Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
    Senior Member Mukmir's Avatar
    Quote Originally Posted by HayriPoturrr View Post
    Zamanında çok reportladık. Gerek yok.

Küfür reportluyorum adam tarih soruyor. Bak diyorum küfür orada duruyor sinkaflı üstelik. Hem de yeni sw ilk açıldığı zamanlar ya dündür ya bugün eski sw değilki 5 yıl önce olsun ama yine de tarih diyor.
    Tarih sorulmasının sebebi o küfürle 10 defa report atma diye. CR Kullanırken ekran görüntüsünde klavyeden - tuşu ile tarih alınır ve ekran görüntüsü alınırsa bu sorun ortadan kalkar. Ancak bunun istenmesinin sebebi gayet doğal ve ihtiyaç.

Senior Member QWE123CC's Avatar
    Nickname
    KhyRenia
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Daha öncede bu konular acildi ama sicak bakmazlar belki sen yayincisin yapadabilirler.

Senior Member Mukmir's Avatar
    Quote Originally Posted by BayerischeMotorenW View Post
    Daha öncede bu konular acildi ama sicak bakmazlar belki sen yayincisin yapadabilirler.
    Yani yayıncılıktan ziyade tabi ki bizler bir şeyler olsun diye ses çıkartıyoruz ama insanların bir araya gelip aynı şeyi söylemesi ve aynı şeyi istemesi bizi sonuca götürüyor yoksa o yayıncı olur bu izleyici olmaz diye bir şey yok Biz istiyorsak belki olur destek yorumun için teşekkürler

Senior Member
    Nickname
    KiTLERiM
    Class
    KO -> Kurian
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Mukmir View Post
    Tarih sorulmasının sebebi o küfürle 10 defa report atma diye. CR Kullanırken ekran görüntüsünde klavyeden - tuşu ile tarih alınır ve ekran görüntüsü alınırsa bu sorun ortadan kalkar. Ancak bunun istenmesinin sebebi gayet doğal ve ihtiyaç.
    Hayır efendim kabul etmiyorum öyle bir şeyi. "Yeni açılmış" diyorum. Yeni. Kayıtlara o tarih geçiyorsa o içerik de geçmelidir. Sokakta bir olay oldu tarihi belli değil diye olayın üstü mü kapatılıyor? Yoksa "şu tarihler arasında gerçekleşmiş" mi deniliyor?
    Özellikle belirtiyorum eski olsa lafım yok. Yeni açılan serverda da serverin açıldığı tarih belli raporun verildiği tarih belli maksimum 3gün 5 gün arası yani. "şu tarihler arasında böyle bir olay olmuştur" denilmelidir.

Ayrıca eskiden bir kere - basıldığında tarih altta görünüyordu ve o şekilde KSC çıkıyordu neden şimdi ilkinde tarih sadece bize görünüyor ve 2 kere - basmak zorunda kalıyoruz? KSC dosyasını yollayalım onu da kabul etmiyorlar. Boş versene biz mi uğraşacaz arayıp bulsunlar. canımı sıkan olursa raporlarım dahası beni ilgilendirmez.
    Last edited by HayriPoturrr; 01-27-2023 at 01:51 PM.

Senior Member
    Koxpla mücadele oyuncunun değil oyun yöneticilerinin görevidir.

Junior Member
    Ben destekliyorum lâkin çekiliş olarak değil. Report sistemini kullandığımızda, şikayet ettiğimiz illegal oyuncu eğer banlanmışsa, yönetimin her olumlu şikayet sonrası her bir oyuncuya çekilişsiz 1 national point(cash) ile ödüllendirilmesi daha mantıklı olur. Bu sayede oyuncuların teşviki daha fazla olur, suistimal edenler illa ki olacaktır, ona buna report sallayanlara ise sistemi suistimal etmeye yarayacak cezalar gelirse kimsenin bulaşacağını sanmıyorum.

Kısaca, report eden oyuncu, başarılı bir report sonrası 1 cash alacak, random report yapana 1-3-7-14-30 gün ceza verilecek. Böyle daha adil olacaktır.

Junior Member
    Reportlamada sorun yok ki, defalarca reportlanan kişilerin hala aynı yerde pervasızca aynı slotta aynı camp aynı server da devam etmesinde sorun var..

Bence 24 saat canlı yayın açılmalı ve anında iletişim kurularak koxp macro illegal program vs şüphesi oyuncular tarafından direk olarak sohbet kısmında bilidirilip canlı yayında hemen gidip kontrol edilmeli.. bence bu işe artık ŞEFFAFLIK getirilmeli.. iyi günler

Senior Member Horyoshi's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Farklı bi örnek vereyim ben de. adam dün küfür ediyor şikayet ediyorum, o report sonuçlanmadan bugün yine küfür ediyor. yine şikayet ediyorum, ilk reporta diyorlar ki "Söz konusu karaktere farklı bir rapor üzerinden işlem yapılmıştır, teşekkürler!"
    2. reporta işlem tamam diyorlar. madem dün bu adam cezalıydı nasıl bana sövüyor 2 gün üst üste.

Bi örnek daha vereyim. önceki gün falan bi şikayetim yok ama adama daha önce 3-4 kere mute aldırdım, durup dururken yine küfür ediyor, yine şikayet ediyorum aynı cevabı alıyorum "Söz konusu karaktere farklı bir rapor üzerinden işlem yapılmıştır, teşekkürler!"
    düşün yani adam servera sövüyor komple ama cezası katlanmıyor, 10 kişiye ettiği küfür için tek ceza alıyor.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    fazlaca konuşuldu tartışıldı. onun yerine bunu desteklemeniz, konuyu gündemde tutmanız kalıcı çözüm sağlar.

https://forum.nttgame.com/forum/show...%C4%B0stiyoruz

ek olarak, bu açılan konuya benzer ve bana kalırsa daha işlevsel, oynanışa da ciddi etki etmeyecek, kullanıcılara oynanışı etkileyecek ödüller sunmayacak öneri konum da buydu

https://forum.nttgame.com/forum/show...-Rozet-Sistemi

sağolsun forumun über moderatörleri hemen ışık hızında yetişip, öneri konumu daha önce açılan random bi konuya git yaz diyip kapattı.

bayılıyorum bu forumun moderasyon ekibine.
    Last edited by freusty07; 01-27-2023 at 04:58 PM.

Senior Member
    Verilebilecek en iyi ödül raporlanan kişinin 20 gün sonra değil 2 gün sonra banlanması, gerisi hikaye hiç boşa konuşmaya gerek yok.

Tags for this Thread