yi günler portal birleşiminde usko ve euko sunucularında aynı İD ye sahip charım banlandı.
geçerli olan id. : alsd6fe1qg idi portal birleşimi işlemini gerçeklestirdim . usko İD yi alsd6fe1qg152 olarak değiştirdim.
1 ) uskoda oluşturdum id. altında hiçbir serverda karakter gözükmemektedir.
2 ) siteden baktığımda cash ler hesabımda gözükmektedir.
3) Şu an asıl 2 charım alsd6fe1qg İD. si altında rosetta serverinde olması gereken charlar hala banlı gözükmektedir.
Merhabalar Rosetta serverında oynamaktayım
Char ismi:VCloserThanAppear
Class:Assas
Level:80den düşme 79
Fakat ne zaman EUKO ve USKO birleşti ben oyuna giremez oldum.Hesabıma başına eu# koyarak siteye girebiliyorum fakat oyuna girmeyi denerken normal olarak idmi yani mnm1111 yazıyorum şifre yazıyorum your account currently blocked. yazısı karşıma çıkıyor bugüne kadar bırakın koxpu vslere bile karışmadım
Dikkate alınmasını rica ediyorum.
Portal yapmayı denediğimde ise you cant use denied characters gibi bir yazı karşıma çıkıyor.Acil yardım lütfen
ID:mnm1111
Char ismi:VCloserThanAppear
ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUNSUN LÜTFEN ÖNCEDEN K0XPERLARDAN ŞİKAYET EDİYORDUM ŞİMDİ OYUNA GİREMEMEKTEN,ACİL YARDIM.
Karakterime hala kavuşamadım. Portal birleşmesinde karakterim blocklandı. Integration yapamadım. Serverlar birleştikten sonra ise block kalkmış ama şifre sorunundan dolayı giremiyorum. Şifremi unuttum desem This ID or E-mail address is not registered diyor. ID mi unuttum desem daha önce uskoda kullandığım karakterin ID si geliyor. Şifre sorunundan dolayı Integration da yapamıyorum.
Karakter adları : BenzemezKimseSANA, IamAgememnon, JesseWoodsonJames
Server : Rosetta
s.a birleşmeden sonra benim hesabım da sms onayı yaptığım halde 15 defa pazar açamıyom ve kuramıyom 80 lw lSaYGoNl beramus bütün sörvürler için geçerli beraberinde bir deyişiklik daha yapılmış siteye giriş yaptığım kullanıcı adına 3lw lik bir karekter eklenmiş ve siteden aldığım gold premium ona yüklenmiş şu anda boşa gidiyor dahada kötüsü ics sistemine kaydımı bu site kullanıcı adına enlenmiş 3lw lik karekter yani bu ImSorryCutYouII karekter kayıtı yapılmış anlicağın site kullanıcı adını oyun kullanıcı adı yapmışlar not: 2 tane oyun kullanıcı adı var şuanda hesabım 2 ye bölünmüş kontrol edin bakın ne hale gelmiş anlarsınız
Last edited by saygon4747; 11-27-2013 at 07:26 PM.
A comment has been added to the following support ticket.
Ticket #: 1700460
Subject: 27 eylülden sonra erişilemeyen hesaplar hakkında
Status: Closed
Solution: [Nov 1 2013 7:31PM] - Knight Online World Destek Ekibi ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.
Hesabınız ile ilgili sorundan dolayı özür dileriz. Sorunun farkındayız ve ekip olarak bunu çözmek için çalışıyoruz. Ne yazık ki sizlere kesin bir zaman söyleyememekteyiz.
En son haber ve duyuruları Resmi sayfamızdan, Facebook ve, Twitter ‘dan takip edebilirsiniz.