Results 1 to 7 of 7

Angry Oyuna Girer Girmez Mavi Ekran !!! Acil Destek !!!

Merhaba,

Daha önceleri böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Defalarca silip yükledim düzelmedi. Ram kontrollerini falanda yaptım hata yok. C'den silip D'ye yükledim gene hata almaya devam ettim. Sürücüleride kontrol ettim onlarda da bir sorun yok. Mavi ekran hatalarını incelediğimde sorun olarak oyunun anti-hile önleme amaçlı kullanılan xigncode3 ün oluşturduğu ''xhunter1.sys'' olduğunu gösteriyor. C/Windows'tan ve Kayıt Defteri'nden ''xhunter1''i silsemde oyun her girişimde otomatik olarak oluşturduğundan anında mavi ekran hatası alıyorum. Bu konuyla alakalı destek talep ediyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi Çalışmalar Dilerim.

Senior Member xBionic's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Merhaba,
    Durumla ilgili lütfen net bir görsel paylaşır mısınız?
    Kişiliğini makamdan alanlar, makamdan sonra kişiliksiz kalırlar.

https://www.hizliresim.com/d68o37u
    Minidump dosyalarınıda ekleyebilirim.

Senior Member dudek89's Avatar
    Nickname
    KRO
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Exp Clan
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Oyun dışında, başka oyunda vs. Bu hata geliyor mu

hayır başka oyunlarda veya render alırken hiç mavi ekran sorunu ile karşılaşmadım. Knight'ta yıllardır oynuyorum ilk defa mavi ekran aldım. Zaten pc'yi mimari programlar amacıyla kullanıyorum onlarda bile hiç mavi ekran sorunu oluşmadı. Zaten minidump dosyalarının hepsini inceledim hepsi xhunter1.sys dosyasını işaret ediyor ama onuda C/Windows ve Kayıt defterinden sildiğinde oyuna her girişinde oyunun anti-hile programı otomatik oluşturuyor ve anında mavi ekran alıyorum. Her çözüm yolunu denedim ama sonuç alamadım hala mavi ekran aldığımdan dolayı oyuna girmekten vazgeçtim.

Senior Member DizzyMask's Avatar
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Selam, Windows Insider programına dahil işletim sistemlerinde çok nadirde olsa bu tarz sorunlar olabiliyor. Windows sürümünüz için Insider programına dahil olmasını iptal edin ve birde öyle deneme yapabilirsiniz oyunu, Windows Insider uygulamasını iptal etmek için Google'da ufak bir araştırma yaparsanız açıklayıcı makaleler var.

Merhaba, dediğinizi hemen deniyorum teşekkür ederim ilgilendiğiniz için umarım bu sefer sonuç alabilirim.

Tags for this Thread