Öncelikle Selamlar,
Zero Sunucusu açılalı yaklaşık 4 gün oluyor ve ben 4 gün içerisinde karşılaştığım illegalin haddi hesabı yok Genie altı macro açanlar,Genie Altı Koxp açanlar Yazılımla genie olmadan dakikası dakikasına slot bekliyip saatlerce karakter kıpırdamadan skill atanlarla dolu ve ben artık video çekip foruma ticket atmaktan yoruldum 4 günde 20 ye yakın report geçtim sizlerde takdir edersinizki bende bu oyunu oynamak için giriyorum ben bir şerif değilim. ben bir GameMaster değilim. ben sadece oyunu oynamak isteyen bir oyuncuyum. buraya konu açtımız zaman altına hile şüpesi olanı report edin konu açın demenizde çok saçma zaten açıyoruz ve bu report edilen şahıslar 48 saat daha oyunda kalıyor bu vakitte benim veya bizlerin kaybettiği Emek,Genie,Uğraş bunları kim telafi edicek gerçekten GM yetersizliğiniz varsa destek alın veya bizlere yetki verin biz destek olalım.
2.ci bir husus Discord kanalında genel tartışma bölümüne bu şekilde destek isteyip olanları paylaşınca discorddaki 'Don Jose' Denilen moderatör timeout atıyor 1 gün sonra sebebini soruncada burası kurumsal bir yer usluba dikkat edilmeli aynı tartışma bölümünde herkes ama Trollemeler,Yanlış bilgiler,Saçma Sapan yazılar yazıyorlar Onların ne mesajı siliniyor ne bir işlem uygulanıyor bu Politikalarla Oyun yönetilmez Bahsettiğim hususlar videolu ve fotoğraflı şekilde aşağıdadır.BEN ARTIK KNİGHT ONLİNE OYNAMAK İSTİYORUM.
DİSCORD TİMEOUT FOTOSU :![]()