Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

War premium ile 3% atak veren kanat alma

Herkese merhaba arkadaşlar. Bu konuda açılmış herhangi bir resmi forum kaynağı bulamadığım için kendi çektiğim resimlerle burada kısa bir şekilde war premium sahiplerinin faydalanabileceği bir özellikten bahsedeceğim.

Öncelikle ihtiyacımız olan şeyler;

Ve

[2. Resimdeki voucher of chaos eşyasını Chaos etkinliğinde (Her gün sabah 12:00 ve gece 00:00) Sıralamada ilk 4 e girerek Mavi kutuyla birlikte elde edebilirsiniz.]

Bu eşyalarımızı tamamladıktan sonra Kaira npcsine gidiyoruz ve resimlerde belirtilen sıra ile parlatılan tuşlara tıklıyoruz.

Ardından confirm e bastığımızda envanterimize böyle bir kupon gelecek

Bu kuponumuzla osiris (Chaos eventine girerken map of chaos aldığımız npc) isimli npc ye giderek yine belirtilen parlak tuşlara basacağız

Ardından bize atak veya defans kanadı almak istediğimizi soracak (Ben atak kanadı alıcam ve atak kanadı almak için olan seçenek parlak şekilde belirtilmiştir.)

Ardından envanterimize eşyası düşecek. Tebrikler sağ tıklayarak giyebilir ve atak kanadınızın tadını çıkartabilirsiniz.

Not: Bu kanat sadece 6 saatliktir bunun en azından 12 veya biraz daha uzun süre olması tarafındayım yetkililerden nacizane isteğim

Senior Member bugiboy934's Avatar
    Nickname
    BugiBoy
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Hellsgarem Oyuncusu
    Race
    Karus
    tesekkurler dostum guzel konu olmus, daha once de bunu soran arkadaslar oldugunu hatirliyorum

Senior Member
    Faydalı konu emeğine sağlık.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Teşekkürler, faydalı bir konu.

Senior Member
    güzel konu tesekkurler. Ancak süre uzatılıp kanat çeşitleri arttırılabilir. Tek tip olmaktansa isteyen istediği şekil kanat alabilmeli. Sonuçta WAR Premium alıyoruz ve tek tip olmaktansa oyunun değişik güzel kanatları eklenebilir.

Çok faydalı bir konu teşekkürler 12 saat konusunda katılıyorum

Tags for this Thread