Results 1 to 8 of 8

Cool Power Up Store de ürün indirimi

Merhabalar
    Aylık olarak bazı Power Up Store ürünlerinde indirim yaparsanız; hem npoint alımı artar hem de usko playerları bu indirim etkinliğinden memnuniyeti artar. Npoint miktarı yüksek olan ve seri kullanılanlar için böyle bir indirim kampanyasıyla, Playerların daha da mutlu olacağını inanıyorum.

Irk değiştirme kağıdında indirim bekliyorum. Gereğini arz eder, Bol kazançlı oyunlar dilerim.
    Last edited by NativeBrutal; 01-04-2023 at 03:45 PM. Reason: font

Irk değiştirme, atack sc ve sw sc hariç diğer sclerde, pathos, tato ve valkry indirimleri beklenmektedir.

Atack sc ve sw sc indirimi istemememin sebebi afk farm atan kişiler zaten atack sc ve sw sc basıyor ya da basmamak için zor duruyorlar. İndirimli sc ile afk farm'ı kolaylaştırmak istemiyorum

Kardeş sen GM misin yoksa Player mı. Sayfanın altındaki Moderatör listesinde nickin geçmiyor
    Last edited by NativeBrutal; 01-04-2023 at 03:45 PM.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DuNgEoNkRaL68 View Post
    Kardeş sen GM misin yoksa Player mı. Sayfanın altındaki Moderatör listesinde nickin geçmiyor

Konu hakkında bilgi sahibi olan bir forum üyesi diyelim. Gm ya da moderatörden mi cevap bekliyordunuz acaba?
    Last edited by DizzyMask; 01-04-2023 at 04:39 PM.

Quote Originally Posted by DuNgEoNkRaL68 View Post
    gmden veya moddan cevap bekliyorsan sayfanın altındaki moderator listesinden özel mesaj atabilirsin yıl olmuş 2023 forum kullanmayı bilmeyip insanlara ters ters konuşma

Angry

Quote Originally Posted by Eko_h9GRkx42 View Post
    gmden veya moddan cevap bekliyorsan sayfanın altındaki moderator listesinden özel mesaj atabilirsin yıl olmuş 2023 forum kullanmayı bilmeyip insanlara ters ters konuşma
    Ben kimseye ters konuşmuyorum. Yukarıdaki yazıları bi okusan anlarsın. Sanki kendisi yapmış gibi yazıyordu.

Halka açık arz edeyim ki, Hem player hem de Gm'lerin işine yarayacak bir konu olsun.
    ama anlayana

Banned
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Vega
    Race
    Karus
    indirim mi ? ürün piyasada yok satıyor sitelerde cash stokları sürekli bittiği için sıkıntılar yaşanıyor

Senior Member
    Yazı renginiz yüzünden düzenleme yiyorsunuz farkında mısınız?

Tags for this Thread