 reb

Attack Power: 149
    Lighting Damage: 51
    Intelligence Bonus: 26
    Resistance to Lighting: 36

Şu durumlarda şüphem var:
    bir kitap/codex+8, ely+14 reb'den daha mı iyidir?
    yoksa sadece +9 ondan daha mı üstün olur?
    Last edited by OmarReyes1988; 02-26-2023 at 08:44 PM.

Senior Member
    Kank +7 chaotic takayım diğer itemler eşit olsun seni +14 reb elisyumla staf ws sinde rahat keserim . Sen çünkü çarını novaya teklemeli skillere göre ayarlamışsın o çara ne eklersen ekle stafta vuhuu bi artış göremessin. Yani çok kasma staf vuruşunda hp si çok olan ve staf kombosu iyi olan alır.

Diğer karakterlerdeki diğer silahlara kıyasla zarar farkı var, ama Elysium+14 reb ile skill 72 ile kombin yaparak yaptığım hasarı destekleyen bir rahip kalamaz, sadece "Scorpion Shield" ve "Lycaon Hammer" kullanarak birlikte yeterli dirence sahip olabilirler ve 10.000 iyileştirme kullanabilirler.

Ayrıca, Magic Increase Attack Scroll varken bile, bahsettiğim gibi bu hasar vuruş başına 1300'e kadar çıkabiliyordu.

Senior Member
    atak scrol baya sağlam arttıyor zaten de , sen türk değilsin galiba çeviri ile yazıyorsun . Kısacası Stafı değiştirmene gerek yok daha fazla yükselmez staf vuruşun .

staff apsi yüksek olan silah her skili daha fazla vurur. gerisi sana kalmış.

Bifrost çıtalarının özelliği, düşük temel hasara rağmen yüksek ap'ye sahip olmalarıdır. Sahip olduğum soru, limitin ne olduğu? ne kadar AP personel hasarı, ne kadar elemental hasara eşittir?

Bahsettiğim gibi bir ely+14 reb, 149ap 51 LightDamage'a sahip

Teorik olarak Kobugda'ya göre AP'de onu geçecek yegane eşyalar:

- Elixir +20 reb (151AP 79 LD)
    - Codex+11 reb (150ap 90 LD)
    - Book +11 reb (152ap 96 RD)
    - Faun +10 reb (153ap 69LD)

Silahın gayet iyi uğraşmana ve para harcamana gerek yok

Tags for this Thread