Results 1 to 10 of 10

Exclamation Agartha'nın hali (humanlar için)

Agartha serverinde aşırı bir karus üstünlüğü mevcut,itemleri düzgün(rich) olan bütün karakterler karuslarda ve bu üstünlük karşısında agızları sulanan diger itemli humanlarda hızla karus ırkına geçmeye başladı,cz de towndan çıkmak mümkün degil,JR ve BDW kazanmak mucize gibi bişey oldu,resmen cz de town etrafında oturup np bekleyen asaslar var bu durum çok eskilerden Beramus serverinde olmuştu bunu GM ler karus NTS basılmasını durdurup Human NTS leri dagıtarak çözmüşlerdi,bu durum çözülmezse karuslarda humanlarda oyundan soguyacak(belki karuslar bir süre tadını çıkartacakdır)sonuçta cz de birbirlerini kesecek halleri yok,bu konudan bir çok oyuncu şikayetci lütfen bir çözüm bulun lütfen.
    Last edited by NativeBrutal; 01-04-2023 at 07:37 PM.

Senior Member
    Bütün farmerlar human açmış karus basıcam basamıyorum clan çok eski ve ekibiz, pk clanı olmadığı için karus basmıyoruz, tek başıma da basıp yarı yolda bırakmak istemiyorum bilmiyorum nereye kadar böyle

Senior Member
    Quote Originally Posted by isa_MWbS4QBT View Post
    Agartha serverinde aşırı bir karus üstünlüğü mevcut,itemleri düzgün(rich) olan bütün karakterler karuslarda ve bu üstünlük karşısında agızları sulanan diger itemli humanlarda hızla karus ırkına geçmeye başladı,cz de towndan çıkmak mümkün degil,JR ve BDW kazanmak mucize gibi bişey oldu,resmen cz de town etrafında oturup np bekleyen asaslar var bu durum çok eskilerden Beramus serverinde olmuştu bunu GM ler karus NTS basılmasını durdurup Human NTS leri dagıtarak çözmüşlerdi,bu durum çözülmezse karuslarda humanlarda oyundan soguyacak(belki karuslar bir süre tadını çıkartacakdır)sonuçta cz de birbirlerini kesecek halleri yok,bu konudan bir çok oyuncu şikayetci lütfen bir çözüm bulun lütfen.
    Katılıyorum, her etkinlikte bunu farkediyorum bırak cz'yi..
    Bir denge ayarlanabilmeli, serverler tam oturmadi daha sanırım..

Senior Member
    karuslarmı üstn jr açldan beri fl girerim 10 kere kazanmşm kardeş kendi açından dşünüp yazılar yazma czde de humanlar üstün

Muhtemelen karus hesabı olan bir arkadaşımızsın ,hocam tek tük bende win alıyorum fakat pk lara kalınca çok zor,neredeyse son 2 haftadır BDW de win alamıyorum aha güzel takım geldi diyorum sembollü felan bi bakıyorsun karşıda daha güçlü bi karus pt var,humanlarda hep bişeyler eksik giriyoruz (ilk tıklamalara ragmen),genelde warior humanda hiç yok gibi bişey,büyük bir kısmı ben gibi okçu(ben farmer degilim ama),benim ortalama bi charım var (+7 ib,old takılar vs çok para harcayamıyorum pre alabiliyorum anca),siriusda oynuyordum ben orda mesela böyle degil bi humanlar basıyor bi karuslar öne geçiyor vs güzel bi çekişme oluyordu mesela orda town önünde hiç bir ırk bulunmaz genelde bowlda dönüyordu çatışma,ama burada karuslar o kadar üstünkü bowlu paylaşamadıkları için human slotlar ve human town önünde bekliyolar,cz de human üstün diyorsan farklı bir serverda oynuyoruz demektir.GM lerden bir kişi akşam saatlerinde agarthayı bi turlar etkinlik saatlerinde rastgele izleme yaparsa anlayacaktır zaten,gerçi onlar istatisliklerden de görebiliyordur.

Senior Member Fatih_'s Avatar
    Quote Originally Posted by isa_MWbS4QBT View Post
    Muhtemelen karus hesabı olan bir arkadaşımızsın ,hocam tek tük bende win alıyorum fakat pk lara kalınca çok zor,neredeyse son 2 haftadır BDW de win alamıyorum aha güzel takım geldi diyorum sembollü felan bi bakıyorsun karşıda daha güçlü bi karus pt var,humanlarda hep bişeyler eksik giriyoruz (ilk tıklamalara ragmen),genelde warior humanda hiç yok gibi bişey,büyük bir kısmı ben gibi okçu(ben farmer degilim ama),benim ortalama bi charım var (+7 ib,old takılar vs çok para harcayamıyorum pre alabiliyorum anca),siriusda oynuyordum ben orda mesela böyle degil bi humanlar basıyor bi karuslar öne geçiyor vs güzel bi çekişme oluyordu mesela orda town önünde hiç bir ırk bulunmaz genelde bowlda dönüyordu çatışma,ama burada karuslar o kadar üstünkü bowlu paylaşamadıkları için human slotlar ve human town önünde bekliyolar,cz de human üstün diyorsan farklı bir serverda oynuyoruz demektir.GM lerden bir kişi akşam saatlerinde agarthayı bi turlar etkinlik saatlerinde rastgele izleme yaparsa anlayacaktır zaten,gerçi onlar istatisliklerden de görebiliyordur.
    Sana katılmıyorum dostum bana göre (Humanım) katıldığım JR ve BDW'leri göz önüne alarak söylüyorum, humanlar daha itemliler. Kaybettiğim JR'ler vs. oluyor mu evet oluyor kazandıklarım da oluyor win rate %50 denebilir neredeyse kaybederken bile itemden değil oyunculuktan kaybediyoruz çoğu zaman tartışmalardan vs. vs. ama söylediklerine katılmıyorum bu bence denk gelme meselesi diye düşünüytorum sunucuda az çok ortalama oyuncular old takı setini çekip eline 7 silah aldı humanda da karusta da böyle. JR tıkladığımızda veya bdw'de sayılarda belli kafa kafaya gidiyor az çok.

Senior Member
    Valla karuslarda ayni laflari soyluyor .. SavaŞlarİ sureklİ humanlar kazanior ... Bİrİ gelİpte baksn hergun ÇatİŞma var ÇÖp slotlarinda makrosuz 1 tane adam yok

arkadaşlar lütfen cz ye bir girin ve bowl a kadar veya hob gobline kadar yürüyün A1 de

Senior Member
    yürdüm fl hman trollerden goblin karus goblin aoc aofa kadar.

Senior Member
    Belkide eventlere girdiğin serverle alakaladır. Mesela a1 de karuslar sağlamdır a2 de humanlar o serveleri keşfedip sağlam humanların girdiği yerde git gir.

Tags for this Thread