Results 1 to 4 of 4

Exclamation Discord Ceza Hk.

Öncelikle Selamlar,
    Zero Sunucusu açılalı yaklaşık 4 gün oluyor ve ben 4 gün içerisinde karşılaştığım illegalin haddi hesabı yok Genie altı macro açanlar,Genie Altı Koxp açanlar Yazılımla genie olmadan dakikası dakikasına slot bekliyip saatlerce karakter kıpırdamadan skill atanlarla dolu ve ben artık video çekip foruma ticket atmaktan yoruldum 4 günde 20 ye yakın report geçtim sizlerde takdir edersinizki bende bu oyunu oynamak için giriyorum ben bir şerif değilim. ben bir GameMaster değilim. ben sadece oyunu oynamak isteyen bir oyuncuyum. buraya konu açtımız zaman altına hile şüpesi olanı report edin konu açın demenizde çok saçma zaten açıyoruz ve bu report edilen şahıslar 48 saat daha oyunda kalıyor bu vakitte benim veya bizlerin kaybettiği Emek,Genie,Uğraş bunları kim telafi edicek gerçekten GM yetersizliğiniz varsa destek alın veya bizlere yetki verin biz destek olalım.
    2.ci bir husus Discord kanalında genel tartışma bölümüne bu şekilde destek isteyip olanları paylaşınca discorddaki 'Don Jose' Denilen moderatör timeout atıyor 1 gün sonra sebebini soruncada burası kurumsal bir yer usluba dikkat edilmeli aynı tartışma bölümünde herkes ama Trollemeler,Yanlış bilgiler,Saçma Sapan yazılar yazıyorlar Onların ne mesajı siliniyor ne bir işlem uygulanıyor bu Politikalarla Oyun yönetilmez Bahsettiğim hususlar videolu ve fotoğraflı şekilde aşağıdadır.BEN ARTIK KNİGHT ONLİNE OYNAMAK İSTİYORUM.

DİSCORD TİMEOUT FOTOSU :
    Last edited by xBionic; 12-11-2022 at 09:25 AM.

Senior Member xBionic's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Merhaba,
    Oyuncuların raporlama zorunluluğu olmamasına rağmen video çekip Cr konusunda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

Discord olayına gelecek olursak, geçmiş konuşmalarınızı da inceledim.
    Bizler direkt T.o atmak yerine öncelikle mesajları siliyoruz. Bu duruma ısrarla devam ederseniz cezai işlem uygulamak zorunda kalıyoruz.
    Discord ve forumun genel alanlar hile bildirimi yapabileceğiniz yerler değildir.
    Lütfen kurallara uyalım.

Şu anda 1 günlük sessizlik cezası almışsınız. Kuralları ihlal etmeye devam ederseniz üzülerek söylüyorum ki ceza süresiz daha da artacaktır.
    Kişiliğini makamdan alanlar, makamdan sonra kişiliksiz kalırlar.

Thumbs up

Öncelikle teşekkürler
    2 Sorum olucak birincisi konuya eklediğim videoları neden kaldırdınız ve hile bildirim zorunluluğu yoktur diyorsunuz bu çok talihsiz bir açıklama bence çünkü bu oyun Hepimizin ve hepimiz temiz düzgün eğlenceli vakit geçirmek istiyoruz ve sürekli bu gibi durumlarla karşılaşıyoruz Sizlere biz yardımcı olmaya çalışırken mesela şuanki örnekteki gibi videoları siliyonuz veya şimdi beğenmezsiniz konuyu silersiniz.
    2cisi ise Discord geçmiş mesajlarımı kontrol ettiyseniz orda ben bu hileyi kullananların nasıl işlediğini detaylıca aktarıp üzerinde tartışalım diye yazı yazdım. aynı gün üstüste aynı şeyi paylaşmadan uyarısız timeout yedim bu adaletli bir politikamıdır.

Senior Member xBionic's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Zorunluluk bulunmuyor çünkü xcode taramaları ve rutin kontroller yapılıyor.
    Videoları silme sebebimi yukarıda mesajda zaten belirttim.
    Discord mesajlarınızı da kontrol ettiğimde verilen cezada bir yanlış olmadığını görüyorum.
    Az önce de dediğim gibi lütfen kuralları okuyunuz.

*Gerekli yanıt verildiğinden dolayı konu kapatılmıştır.
    Kişiliğini makamdan alanlar, makamdan sonra kişiliksiz kalırlar.

Tags for this Thread