Results 1 to 4 of 4

Post Makro Kullanıcıları Neden banlanmıyor ?

2 ay önce report ettiğim oyuncular 2 aydır aynı yerlerinde aynı şekilde makro kullanmaya devam ediyor burada dürüst oyuncuların hakları ihlal ediliyor iş işten geçtikten sonra banlanacak ceza alacak karakter bana ne kazandırabilir karakterlerin kc harcaması bitip karakterlerini bıraktıktan sonra banlamanızın kc ile stik almalarını beklemekle sizden başka kime faydası olabilir bakın net söylüyorum aynı kişiler sabit aynı noktalarda 2 aydır yeni serverde adım bile atmadan farm atıyor tüm bunlar şahsi fikirlerimdir, sonuc olarak beni koydugunuz kurallara uymayanlara karşı korumak sizin göreviniz değil midir görevinizi yerine getirmediğinizi düşünüyorum bunu düşünen tek bende olmayabilirim sistem yürümüyosa yeni bir sistem getirin ama bir arayış bir çaba içerisinde oldugunuzu görmeliyiz artık
    Last edited by OmerBurkay; 01-15-2023 at 02:51 PM.

Senior Member
    pandora karus uruk tron slotları hep macrocu dolu.. abartısız 20 defa videolu cr ye sikayet etmisimdir ama ban yemediler. sadece luringcileri rahat banliyor nttgame.

Konuyu girip okuyanlar belki yorumda yazarsa dikkat çeker

Pandorada Karus Eslant Stone golem slotlarının çoğunda Warrior ve Asas Bulture ts basılmış şekilde makrolu farm atıyorlar. Ama çözüm yok . Genie açıkken skill bar kitlenmesi gelmediği sürece bu süreç bitmez . Legal şekilde oyun oynamak isteyen herkes buraya gelip çözüm üretmeye çalışıyor ama sonuca varılmıyor.

Tags for this Thread