Results 1 to 4 of 4

Ics opt giriş hatasi

ICS OTP SİSTEMİNE 2015 YILINDA KAYIT YAPTIGIM HESABIMDA ORİON SUNUCUNDA ICS OTP SİSTEMİ İSTENİLİYORDU
    ICS OTP SİSTEMİNİ KULLANIYODUK ARADAN UZUN ZAMAN GEÇMESİ SEBEBİYLE CARA GİRİŞ YAPMADIM
    09 MART 2022 TARİHİNDE ICS SİSTEMİ RESETLEDİM TEKRAR KULURUM YAPTIM SİRİUS SUNUCUSUNDA YENİ KAREKTER OLUŞTURAK OYUNA DEVAM ETTİM ICS OTP SİSİTEMİN YANLIŞ GİRMEM SEBEBİYLE BLOCKED OLDU. UGRAŞMADIM O ŞEKİLDE KALDI YENİ SUNUCULAR AÇILDI YENİ SUNUCULARA GİRİŞ YAPMAK İÇİN ICS OTP SİSTEMİ TEKRAR AKTİF ETMEK İSTEDİM AMMA
    ID ŞİFRE İLE GİRİŞ YAPIYORUM TELEFONA KOD GÖNEDR DİYORUM TELEFONUMA KOD GELİYOR NTTGAME Login Code:205554 DOGRU TELEFON NUMARAM AMA KODU SİSTEME YAZDIGIM ANADA EROR HATASI ALIYORUM KONUN DÜZELTİLMESİNDE YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ SU ANDA COK MADURUM 0 BASLAYACAGIMIZ SELVERLERDE BİZ OYUNA GİRİŞ YAPANA KADAR ARKADAŞLARLA ARAMIZDA
    DEVASA FARK ORTAYA CIKIYOR KONUN ELZEM OLMASI İLE ACİL YARDIM TALEP ETMEKTEDİYM YARDIMLARINI BEKLİYORUM
    Last edited by GamesDepot; 12-12-2022 at 07:23 AM.

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Selam.

Farklı bir tarayıcıda dener misiniz?

Yardımız içiniz teşekkür ederim DonJose başka tarayıcı üzerinden giriş yapınca problemim çözüldü <3

Mod Team Lead DonJose's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ntt_Wsk6Yhwj View Post
    Yardımız içiniz teşekkür ederim DonJose başka tarayıcı üzerinden giriş yapınca problemim çözüldü <3
    Rica ederim. Keyifli oyunlar.

Tags for this Thread