Merhabalar eslant ravende genieli bir şekilde farm atıyoruz sağ tarafta .. yanlız 1 haftadır şöyle bir durum var genie ayarlarım 1.5 senedir aynı hiçbir sorun yaşamadım daha önce genie arka slota yakın bir mobu kesiyor diğer slota koşuyor range dışına çıkıyor geliyor genieyi başlattığımız yere geridönüyor bu sefer de atak heal herşeyi kesiyor genie gitmeye devam ediyor elle z ye mob alıyorum atak yapmıyor daha önce burdan göndermiş olduğunuz forumdaki bir linkte atmış olduğunuz genie ayarlarını denedim onlar da olumlu sonuçlanmadı rangeyi deneme aralığım 32 /59 hepsini tek tek denedim bir sonuç alamadım slota bıraktığımızda 1 saat farm atamıyoruz ayrı bir sorun olarak ta üstümüzde genie olmasına rağmen tik işaretlş olmasına rağmen genieyi basmayıp town atıyor 1 haftadır bu sorunu yaşıyoruz bence sw lerin çökmesi kadar önemli bir konu bu expe yatıyoruz genie kullandığımız süreden gidiyor bu bize zarar veriyor premium 1 haftadır boşa gidiyor..
Aynı sorunu bende yaşıyorum bana range ayarını düzgün yapmamı önerdiler lakin aynı slotta arkadaşımla aynı kordinattan aynı ayarları yapmamıza rağmen onun bozulmuyor benim bozuluyor