Results 1 to 5 of 5

Exclamation 'You Must Comlate Diciplinine Dungeon quest the following character''sonrası ban HELP

ESLANT DA GÖREV YAPIYORDUK PARTİDEKİ ARKADAŞLARIMA TRADE ATIYODUM ÇOK TIKLADIM VE DC YEDİM , SONRA OYUNA GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA *** NİCKLİ HESABIMA GİRİŞ YAPMAK İSTEDİĞİMDE BANA ŞÖYLE BİR BİRDİRİM GELDİ '' You Must Comlate Diciplinine Dungeon quest the following character **** server FELİS'' BEN DE OYUNDA YENİ OLDUĞUM İÇİN BUGDA KALDI HESAP SANDIM ONAYLADIM YASUA53 NİCKLİ HESABIMA GİRİŞ YAPMAK İSTEDİM VE TEKRAR DC YEDİM , YAN ÇARIMDAKİ BİR GÖREVİ BU HESABA NİYE GÖSTERDİ DİYE ŞAŞIRDIM SONRASINDA OYUNU KAPATTIM TEKRAR GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA ''YOUR ACCOUNT HAS BEEN BLOCKED'' İSİMLİ BİR HATA ALDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANLANDIM MI NE OLDU BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ ÖYLE BİR GÖREVİM DE YOKTU ZORUNLU GÖREV Mİ ACABA ANLAYAMADIM
    ,Kİ *** NİCKLİ HESABIM ÖYLESİNE AÇILMIZ BİR MAGE HESABIYDI ,MAGE KULLANMAYI BECEREMEDİĞİM İÇİN İTEMLERİNİ KASAYA ATIP SATIP ASIL KARAKTERİME İTEM ALICAKTIM , SONRA GÖREV YAPMAYA GİTTİM OLANLAR OLDU .
    BİR DE TİCKET'E NEKADAR SÜREDE DÖNÜŞ YAPILIYOR SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM .
    Last edited by yav_8qTEtczj; 01-17-2023 at 07:50 PM.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Merhaba.

Görünen uyarıya göre hesabınız davranış kuralları ihlalinden disiplin zindanına gönderilmiş. PUS'tan ilgili itemi alarak görevi tamamlayıp çıkabilirsiniz.

Eğer ekranda Your Account Has Been Blocked - TPT tarzı bir yazı varsa süresiz ceza almış demektir.

Cezanıza itirazınız veya inceleme talebiniz varsa KO > Ban / Jail / Unblock kategorisi üzerinden bilet göndermeniz gerekiyor.

https://support.nttgame.com

İLK ÖNCE ''You Must Comlate Diciplinine Dungeon quest the following character '' yazıyordu onayladım dc yedim şimdi hesaba girmeye çalışınca , ''*** banned due to TPT use '' yazıyor şimdi ben birinci uyarıdan sebep mi uzaklaştırıldım pus'tan itemi alsam düzelir mi ? yoksa ikinci sebepten sınırsız ban mı yedim ,
    TTP ne birde bunu öğrenebilirmiyim teşekkür ederim bir de ticket attım nekadar sürede dönüş yapılıyor ticket e onu sormak istedim .

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by yav_8qTEtczj View Post
    İLK ÖNCE ''You Must Comlate Diciplinine Dungeon quest the following character '' yazıyordu onayladım dc yedim şimdi hesaba girmeye çalışınca , ''*** banned due to TPT use '' yazıyor şimdi ben birinci uyarıdan sebep mi uzaklaştırıldım pus'tan itemi alsam düzelir mi ? yoksa ikinci sebepten sınırsız ban mı yedim ,
    TTP ne birde bunu öğrenebilirmiyim teşekkür ederim bir de ticket attım nekadar sürede dönüş yapılıyor ticket e onu sormak istedim .
    TPT kısaca hile programı ve süresiz cezadır. Yukarıda belirttiğim gibi bilet gönderebilirsiniz.

Şunu düşündüm acaba o ''disiplin görevi '' ni onaylayıp o hesaba girmediğim için mi böyle oldu TPT banı yedim, bilet gönderdim bekliyorum cevap verirlerse artık öğreneceğim ben de anlamadım

Tags for this Thread