şu oyunu yaklaşık 10/12 senedir oynuyorum burda amacim NTTgame veya oyunu kötülemek değil hayatimda hiç ardream farm nasil bir şey bilemedim nedeni mi?
2009 lu yıllardaki melet programdan kurtuldugumuz anda genie denen lanet bir şey cıktı. ve nerdeyse tüm adam akıllı farm atılan slotlarda (cz aoc / boro / ardream deki nerdeyse bus adam tüm slotlar) genieli adam kaynıyor. genieli o adamın slotunami vurdunuz? hemen 2.ci makinesindeki karşı ırk karakterini getirip sizi tekleyip evinize gönderiyor. şimdi gelelim benim dert yandığım olaya : ben tek pc ile herşeyim diğer kişilerle eşitken neden bu mafyalara karşı pk bölgelerinde genie iptali gibi bir şey konuşulmuyor? böylece herkez elle herkez eşit şekilde 2/3 saat artık kac saat dayanabilirse farmini atar herkez mutlu olur. şimdi sende para yatır sende al slot diyenler olucak ama yok kardeşim +10setli adam seni teklerken istediğini al o chara o slotu alamicaksin.
benim görüşüm oyunun farmi pk bölgeleri ağırlıklı olmasina rağmen böyle mafyacılığa izin verilmesi oyunun itibari için kötü olarak düşünüyorum.
Tek bir isteğim var oda genie nin Pk bölgelerinde (CZ/ARDREAM) bölgelerinde engellenmesi böylece mafyacılık bitmiş olur bir nevi.
benle aynı görüşte olan arkadaşlar varsa lütfen yorum olarak bir şeyler belirtin sesimizi duyuralım veya yanlışmı düşünüyorum?
Genie amacını aştı, cz, ardream, base, delos ve farm slotlarından kaldırılmazsa; bitcoin benzeri bir sektör oluşacak adına da Goldbar Madenciliği denecek.