Results 1 to 4 of 4

Angry Zero pazar dolandiricilik.

ZERO

Dolandırıcı Nick : ***

21.12.2022 Akşam Saat 23:50 Civarlarında Oyunda Highlander İsimli Oyuncu Pazarda Satmakta Olduğum +7 Vortex , +7 Glave İtemini Takas Etmek İstediğini Söyledi Ve Karşılığında Vereceği +8 Mirage Dagger İçin Benden Ekstra Oyun Parası İstedi. Bende Sadece Oyun Parası İle 14.000.000 M param olduğunu Bildirdiğimde Kabul Edip Pazarı Bozmamı İstedi. Sonrasında Trade Atip +8 Md Koydu Ve İtemleri Bende Trade Koydum 14.000.000 M Coinle Birlikte.
    Sonrasında Trade Bozup Bana Neden 1.400.000 Koydumu Söylerek Beni Yalanladı Ve Tekrar Trade Attı Sonrasında Ben İtemleri Ve Parayı Koydugumda Diğer Oyuncu +8 Yerine Posion Basılı +8 Mirage Dagger Koyarak Yanıltma Oyunu Yaptı Ve Benden Paramı İtemimi Çaldı, Lütfen Bu Dolandırıcılık Cezasız Kalmasın Konunun İncelenmesini Talep Ediyorum.

Video Link : *****
    Last edited by DizzyMask; 12-21-2022 at 08:24 PM.

Senior Member DizzyMask's Avatar
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,

Pazar alanında takas esnasında benzer görünümlü eşyalar ile aldatmaya yönelik tutum sergileyen oyuncuları kanıtlarınızla birlikte forumun cheat reports bölümüne bildirip incelenmesini sağlayabilirsiniz.

Cheat ReportsCheat Reports Kullanımı

Ben anlamadım olayı "+8 yerine posion basılı +8 md koydu" diyorsun, ee bu daha iyi değil mi? +8 yerine +1 koydu mu demek istedin acaba?

Bu çok eski bir dolandırıcılık yöntemi maalesef hala kurban bulabiliyorlar. Charı banlanacak ama olan senin iteme olmuş, geçmiş olsun.

Quote Originally Posted by AjanSmithh View Post
    Ben anlamadım olayı "+8 yerine posion basılı +8 md koydu" diyorsun, ee bu daha iyi değil mi? +8 yerine +1 koydu mu demek istedin acaba?

Bu çok eski bir dolandırıcılık yöntemi maalesef hala kurban bulabiliyorlar. Charı banlanacak ama olan senin iteme olmuş, geçmiş olsun.
    Yanlış yazmış konu sahibi. +8 Posion basılı MD yerine +3 Posion Basılı MD koymuş. Video moderatör tarafından kaldırılmış ama konu ilk açıldığında izlemiştim.

Tags for this Thread