Merhabalar bu oyunu aralıklı aralıklı dönem dönem oynarım yeni sw ların gelmesiyle birlikte 3 yıldır ara verdıgım oyuna yenıden döndum. ancak oyunun daha iyiye gitmesini beklerken daha da kötüye gitmiş.
Oyunda Gateleri kullandıgımda maradondan lufersona veya luferson dan eslanta veya eslanttan lufersona geçmeye çalıştıgımda yada oyun içinde pus u açmaya çalıştıgımda oyun tak diye kapanıyor buna bir çözüm varmı acaba ?
Daha önce böyle bir sorunu hiç yaşamamıştım son 1 aydır bu tarz sorunları çok sık yaşayınca artık dayanamadım yazmak istedim.
çünkü oyun içinde oynarken maradondan lufere partinin yanına geçecekken oyunun aniden kapanması ve bitmek bilmeyen sıra sayımları yüzünden oyun mu oynuyoruz işkence mi çekiyoruz anlamış değilim.
Oyunun kapanması haricinde belli bir süre oyunda kalınca sundrıes ve pm de yazılar kayboluyor bununda çözülmesi lazım. Cz de ex kasıyorum sundries geldim rpr ye yazılar kaybolmuş. Maradona geçiyim düzelir dedim düzelmedi tekrar cz dönerken oyun kendı kendıne kapandı. Jr saatı oyunada giremıyoruz 374 kişi sayıyor buna acil çözüm gerekli.
Zaten herşeyin daha iyiye gitmesi gerekirken nedense herşey sürekli kötüye gidiyor, o kadar güncelleme alıyor 15 senelık oyun ama gel gelelim hataları asla bıtmıyor. 1. sunuculara grenlerin hepsi premium lu pusa para veren oyuncular, ancak sunucu kapasitesi hep düşük sürekli sıra bekleme bitmeyen ızdıraba dönüyor. 500 600 sıra gördüğüm oldu 1 saat geçiyor halen sıra sayıyor oyuna tam giriyor char starta yürürken dc oluyor. bunlara çözüm bulunsa çok güzel olacak ama yine sesimizi duyan olmayacak