Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 66
    Junior Member
    Konuyla ilgilenen zeki mod arkadaşımız zamanında farklı hesaptan aynı açtığım konuya aynı yorumu yapmıştı cevap verecektim fakat neyse demiştim aynı zeka dolu yanıtı burada da vermiş fakat şimdi sessiz kalamayacam demiş ki

* Bütün Premium Servisleri satın alış/aktivasyon tarihinden itibaren sadece 1 ay için geçerlidir. Sunucularımız tam kapasiteye eriştiği zaman ayrıcalıklı oyun erişiminin kullanılamaz olacağını dikkate alınız.

Eh zeki kardeşim premiumun üzerinde yazıyor ki 7 / 24 erişim hakkı yazıyor değil mi ? şu akıl dolu cümleyi tekrar bir inceleyelim " sunucularımız tam kapasiteye eriştiği zaman ayrıcalıklı oyun erişiminin kullanılamaz olacağını dikkate alınız canım kardeşim sunucular tam kapasitede değilken zaten giriş için premiuma ihtiyacımız yok ki premiumsuz da girebiliyorsun sunuculara adı üstünde ayrıcalıklı oyun erişimi yani ben sunucuya girmek istediğim zaman premiumsuz birisini dc mi edersin yoksa başka bir şey mi yaparsın orasını bilemem yani bu oyun +15 senedir var yıllar yıllar önce sıra yoktu zart yoktu zurt yoktu gayet güzel bir şekilde giriyorduk premium ile ne oldu sunuculara da sıra sayma gereği hisseder hale geldik _?

03.12.2022 Tarihinde açmıştım bu postu büyük ihtimalle her gün ne kadar beklediğimi yazacağım artık .
    Bugün 04.12.2022 saat 11.03 te sıraya girdiğim Agartha 1 sunucusunda sıra 570 idi.
    Şuan Saat 13.03 ve hala önümde 154 kişi var. Oyuın oynayabilmek için demirbaş olarak aldığım KC 'leri hesaba katarsak yaklaşık saatte şahsım adına 7-8 kc harcıyorum. Şuan param boşa gidiyor ve her oyuncu benim gibi. Karşımızda muhattap yok yanlışlıkla bir de Disconnect yer isem oyundan da hayattan da sogurum heralde.
    1 haftadır korkuma 3. servera girip eşya al sat yapmaya korkuyorum ve üşeniyorum. 1. serverdan 3 e girip pazarımı yapıp tekrar 1. servera dönmem demek 6 saat demek en azından bu bütün oyunculara yapılan çok ağır saygısızlıktır.

Banned
    Sunucu eklemesi yapılması gerekiyor. 6 gerekirse 7 bu kadar insan mağdur edilemez.Talep çoksa önlem almalıydınız! Clan işlemleri her sunucu da olmalı ve sw 2 de cz açılmalı.!

Senior Member
    hala foruma girip yorum yapan arkadaşlara şaşırıyorum. arkadaşlar, boşuna çabalamayın. sizi dinleyen yok. yeni serverlar için 50 sayfa öneri toplandı üstünden 2 bakım geçti 0 aksiyon. yeni sunucular öncesi ön kayıt açıldı madem bu kadar kalabalıktı daha fazla server açsaydınız . boştan yere nefesinizi tüketmeyin arkadaşlar. hepinize iyi oyunlar. tabi servere girebilirseniz

Junior Member
    Ben şunu anlamıyorum oyunun ilk günü o kadar kişi başladı ki hiç sırada saymadı. Ne zaman ZERO duyurusu geldi sunucular sıra saymaya başladı.. Kimse demesin kapasite vs aynı diye bariz şekilde belli.

Junior Member
    agartha 5 serverda sıra sayıyor minimum sıra sayısı 200 o da 5. serverda. premium alıp servera 3saatte giremedim ( 1kere sıra 30 kala dc oldum).

Banned
    Lafa gelince eski servarlardan çok farklı icrata gelince 400 500 sıra siriusda da bu kadar sayıyordu ne değişti farklı olan birşey yok birdaha server açarken insanları farklı yönlendirmeyin !

Junior Member
    clan buffları her serverda aktif olmalı ve her serverda clanlara alım yapılabilmeli yoksa bu sorun çözülmez.

Senior Member
    Nickname
    KiTLERiM
    Class
    KO -> Kurian
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Yorumların hemen hepsini okudum oyuncular sonuna kadar haklı.
    Moderatör arkadaş standart cevaplar vermiş.

Kapasite artırımını vs. önemsemiyorum.
    2. servera cz açarsın. Klan alımını ve bonusunu tüm serverlara yayarsın böyle bir sorun kalmaz. Ha bunu yapamıyoruz öyle bir yeteneğimiz yok diyorsanız da söyleyin bilelim. 400-500 sayıyor premiumlu oyuncuya bu ne rezalettir arkadaş? Hani bu rezaletin savunulacak kıl kadar yeri yok. Korede ki arkadaşlar mı diyor böyle böyle yapın insanları saatlerce sırada bekletin diye? Bak 80 olacaz dbmiz dc oldu adam 3 saattir oyuna girmeye çalışıyor 3 saat. Ayıptır.

Senior Member
    Quote Originally Posted by azhriell View Post
    hala foruma girip yorum yapan arkadaşlara şaşırıyorum. arkadaşlar, boşuna çabalamayın. sizi dinleyen yok. yeni serverlar için 50 sayfa öneri toplandı üstünden 2 bakım geçti 0 aksiyon. yeni sunucular öncesi ön kayıt açıldı madem bu kadar kalabalıktı daha fazla server açsaydınız . boştan yere nefesinizi tüketmeyin arkadaşlar. hepinize iyi oyunlar. tabi servere girebilirseniz
    Arkadaş net şekilde yazmış üstüne söylenecek pek bir şey yok...
    Herkese iyi oyunlar.

( Server kapasitelerinin kaç kişi ile sınırlı olduğunu merak ediyorum )
    Last edited by Bebiya2; 12-04-2022 at 06:48 PM.

Tags for this Thread