Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 66 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GengaR_AreS View Post
    Benim yeni serverlerde 1.kanal ile işim yok ama oynayanlar, özellikle yayıncılar için cidden sıkıntı. Bu oyunun destek alan yayıncısı -oyunun reklam yüzü diyebiliriz- en çok yayın izlenen saatinde 1 saat oyuna girmek için bekliyor. Yayın açmış, izleyiciler ve yayıncı 1 saat sıra saymasını bekliyor. Bu adam nasıl içerik üretecek? 5.kanala geçip sadece upgrade mi yapacak? Şimdi bu sizce iyi/başarılı bi tanıtım mı? 2.kanallara cz açılması da pek etkilememiş.

Böyle bi yayını izleyen, gören duyan araştıran biri niye oyuna başlasın? Reklam/tanıtım yapmanın bi mantığı kalmıyor ki. Yoksa nttgame/mgame için bu önemli değil mi? Bence önemli olmalı. "Premiumlu bile 300-500 kişi bekliyor, bizim için önemli olan npoint/premium satışı" diye bi düşüncede olmadığınızı düşünmek istiyoruz.

Oyun 20. yılında tamamen GENIE ONLINE oldu. Bunu da yeni serverlere başlayan herkes çok rahat şekilde görüyor. Bu kadar sıra saymasının tek nedeni GENIE ILE MULTI FARM yapanlar. Abartısız söylüyorum her slotta en az 3-4 char genie açıp kasıyor. EMC/LUFER deru, apost, giant golem, stone golem, uruk tron, uruk hai, uruk blade, manticore, raven harpy, half troll warrior, ape, grell, hell hound. Eslant AOC, paramun, brahman, giant golem, stone golem, raven harpy, htb htc, satiros, gargoyle, aos, aof neredeyse hepsi. Hepsinde de multi genie farmerler var. Moradon 3 camp, emc/lufer 2'şer camp, eslant 2 camp.

Bu kadar slotta bu kadar genie ile kasan olduğu sürece o serverlerin 300 500 sayması kadar normal bir şey yok. Çözüm ya camp sayılarını azaltmak ya da 1.kanalda genie çalışmasını engellemek.

"Maden taşları üst üste biriksin" konusuna "MMORPG emek ve sabır ister, her şey bu kadar kolay olmamalı" diye cevap yazan GM'ye soralım o zaman. Niye genie ile farm yapmak bu kadar basit? Niye bir kanalda genie pasif yapılmıyor? Çözüm olmayacağını mı düşünüyorsunuz yoksa?

İşin görev yapamama olayını filan geçtim. İnsanlar oyuna giremiyor ya. Oyuna giremiyor. Bu gerçekten ciddi bi sorun.
    Hangi mmorpg'de son seviye ve Max item olmak bu kadar kolay? Oyunun mmorpg'de başka her şeye benzediğinin farkında değil herhalde o gm.

Senior Member
    Clan alımı,her kanalda olsa
    bide oyuncunun hangi kanalda olduğuna bakilmaksizin,eğer online ise,bonusa +etki yapmasi,sıra sorununa çözüm olacak.
    Bu seferde eğer,premiumsuz girişler çoğalır derseniz de, kapasiteyi düşürün olsun bitsin.

Banned
    cz nin açılması çözüm olmadı , yarın zero açılacak o da olmazsa mgame bi el atsın artık.

Twitch veya Youtuber Yayıncıysan 20.000 Kcni Alır Sıranı Beklersin onlar bekler, Amma velakin normal oyuncu isen premium gününden saatinden gidiyor. ya binlerce oyuncu oyuna para yatırıyor premium alıyor neden oyuna girebilsin öncelik hakkı dolsun diye ve oyuna giremediği saat premium saatinden gidiyor telafi edilemiyor

Senior Member ISeIenaI's Avatar
    Nickname
    ISeIenaI
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by SIRABEKLERKENOLENUSER View Post
    Merhaba öncelikle kolay gelsin, iyi oyunlar diliyorum herkese.
    Bugün 11.52 de Agartha 1 de sıraya girdiğim süreç 13.54 te tamamlandı. Aldığımız premiumların herhangi bir kıymeti kalmıyor.
    Serverlar açılmadan önce kayıt süresi vardı ve herkes bu dönemde kayıtlarını oluşturdu,premiumlarını ve kc'lerini çekti.
    Bu dönemde oyuna kaç kişinin başladığı ve sunucu kapasiteleri belliydi.
    Madem bu denli kalabalık olacaktı neden en baştan 4-5 sunucu açılmadı ya da örneğin Ronark land'in 2. serverda açılması, clan alımlarının diğer serverlarda yapılması vs gibi önlemler alınmadı.
    Binlerce kişi mağdur bu durumdan ve artık bir çözüme ulaştırılmasını talep ediyoruz.
    Sizin nickinizin gerçekleşme olasılığı buna çözüm bulunmasından daha yüksektir.

sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dovmek..sizler ototbusde minubusde ayakta gitmedinizmi. Server lerın kapasitesi var diyor adamlar neyini anlamıyorsunuz.
    ben 2 hesap ile oynuyorum. 1 inde pre var diğerinde yok. 2 side aktif suan oyunda... lag yasamadım. abartmayın bu tarz sıkıntılar elbette olucak talep cok. eger bole durumlara sabır gosteremıyorsan eskı swlerde oynamaya devam edin..

Tags for this Thread