Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Madeni neden bitirdiler

Merhaba Arkadaslar, Yeni sw lerde farm atamiyoruz , exp kasmak , chari cok hafiften dizmek icin ,Elimizde bir maden kalmisti. Zaten madeni herkes biliyor saatte 1m icin tenezzul edilmez akil işi degil. Ts nadir atar , slot tası daha görmedim. Cake para etmio ki o da zor atio. Elimizde kalan saatte 1 yada 2 saatte 1 tane atan MS drobu. 3 gündür ,gunde 10 saat maden yapip tek MS alamamak nedir ? Yada 3 günde toplam 40 saatte 3 MS almak nedir ? Onceki günlerin droplari ortada en azindan 5- 6 saatte 2-3 ms aliyorduk. Icinden zaten drop cikmiyordu ama exp kasardik en kötü. Sadece bende degil , pm atip kimle konustuysam ayni drop olmamasi onlardada var. Madem oyunda buyuk bir sorun maden farmı, kapatin daha iyi. Yada aciklama yapin herseyi kısdık deyin, MS atmaz , TS saatte 1 tane diye. En azindan uzak tutarsiniz madenden insanlari

Evet gm ekibi var mi bir açıklama ? Hani her drop vs düşmesinde açıklama yapiliyordu ? ne oldu ? Droplar bariz bir şekilde düştü açıklama yok ?

Madende drop falan yok fındık atıyor ne amaçla atıyosa ne satabılıyosun ne sılebılıyosun. Havai fişek , 120 hp mana pot vs o kadar gereksiz drop var kı madende ezıyet oluyor maden yapanlara.

Senior Member
    Evet geçen forumda bende gördüm. Drop düsmesi olursa acıklama olur diye. Droplar dustü . MS drobu slot tası gibi olmus drobu. Ama aciklama yok malesef

Junior Member
    Bir sonraki reset ile birlikte bir düzeltilme olmazsa ben bu oyunu komple bırakıyorum. Ne zaman hevesle başlasam şu oyuna bir şekilde oyundan soğutmayı başarıyorlar. Steamko'da aynı şey oldu bir hevesle başladım Summon staff mı ne zımbırtısı yüzünden oyun oynanmaz hale geldi bıraktım, Sirius yeni açıldı başladım ittifaklar yüzünden oyunun para kazanma aracına dönmesi yüzünden bıraktım. Şimdi bu yeni serverlar hepsinden beter halde, bakın sevgili GM'ler siz oyuncu sorunlarını ya bu mGame'ye iletmiyorsunuz ya da ciddiye alıp iletmeyi bile düşünmüyorsunuz. Bu oyunu para kazanmak için oynamıyoruz inanmayacaksınız ama cidden böyle bir kitle var yani. Ama alınan her önlem bu oyunu para kazanmak için oynamayanları etkiliyor. Ben 80 olup CZ çıkmak istiyorum abi, oyun içi kazançlarımla itemlerimi dizmek akşam 2 3 saat PK atmak istiyorum bu anormal bir istek değil bu oyunun temel amacı bu zaten. Gelinen noktada solo oyuncuya resmen sen defol git deniyor. Benim karakterim 75 level server açıldığından beri bir tane EXP partisine giremiyorum sebep ne peki? İlk sebep clanlardı tamam bunları anlıyorum adamlar arkadaş birlikten güç doğar diyerek başlamışlar bir an önce 80 olmak istiyorlar acelem yok 1 ay içinde de olurum dedim sorun değil server başı zaten şimdi gidiyorum slotlara EXP parti girebilir miyim diye bu sefer de 80 olanlar almış ellerine hp mp recleri para karşılığı bu slotta kasılabilirsin diyo parti toplarsan bir parti daha getiririm worm kadar bile exp aldırmam sana diyor. Soruyorum şimdi solo oyuncunun bu oyunda suçu ne abi? Bir çok mmorpg'de tek başına bir yerlere gelebilirsin hadi item konusunu geçtim tek başına maksimum seviyeye ulaşabilirsin ama bu oyunda maksimumum seviyeye ulaşman aylar sürüyor. 75 levelim bana MS atan slotlar belli abartısız bakın abartısız hepsini döndüm Delos'a gittim, Eslant'a gittim, CZ'ye gittim tüm mobları denedim yaklaşık 24 saatten fazla elimle mob kesmişimdir aldığım sadece 2 tane MS 2 tane MS çıkarıyım diye kaç defa EXP'ye yattım. Ölme ihtimalimin olmadığı slotlarda kutu almak imkansız zaten sağolsun Uruklar, golemler multi karakterlerle dolup taşmış. Bir tanesi gördü acıdı da kardeşim git maden yap orada atıyor eline koluna yazık dedi bir heveslendim gideyim maden yapayım dedim günde 6 7 tane MS çıkartırım BDW kağıdı I Love Knight sembolu madenden çıkan exp flash clan bonusu falan en azından günde %30 %40 kasar 10 15 güne 80 olurum dedim ama yok o da yok. Abartmıyorum 9 saat yaptım bakın bunu 9 saat 9 saat sonunda aldığım şey 100den fazla mp rice cake 10 tane ts 15 20 tane küçülme keki, bir tane MS çıkmadı ya böyle saçmalık olur mu? Bazı çok akıllılar da diyor ki git ring al ha biz akıllısınız bizim hiç aklımıza gelmiyor bu durum. Şunu söylemek bile zeka gerililiği belirtisi ya ben niye her şeye para ile sahip olmaya çalışayım oyun lan bu o kadar alışılmış ki bu oyunun ticaret merkezi haline gelmesine her şeyi parayla çözmeye çalışıyorlar, parasını verip alacaksam bu oyunun zevki nerede kaldı? Şu soruna bir çözüm bulun artık yetti artık illegaller yüzünden legallere çile çektirdiğiniz madene captcha getir arkadaşım zor bir şey değil premium olsa bile kazmayı vurduğun an captcha sorsun belli bir süre sonra tekrar captcha sorsun ama droplar adam gibi bir hale getirilsin kaç tane koxp kalacak görelim. Daha iyi bir çözüm mü istiyorsun MS'nin level saçmalığını kaldır her slottan random atsın koca oyunda 100den fazla mob var ama saymaya kalksan sadece 5 10 tane slot dolu peki neden MS atıyor çöp atıyor bu slotlar da illegallerin tapulu malı olmuş zaten legal oyuncunun bir şey yapma imkanı yok.

Senior Member
    Inanırmisin senle ayni sorunu yasayan biriyim ve farkindayim ki suan ki oyun sisteminde bizim gibi epey oyuncu var. Ewil görevim bile duruyor htb htc zaten yapana saygi duyuyorum. Öyle farm atip her türlu pislige bulasmis oyunculara ses cikaramayan sistem. Malesefki bizim gibi ufakta olsa gelismeye calisan userleri zorlastiriyor

Junior Member
    Quote Originally Posted by giz_usmnKt4X View Post
    Inanırmisin senle ayni sorunu yasayan biriyim ve farkindayim ki suan ki oyun sisteminde bizim gibi epey oyuncu var. Ewil görevim bile duruyor htb htc zaten yapana saygi duyuyorum. Öyle farm atip her türlu pislige bulasmis oyunculara ses cikaramayan sistem. Malesefki bizim gibi ufakta olsa gelismeye calisan userleri zorlastiriyor
    O epey oyuncu da oyunu bırakınca görürüm ben hocam, ev geçindirenler kendileri çalıp kendileri oynarlar artık.

Örnek olarak sadece delosa bakin. Her slotta dungeon knight var ama hala ne hikmetse phantom slotunda yok sözüm bu kadar. Mafyalar para kazansın diye oyun var o kadar bitti.

Tags for this Thread